Loading...
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …
Κλίκ για μεγέθυνση

      Πατριώτες και πατριώτισσες, δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά, όχι μόνο για την Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει τον αέναο αναθεωρητισμό της Τουρκίας που οσονούπω θα ξαναβγεί στην επιφάνεια, αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα!   
 
      Μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις και απειλές του Μεντβέντεφ πως αν οι Ουκρανοί πάρουν κάποια "ρωσικά" εδάφη θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν πυρινικά
εναντίον της Δύσης -απειλές που δεν διατυπώθηκαν για πρώτη φορά-  αλλά και μετά την τελευταία προκλητική προσέγγιση και σύμπλευση της Ρωσίας και της Κίνας με το καθεστώς της Β.Κορέας έχοντας παρασταθεί αμφότεροι τις προηγούμενες ημέρες στους εορτασμούς του πλέον παρανοϊκού ηγέτη της γης και τώρα μιας εκ των μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων του πλανήτη, προσπαθώντας να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και με τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές αντιπαραθέσεις των μεγάλων δυνάμεων να βρίσκονται στο χειρότερο επίπεδο μετά τον Β΄Π.Π, οι εξελίξεις δείχνουν να μας οδηγούν δυστυχώς προς το απευκταίο! 
        
      Και όλα αυτά γίνονται στιγμές που όλη η υδρόγειος κυριολεκτικά φλέγεται, με τις κλιματικές αλλαγές να προειδοποιούν για την καταστροφή του πλανήτη και με τους λαούς να βρίσκονται προ του φάσματος του υποσιτισμού, που κατά πολλούς είναι ένας επί πλέον λόγος οι ισχυροί να θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα συνειδητά σε έναν Γ΄ Π.Π για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, μη υπαρχούσης άλλης λύσης!!!

     
Ωστόσο, μετά τα ως άνω -αν βεβαίως δεν ισχύει το τελευταίο- πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τους ανεπαρκείς χειρισμούς της Δύσης και της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στη Ρωσία του Πούτιν. Σκέφτηκε κανείς ότι για να σταματήσει άμεσα αυτός ο πόλεμος ίσως αρκούσε η παγκόσμια κοινότητα να περάσει το μήνυμα προς τον λαό της Ρωσίας ότι αν η ηγεσία της χώρας τους θελήσει να κάνει χρήση πυρηνικών, η Δύση και οι άλλες δυνάμεις θα αναγκαστούν να ανταποδώσουν το χτύπημα με πυρηνικά και ότι οι συνέπειες που θα υπάρξουν γι αυτούς και τη χώρα τους θα είναι καταστροφικές και μη αναστρέψιμες;
      Πως είναι δυνατόν να μην έχουν αντιτάξει ακόμα αυτό το ατράνταχτο επιχείρημα προς τον λαό τους θέτοντας τον προ των ευθυνών του; Πιστεύει κανείς ότι αν συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο που διατρέχουν θα διακινδύνευαν την ίδια την ύπαρξη τους;                
      Είναι σαφές ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι τους περιμένει και ότι η ηγεσία τους είναι αυτή που με τις επιλογές της τους οδηγεί στον θάνατο και στην καταστροφή!
      Γι αυτό και είναι χρέος της παγκόσμιας κοινότητας να τους κάνει να το καταλάβουν έγκαιρα, υπενθυμίζοντας τους την τραγικότητα των συνεπειών του Τσερνομπίλ που όλοι βιώσαμε ακόμα και εμείς στην Ελλάδα!
      Αν φτάσουν να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο, αυτός ο αρρωστημένος αδίστακτος και παρανοϊκός δικτάτορας που φυλακίζει ή και αφανίζει κάθε "αντιφρονούντα", την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει στην εξουσία καθώς ο λαός θα επιτελέσει το καθήκον του!!!

      Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και πρώτος ο λαός της Ρωσίας, ότι άλλο είναι ένας συμβατικός πόλεμος εις τα πεδία της μάχης και άλλο ένας πυρηνικός πόλεμος που την επόμενη μέρα θα έχει καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα. Ένας πόλεμος που την ολοκληρωτική ευθύνη αυτού θα την έχει πλέον αυτός που θα τον ξεκινήσει και που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η Ρωσία  με ηγέτη τον Πούτιν!

      ΛΑΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

     
Και εσείς ηγέτες της Δύσης και όλοι οι άλλοι επί του πλανήτη που δεν συντάσσεστε μαζί του, αν επιζητάτε την διάσωση και την επιβίωση των λαών σας και των χωρών σας, θέστε άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο τον λαό της Ρωσίας προ των ευθυνών του, γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει αναίμακτα τον επερχόμενο Γ΄Π.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος      

www.manifesto.com.gr            

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!