Loading...
ΑΥΤ0 ΗΤΑΝ ΟΛΟ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Ένα ακόμα λάθος, μια στάση υποτονική μακράν αυτής που επιβάλουν οι κρίσιμες αυτές στιγμές και κατώτερη των περιστάσεων, όσο κι αν θέλουν τα δικά μας Μ.Μ.Ε να θριαμβολογούν μαζί με την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας μια ΜΟΝΟ φράση του πρωθυπουργού ως διθύραμβο νίκη κατά του Ερντογάν και της Τουρκίας!
     Κύριοι, προς όλους εσάς που θέλετε να θριαμβολογείτε, παρακαλούμε σοβαρευτείτε!

      Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός και η χώρα μας, έχασε την ευκαιρία να διεθνοποιήσει τα ψεύδη και τις αθλιότητες των τούρκων γελοιοποιώντας και τον ηγέτη τους σε μια τόσο καλή συγκυρία γεγονότων, αναφερόμενος εκτενώς στα δυο ναυάγια της παραμονής της Συνόδου παραπέμποντας τους συνέδρους και την παγκόσμια κοινότητα στα τηλεοπτικά ντοκουμέντα, όταν όχι μόνο οι λιμενικές αρχές αλλά και οι κάτοικοι των νησιών μας με κίνδυνο της ζωής τους έως και με δικά τους μέσα, έδωσαν μάχες σώζοντας δεκάδες ζωές!
      Επίσης ταυτόχρονα, θα έπρεπε να παραπέμψει τους συνέδρους όχι μόνο στα δυο αυτά ναυάγια, αλλά και στο συμβάν της προηγούμενης μέρας να δουν αυτό που είδαμε όλοι, το αποκαλυπτικό βίντεο ενός μετανάστη πάνω στην βάρκα όταν θαλασσοπνίγονταν οι άνθρωποι, με το πλήρωμα μιας τουρκικής τορπιλακάτου να τους χτυπά ανηλεώς με σιδερένιες ράβδους αδιαφορώντας αν θα τους στείλουν στον βυθό και στον θάνατο!

      Κύριε πρωθυπουργέ, δυο τόσο κρίσιμες αναφορές επίκαιρες και καθόλα τεκμηριωμένες, ένα τόσο μεγάλο δώρο- Θείο όπως θα το έλεγαν κάποιοι- στην πιο κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα, παραμονή μιας Σ. Κ., δεν είχατε το δικαίωμα να το ακυρώσετε, μεγάλο το λάθος σας και μη αναστρέψιμο κάνοντας μας να αναρωτηθούμε, αν δεν μπορείτε υπό αυτές τις νορμάλ συνθήκες σ΄αυτό το περιβάλλον να σηκώσετε το παράστημα σας να αντιμετωπίσετε τον Ερντογάν, τι θα κάνετε από εδώ και πέρα που οι εξελίξεις χειροτερεύουν οδηγώντας μας σε σύρραξη με την Τουρκία, όταν θα χρειαστεί πλέον να πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις;                                    
      Αν δεν έχετε το τσαγανό παρατήστε τα, γιατί όπως αποδείξατε για άλλη μια φορά έχετε πρόβλημα. Δυστυχώς, παρόλες τις ανιδιοτελείς προθέσεις μας και προτροπές να αλλάξετε τακτική, όχι μόνο οι τόνοι σας παραμένουν απαράδεκτα χαμηλοί, δεν μπορείτε καν να σταθείτε στοιχειωδώς απέναντι στον Tούρκο ούτε και κατά τις στιγμές που ψεύδεται και μπλοφάρει, στιγμές που με στοιχεία ακράδαντα στα χέρια σας θα μπορούσατε να τον διασύρετε παγκοσμίως!!!

      Ειλικρινά πιστέψτε, ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σήμερα να βρεθούμε απέναντι σας, αντιθέτως. Όμως, δεν  σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας επί τρεις συνεχόμενες Συνόδους το ίδιο λάθος παρά τις συνεχείς προτροπές μας να αλλάξετε την τακτική σας. Είναι προφανές, ότι και αυτή τη φορά δεν μπορέσατε να ξεπεράσετε το σύνδρομο που σας διακατέχει όταν βρίσκεστε μπροστά στον Ερντογάν για να επαναλάβετε μια δυναμική ομιλία ίδια με αυτή που κάνατε στις ΗΠΑ και ακόμα καλύτερη αυτής, έχοντας επιπροσθέτως στην φαρέτρα σας ως όπλο και τα τελευταία γεγονότα! 
      Δυστυχώς, διαψεύσατε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας δίχως να έχετε ακόμα αντιληφθεί, ότι η παθητική αυτή στάση σας εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια της Τουρκίας!
      Επιτέλους, αλλάξτε ρότα έγκαιρα πριν ρίξετε το καράβι στα βράχια οδηγώντας τον λαό και την πατρίδα μας στο απευκταίο σενάριο, σ΄αυτό που πιστεύουμε ότι και εσείς δεν θα θέλατε ποτέ να οδηγήσετε τη χώρα!

      Τέλος, δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα χρόνος, ωστόσο, αν φτάσουμε στην επόμενη Σύνοδο της 20ης Οκτ. θυμηθείτε ότι αυτή ίσως είναι και η τελευταία σας ευκαιρία!!!


Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας-Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                                                                                             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!