Loading...
ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΣΟΥ;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Βρε σαλτιμπάγκο δόλιε και αποτυχημένε, ποιους προσπαθείς να κοροϊδέψεις; Ο λαός σε γνώρισε και από τις δυο όψεις ως κυβέρνηση και Α.Α., πάψε να γελοιοποιείσαι και σταμάτα το θέατρο!        
      Για χιλιοστή φορά ως διαπιστευμένος επίορκος και παραμυθάς, άλλα είπες το βράδυ του προσωπικού σου Αρμαγεδδώνα και άλλα χθες, αλλά όπως λέει και ο λαός μας "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"!  Α. Τσίπρα δεν θα αλλάξεις ποτέ και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που συμβάλαμε στην τελική απόρριψη σου βοηθώντας τον λαό να καταλάβει, ποιος πραγματικά είσαι αποκαλύπτοντας τα ποταπά κίνητρα σου, αδιαφορώντας πάντα αν θα κάνεις κακό στην πατρίδα σου και στον λαό μας!

      Αυτά τα παιχνίδια ξέχασε τα πλέον, η απόρριψη σου είναι οριστική, μην αυταπατάσαι τρέφοντας φρούδες ελπίδες για οτιδήποτε, είσαι τελειωμένος! Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις ανόητε αιθεροβάμονα πολιτικάντη της δεκάρας. Αυτοί που έφτιαξες και κάποιοι  άλλοι που διστάζουν ακόμα να σε απορρίψουν, που οσονούπω θα σου γυρίσουν και αυτοί την πλάτη, σε λίγο δεν θα αρκούν να συμπληρώσουν το ποσοστό της εκκίνησης σου το 3,5% γι αυτό ακολούθα την συμβουλή μας, μάζευτα και πέρνα τα σύνορα μήπως και γλυτώσεις από πολλά δεινά που σε περιμένουν!

      Σε τι προσβλέπεις βρε ανόητε και ξεπουλημένε; Ποιος νοήμων Έλληνας μπορεί να ξεχάσει αυτά που έχεις κάνει εκτός από αυτούς που έφτιαξες ή τους Ρομά και τους μετανάστες που φρόντισες να ελληνοποιήσεις για να κερδίσεις τις ψήφους τους;        
      Κατέστρεψες και γκρέμισες οικογένειες και επιχειρήσεις Ελλήνων, στέλνοντας χιλιάδες στον θάνατο, άλλους να πέφτουν από τα μπαλκόνια και άλλους να κρεμιούνται μη αντέχοντας την ντροπή και την ανέχεια, αξιοπρεπείς άνθρωποι και οικογενειάρχες!

      Εσύ δεν ήσουν αυτός που έδωσες στα Funds τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής για να τα απαιτούν από τους δανειολήπτες στο 100% της αξίας τους συν τόκους, προδίδοντας τους αναιρώντας όλες τις υποσχέσεις σου, αυτές που σε οδήγησαν στην εξουσία;
      Εσύ δεν είσαι αυτός που ξεπούλησες την κυριαρχία μας επί της Μακεδονίας και μαζί τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας κληροδοτώντας τους τον Μέγα Αλέξανδρο;
      Εσύ δεν είσαι αυτός που αντί να σκίσεις τα Μνημόνια μας οδήγησες στο 3ο και χειρότερο μεταλλάσσοντας τη χώρα σε Φέουδο των μέντορων σου για τα επόμενα 99 χρόνια και τους Έλληνες σε παρίες της παγκόσμιας κοινότητας έως και τα δισέγγονα τους;
      Εσύ δεν ήσουν και είσαι αυτός που αρνείσαι τους εξοπλισμούς της χώρας μας και τον φράχτη στα σύνορα μας, όταν η ενίσχυση μας και μόνο είναι αυτή που μπορεί να σταματήσει την επιθετικότητα των Τούρκων να καταλάβουν Νησιά και Θράκη;

      Ντροπή σου ορέ Νενέκι άπατρι και πατριδοκάπηλε που τολμάς ακόμα να πατάς αυτά τα ιερά χώματα και να πολιτεύεσαι εκπροσωπώντας Έλληνες και ενίοτε την Πατρίδα μας! 
      Ο λαός σου έδειξε τη πόρτα, πάρτη μαζί σου και φύγε και κράτα την πάνω από το κεφάλι σου να γλυτώσεις τα επόμενα φτυσίματα που σου ‘ρχονται, όχι μόνο από τον λαό αλλά και από τα συντρόφια σου, που δεν θα προλαβαίνεις να σκουπίζεις!!!

      Και μια τελευταία ερώτηση γιατί αρχίζει η κούρσα της διαδοχής σου "αν αυτό ισχύει..."! Όλοι αυτοί οι πρωτοκλασάτοι που θα θελήσουν στο κόμμα να διεκδικήσουν την αρχηγία, δεν φέρουν καμία ευθύνη τελικά σε όλη αυτή την τραγικότητα που βίωσε ο Ελληνικός λαός και η πατρίδα μας την τελευταία 8ετία από τα ατοπήματα σας, οικονομικά και Εθνικά εγκλήματα που διαπράξατε ως κόμμα; Μόνο εσύ φταις;      
      Και δεν θα αναφερθούμε φυσικά αναλυτικά σε όλα αυτά που έχετε κάνει ως παράταξη γιατί θα χρειαζόντουσαν πολλές σελίδες και χρόνος που είναι πολύτιμος σε όλους μας.
      Ωστόσο, επειδή είναι αυτονόητο ότι συμμετείχαν και αυτοί σ’ αυτές τις αποφάσεις, καλό θα είναι να το κλείσετε από κοινού το μαγαζί με την μία, παύοντας να κοροϊδεύετε τον λαό γιατί πρέπει να καθίσετε όλοι στο σκαμνί και όχι να διεκδικούν κάποιοι από εσάς οφίτσια και θέσεις σε ένα κόμμα που θα καταγραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία μας τουλάχιστον ως το χειρότερο μετά την μεταπολίτευση! 

      Κυρίες και κύριοι ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ & ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ! Και πάψτε να αναφέρεστε στα ανδραγαθήματα του αρχηγού σας εκθειάζοντας τον ως υπερήρωα, ότι τάχα πήρε το κόμμα από το 3% και το έφερε στην εξουσία. Και ένας μουρόχαυλος εκείνη την περίοδο της αγανάκτησης των Μνημονίων αν υποσχόταν όλα αυτά που υποσχέθηκε ο αρχηγός σας στον λαό θα κέρδιζε τις εκλογές.
      Σοβαρευτείτε λοιπόν γιατί έπεσε η αυλαία και δεν απευθύνεστε  σε διανοητικά αναπήρους, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
      Αφήστε επιτέλους το πεδίο ελεύθερο να αναδειχτούν νέα πολιτικά πρόσωπα άσπιλα και ικανά να αναλάβουν την τύχη της χώρας την επόμενη 4ετία γιατί μόνο μέσα από αυτούς μπορούμε να ελπίζουμε στην σωτηρία της!           
      Μια νέα κάστα πολιτικών, ικανών πέρα όλων των άλλων διαχειριστικών καθηκόντων τους, να μπορούν να οδηγήσουν κάθε πολιτικό οιασδήποτε παράταξης στο εδώλιο, όταν έχει προβεί σε πράξεις ποινικά κολάσιμες εις βάρος της Πατρίδας του και που φυσικά αυτοί δεν είναι λίγοι!!!


Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος      

www.manifesto.com.gr            

                                                                                      

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!