Loading...
Όταν η υποκρισία περισσεύει …
Κλίκ για μεγέθυνση

      Είναι απίστευτο, η θρασύτητα πλέον αυτού του ανθρώπου ξεπέρασε κάθε όριο λες και απευθύνεται σε έναν άλλο λαό. Είναι δυνατόν να βγαίνει στον αέρα μπροστά στον Ελληνικό λαό να κατηγορεί τους άλλους ως υπεύθυνους αυτού του κοινωνικού δράματος που ζουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χάνοντας τα σπίτια τους και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο κινητό και ακίνητο, έχοντας στείλει ο ίδιος προσωπικά  ως πρωθυπουργός στην καταστροφή και στην πενία όλους αυτούς τους πολίτες, οδηγώντας και δεκάδες χιλιάδες από αυτούς ακόμα και στον θάνατο;                             
     
     
Μιλάμε για έναν καιροσκόπο και αποτυχημένο πολιτικό, έναν γεννημένο παραμυθά από το πουθενά, που αποδίδοντας σωστά τον ρόλο του ως Πινόκιο παριστάνοντας τον αριστερό από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στο πολιτικό προσκήνιο έχοντας αναδυθεί ξαφνικά μέσα από τους τεκέδες των Εξαρχείων, δεν σεβάστηκε ποτέ τίποτα και κανέναν, ούτε καν τον μέντορα του τον οποίο και πρόδωσε.
      Ένας αδίστακτος τύπος υποσχόμενος τα πάντα σε έναν ευάλωτο, εύπιστο και αγανακτισμένο πλέον λαό προερχόμενο από Μνημόνια, ζώντας το δράμα του πνιγμένος μέσα σε έναν κόκκινο ποταμό δανείων περιμένοντας τον σωτήρα του να τον σώσει, αξιοποιώντας την ευκαιρία που του δόθηκε για να τον εξαπατήσει με σωρεία ψευδών υποσχέσεων και συνθημάτων του τύπου, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ - ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ & ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ … ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ,  ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ - ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΣΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ & ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!                                            
     
      Ντροπή κ. Τσίπρα,  η θέση σου δεν είναι σ’ αυτή τη χώρα, πόσο μάλλον να επαναδιεκδικείς την εξουσία από τον λαό, καθώς θα 'πρεπε ήδη να έχεις καθίσει στο εδώλιο πληρώνοντας στο υπόλοιπο της ζωής σου για όλα τα ανομήματα σου!
      Πλέον των εθνικών ατοπημάτων που έχεις διαπράξει εις βάρος της πατρίδας σου σε θέματα όπως το ''Μακεδονικό'' και υπογράφοντας το Σύμφωνο εξάρτησης και δουλείας της πατρίδας μας για τα επόμενα 99 χρόνια, στιγμές που κατά την θητεία σου είχες την ιερή και υπέρτατη υποχρέωση τουλάχιστον να ψηφίσεις ένα ΝΣ που να υποχρεώνει τις τράπεζες πριν της παράδοσης των κόκκινων δανείων στα funds να προσφέρουν αυτά με τα ίδια ποσοστά κουρέματος στους δανειολήπτες σώζοντας ζωές, επιχειρήσεις και περιουσίες οικογενειών που καταστράφηκαν, αντίθετα προς αυτό δεν έκανες απολύτως τίποτα επιλέγοντας να προδώσεις τις προσδοκίες αυτών που σε εμπιστεύτηκαν προσφέροντας σου την εξουσία καταστρέφοντας τη ζωή τους, παραδίδοντας τους στο έλεος των τραπεζών και των μεντόρων σου κάτι που θα σε κυνηγά για πάντα ότι κι αν λες, ότι κι αν κάνεις!    
      Αλέξη άνευ Τσίπα, μάζευτα και τρέξε να κρυφτείς! Πάψε να ονειρεύεσαι έστω κι αν η Ν.Δ. σου παρέχει την δυνατότητα με τις επιλογές της και τα λάθη της όπως αυτό το τελευταίο με αυτόν τον αχαρακτήριστο και ποταπό τύπο τον Πάτση να ελπίζεις. Εξ άλλου αυτό είναι έργο και των δυο σας γιατί εσείς οι ίδιοι ψηφίσατε τα άρθρα αυτού του κατάπτυστου νόμου και άλλων συναφών που δίνουν το περιθώριο να καλύπτονται τα όποια υποκείμενα. Αυτό που συνέβη τώρα αλλά και άλλα πολλά σκάνδαλα που θα βγουν στην επιφάνεια, είναι το αποτέλεσα των δικών σας αποφάσεων.           
      Πάψτε λοιπόν τους θεατρινισμούς να κατηγορείται ο ένας τον άλλον προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, γιατί όχι μόνο εμείς που αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια για να σας πείσουμε να επιτελέσετε το καθήκον σας απέναντι στους δύστυχους δανειολήπτες που εσείς τους οδηγήσατε στην οικονομική τους καταστροφή, αλλά και όλος ο λαός γνωρίζει πέρα από κομματικές τοποθετήσεις ότι όλα αυτά τα κάνατε για προσωπικούς και ιδιοτελείς λόγους εξυπηρετώντας και τα συμφέροντα των ημετέρων σας!

      Και ναι, φίλες και φίλοι, επειδή από την πρώτη στιγμή σ’ αυτή την ιστοσελίδα έχουμε δεσμευτεί να στεκόμαστε πάντα πέρα και πάνω από κόμματα, κάτι που κάνουμε κάθε φορά, δεν θα αφήσουμε στο απυρόβλητο τη Ν.Δ. καθώς και αυτή φέρει το ίδιο βάρος ευθύνης με το Σύριζα γιατί έως σήμερα δεν έχει φέρει στην βουλή να ψηφιστεί το συγκεκριμένο ΝΣ, κάτι που αποτελεί ντροπή και γι αυτή, παρ’ όλες τις επίμονες εκκλήσεις μας καθ’ όλη τη θητεία της –δείτε δεκάδες άρθρα μας–, έχοντας την ευκαιρία να αποδείξει στον λαό ότι δεν είναι και αυτή όργανο των ισχυρών υπηρετώντας τα συμφέροντα τους!
      Ωστόσο, ας σκεφτούν και οι δυο παρατάξεις μαζί και οι ηγέτες τους, ότι ο χρόνος που θα κριθούν δεν αργεί και ότι ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει τελικά ποιους θα στείλει στα σπίτια τους και ποιους στην εξουσία!              

      Δυστυχώς όμως, το λυπηρό είναι ότι δεν υπάρχει ένας τρίτος πόλος εξουσίας με τις προδιαγραφές που έχουμε αναφερθεί σε ένα προφητικό όπως αποδεικνύεται άρθρο της ιστοσελίδας μας,
"Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"
που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και που προτάσσει την λύση που θα μπορούσε να τους στείλει όλους στα σπίτια τους και κάποιους από αυτούς να τους καθίσει στο σκαμνί να περάσουν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους στα μπουντρούμια, να ξεβρομίσει ο τόπος, να ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μια κοινωνία Δικαίου, που δεν θα χωρούν πλέον πολιτικοί που δεν σεβάστηκαν αρχές και αξίες υπηρετώντας τον λαό τους και την Πατρίδα τους!!!


Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!