Loading...
ΑΛΕΞΗ ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Ωστόσο, βρε ανεκδιήγητε, ανέντιμε και ανεπαρκή πολιτικάντη της δεκάρας, μετά και από τον τελευταίο διασυρμό που υπέστης ως άτομο και “ηγέτης”, δεν επέδειξες καν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια το ίδιο βράδυ να παραιτηθείς δείχνοντας κάποιο επίπεδο και σεβασμό όπως όφειλες να κάνεις απέναντι στους ψηφοφόρους σου και στους συντρόφους σου, γελοιοποιούμενος για άλλη μια φορά με την ανεπαρκή και ανεύθυνη στάση σου να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου, όπως και του διασυρμού και καταποντισμού του κόμματος σου!             
      Ντροπή σου ορέ, πόσο πιο χαμηλά ακόμα θα πέσεις; Τίμα τουλάχιστον έστω και τώρα τα παντελόνια που φοράς και κάνε αυτό που θα 'κανε κάθε πολιτικός σε όλο τον πλανήτη!
                         
      Αυτή η ήττα αποτελεί το τέλος της διαδρομής σου κι αυτό δεν θα αλλάξει, κατάλαβε το. Αν παραμείνεις στην πολιτική τα χειρότερα είναι μπροστά σου ανόητε αιθεροβάμονα καιροσκόπε και σαλτιμπάγκο.
      Παραμένοντας στην πολιτική, μόνο κακό μπορείς να κάνεις στην πατρίδα σου με όλα αυτά που λες και κάνεις κάθε φορά, φερόμενος ως ένας άπατρις πολιτικός που για να βρεθείς στην εξουσία είσαι ικανός να θυσιάσεις κατά όπως έχεις αποδείξει επανειλημμένως την πατρίδα σου και τον λαό, υπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που εποφθαλμιούν την εθνική μας κυριαρχία στοχεύοντας στην κατάκτηση των εδαφών μας, όπως έκανες και με το Μακεδονικό φτάνοντας ακόμα έως και στο σημείο να στείλεις βουλευτές του κόμματος σου στην Βουλή των Ελλήνων αυτούς που δηλώνουν τούρκοι πολίτες
για να υποδαυλίζουν εκ των έσω τα Εθνικά μας συμφέροντα, εκπροσωπώντας τον Ερντογάν και την Τουρκία ως τούρκοι και όχι ως πολιτογραφημένοι κατά την Συνθήκη της Λωζάννης Έλληνες πολίτες!                                                                                                  

      Ντροπή σου ορέ Νενέκι εσύ δεν γνωρίζεις όρια, είσαι ότι χειρότερο πέρασε τις τελευταίες δεκαετίες από την πολιτική σκηνή του τόπου. Θα καταγραφείς με τα πιο μελανά γράμματα στην σύγχρονη ιστορία μας, ως ένας καιροσκόπος και αδίστακτος ανθέλληνας που ξεπούλησε τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας στου Σλάβους χρίζοντας τους “Μακεδόνες”, για να διεκδικούν πλέον και επισήμως  την πατρότητα του Μ. Αλεξάνδρου, παρέχοντας τους το δικαίωμα κάποια στιγμή να διεκδικήσουν και τα εδάφη της Μακεδονίας μας!
     
Πότε θα καταλάβεις βρε ξεπουλημένε και ανεπαρκή πολιτικάντη το κακό που έχεις κάνει στη πατρίδα σου; Δεν σου φτάνει ότι την παρέδωσες για τα επόμενα 100 χρόνια στους μέντορες σου μετατρέποντας την σε Φέουδο και αποικία τους για να βρεθείς στην εξουσία;   
                  
      Μάζευτα ορέ Νενέκι και χάσου από τη δόλια πατρίδα μας να γλυτώσεις και εσύ γιατί δεν έχεις πλέον θέση σ’ αυτόν τον τόπο να υπάρχεις καν ως πολίτης, πόσο μάλλον ως πολιτικός!!!

           
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Aρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!