Loading...
ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Ένας πολιτικός που ως πρόεδρος της Ε.Ε.Σ της Γερουσίας των Η.Π.Α με την στιβαρότητα του λόγου του, το ήθος του, την εμπειρία του και τον αποδεδειγμένο ορθολογισμό της κρίσης του, έχει βάλει τις βάσεις κατά την άποψη μας -και όχι μόνο την δική μας- να γίνει ο επόμενος ηγέτης των ΗΠΑ, βάζοντας ένα τέλος και στην αντιπαλότητα των δυο μεγάλων παρατάξεων επουλώνοντας τις βαθύτατες πληγές τους, που τείνουν να τους οδηγήσουν έως και σε εμφύλιο πόλεμο.
      Μια ηγετική μορφή και τιμητής της Δημοκρατίας, μια μεγάλη προσωπικότητα που αποτελεί κεφάλαιο για τη χώρα του έχοντας κερδίσει πλέον με την σθεναρή και ορθολογική πάντα στάση του, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όχι μόνο των ομοϊδεατών  του αλλά και των αντιπάλων του και κυρίως τον σεβασμό των ηγετών πολλών χωρών της παγκόσμιας κοινότητας!
      Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως κάποια στιγμή όλη η ανθρωπότητα θα παρακολουθούσε άναυδη αυτές τις απίστευτες εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο στιγματίζοντας τους για πάντα ως χώρα, γράφοντας μια ακόμα μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ιστορία τους!            
    
      Μια απίστευτη εξέλιξη για μια ηγέτιδα χώρα που τις τελευταίες δεκαετίες τα διαπιστευτήρια της δεν παραπέμπουν σε εκείνη την ηγετική πλανητική δύναμη που γνώρισε η ανθρωπότητα και που φαντάζει πλέον ανίκανη όχι μόνο να διαχειριστεί θέματα που άπτονται των παγκοσμίων γεωπολιτικών εξελίξεων, αλλά να αδυνατεί να αντιμετωπίσει έως και τα δικά της προβλήματα. Με έναν λαό διχασμένο έτοιμο να εκραγεί οδηγώντας στο χάος τη χώρα τους, με συμπεριφορές που παραπέμπουν σε καθεστώτα  Λατινικής Αμερικής θίγοντας την υπόσταση τους και το έθνος τους. Μια παρακμάζουσα πλέον παγκόσμια δύναμη που έχει χάσει την αίγλη της και τον σεβασμό κάθε  χώρας του πλανήτη.   
      Και φυσικά μη πιστέψει κανείς ότι αυτό δεν αφορά την παγκόσμια κοινότητα. Οι συνέπειες και μόνο που θα υποστούν οι μικρές και αδύναμες χώρες της Δύσης που καλώς ή κακώς βρίσκονται σήμερα υπό την σκέπη των ΗΠΑ θα ήταν τεράστιες και τραγικές. Το πάρτι που θα έστηναν οι μεγάλες δυνάμεις Ρωσία - Κίνα και άλλες, που αιώνες τώρα εποφθαλμιούν την παγκόσμια επικυριαρχία των ΗΠΑ περιμένοντας την μεγάλη ευκαιρία να ξαναμοιράσουν την υφήλιο όπως έκαναν & μετά τον Β΄Π.Π. είναι δεδομένο. Ο τρόπος δε που θα επιλέξουν να το κάνουν, δεν είναι άλλος από αυτόν που επέλεξε και η Ρωσία σε βάρος της Ουκρανίας.
      Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τι θα πάθουν αυτές οι χώρες και τι θα συμβεί στην Ελλάδα την επόμενη μέρα από τους "καλούς" της γείτονες και δη την Τουρκία!

      Μετά τα ως άνω δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι  να επισημάνουμε τα εξής: Με πλανητάρχες Τράμπ και Μπάιντεν στο τιμόνι των ΗΠΑ να προσπαθούν να παρακάμψουν έως και το Κογκρέσο για να εξοπλίσουν την Τουρκία, και με το ΝΑΤΟ ως μακρύ τους χέρι να ενισχύει τις διεκδικήσεις τους διατηρώντας ίσες αποστάσεις με γελοίες αναφορές και συστάσεις, όπως βρείτε τα μεταξύ σας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όταν η Τουρκία ως επιτιθέμενη χώρα διεκδικεί από την αμυνόμενη Ελλάδα τα εδάφη της απειλώντας ότι θα ‘ρθει νύχτα να την καταλάβει ρίχνοντας τους πυραύλους της στην Αθήνα, σε 4.000.000 αμάχους και που το μόνο που κάνουν για μια χώρα σύμμαχο τους που βρίσκεται πλέον στην μπούκα της Ρωσίας γιατί επέλεξε  να σταθεί στο πλευρό τους δεχόμενη στα εδάφη της τις βάσεις τους εξυπηρετώντας τα γεωστρατηγικά τους σχέδια είναι, να διαπραγματεύονται μαζί τους την παράδοση των f-16 αρκούμενοι στο να δεχτούν μόνο την είσοδο της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ, θυσιάζοντας την σύμμαχο τους Ελλάδα, συμμετέχοντας κατ’ ουσίαν ως ΗΠΑ σε ένα νέο Ολοκαύτωμα κατά του Ελληνισμού συνειδητά, όταν γνωρίζουν τις προθέσεις και τους στόχους τους. Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτή η συμπεριφορά αποτελεί ντροπή για τους συμμάχους μας!                 
     
      Κύριε Πρόεδρε, πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές και η στιγμή που θα πρέπει πλέον να επιλέξετε τον αντικαταστάτη σας παραδίδοντας του την σκυτάλη. Ίσως μέσα στα πλάνα σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τον Γερουσιαστή Μ. Μενέντεζ, σκεφθείτε το, γιατί πιστεύουμε ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορούσε να ενώσει τον λαό σας οδηγώντας τη χώρα σας εκεί που θα ήθελε να βρεθεί κάθε Αμερικανός πολίτης, προσδίδοντας της και πάλι τον ηγετικό της ρόλο στην παγκόσμια κοινότητα! 
     
      Τέλος, αγαπητέ κ. Μενέντεζ, έχοντας φροντίσει το άρθρο μας να φτάσει στα χέρια σας, επιτρέψατε μας εκ μέρους του Ελληνικού λαού να σας ευχαριστήσουμε για την ορθολογική σας στάση απέναντι στη χώρα μας, μια στάση που σας τιμά  καταδεικνύοντας την εντιμότητα και ωριμότητα που σας διέπει ως πολιτικό και άνθρωπο που μπορεί να κρίνει, να αξιολογήσει και να διαχειριστεί σωστά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις όταν διακατέχεται από τις δικές σας αξίες και Δημοκρατικές αρχές!                                                       
      Ελπίζουμε να σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε σύντομα στην μάχη της διεκδίκησης του χρίσματος για το καλό όχι μόνο της χώρας σας αλλά και όλων των λαών της Δύσης, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια  προσωπικότητα χαρισματική όπως εσείς δεν μπορεί να απέχει από τα κοινά αυτές τις κρίσιμες και Αρμαγεδδωνικές περιόδους που διανύει η παγκόσμια κοινότητα. Αντιθέτως, οφείλει να παραμείνει στις επάλξεις διεκδικώντας αν χρειαστεί έως και το ανώτερο αξίωμα της χώρας του, παραμένοντας πάντα αδέκαστος Δικαστής και προασπιστής των αξιών και των αρχών που διαφυλάττουν τα ύψιστα ιδεώδη του μοναδικού και υπέρτατου πολιτεύματος του θεσμού της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας των λαών!!!

Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!