Loading...
Ένα άρθρο που θα ΄πρεπε ίσως να διαβαστεί από κάθε Έλληνα απανταχού της γης και κάθε Παγκόσμιο πολίτη!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κι αυτό, γιατί όταν ο Τούρκος διασύρει και γελοιοποιεί παγκόσμιους Θεσμούς και ηγέτες, αυτό αφορά όχι μόνο τους Έλληνες αλλά όλη την ανθρωπότητα!

      Κύριοι, εσείς που διαφεντεύετε τις τύχες των λαών σας, τι άλλο πρέπει να σας κάνει η Τουρκία για να αντιδράσετε ως πραγματικοί ηγέτες και εκπρόσωποι των χωρών σας; Έφτασε να σας απειλεί και να σας εγκαλεί όλους στην τάξη ακόμα και τις ΗΠΑ, έχοντας δηλώσει χιλιάκις σε όλους τους τόνους, ότι ο πρώτος στόχος τους με οποιοδήποτε τίμημα παραμένει η επανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, δηλαδή η ανακατάληψη πολλών εκ των χωρών σας, μη διστάζοντας να βάψουν στο αίμα όλη την ανθρωπότητα!!! 

      Πως είναι δυνατόν μετά από αυτές τις δηλώσεις και όλα αυτά που κάνουν  εναντίον  των γειτόνων και συμμάχων τους, όταν καταπατούν κάθε Διεθνή Σύμβαση, σύνορα και Διακρατικές Συμφωνίες επιτιθέμενοι έως και εναντίον της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ να μην αντιδράτε;
       Ντροπή, ντροπή και όνειδος! Τι κάνετε κύριοι γι αυτό;
      Αποδεχτήκατε τον Τούρκο ως επικυρίαρχη δύναμη και παγκόσμιο ηγέτη; Δεν  σας απέμεινε ίχνος Εθνικής αξιοπρέπειας, δεν ντρέπεστε;
      Μήπως ήρθε η στιγμή να ενεργοποιήσετε επιτέλους τα επίμαχα άρθρα 41-42 και 43  του θεσμού όπως και το αντίστοιχο άρθρο του ΝΑΤΟ για να σταματήσετε αυτόν τον διασυρμό που υφίσταστε ως ηγέτες και χώρες επαναφέροντας τις αρχές και τις παγκόσμιες αξίες που πρέπει να σέβεται κάθε χώρα για να διαφυλάξετε τους θεσμούς και την παγκόσμια κοινότητα;
      Αν δεν προχωρήσετε άμεσα σ' αυτές τις ενέργειες, προς τι τότε η ύπαρξη των θεσμών και πως θα σταματήσουν οι παγκόσμιοι αναθεωρητές και τρομοκράτες τα σχέδια τους για να μη φτάσουμε στην απευκταία πλέον εξέλιξη, στον Γ΄Π.Π.;

      Κύριοι, ολιγωρείτε και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε βρεθεί σήμερα θεατές σε μια επίθεση και πολεμική πράξη εναντίον ενός Θεσμού-φρουρού της παγκόσμιας τάξης!                  
      Με δηλώσεις τύπου καταδικάζουμε κάθε επιθετικότητα και με τις αναφορές σας στα περί ‘’Διεθνούς Δικαίου …’’ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΑΣ ΑΨΗΦΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ & ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ!     

      Επιτέλους, πρέπει να αντιληφθείτε ότι η ευθύνη σας είναι τεράστια και ότι η ανοχή που επιδεικνύετε απέναντι τους σύντομα θα οδηγήσει Ελλάδα και Ευρώπη σε μια σύρραξη μαζί τους ανάβοντας την φλόγα ενός πολέμου που μπορεί να αποδειχτεί μοιραίος για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα. Πλέον αυτού, είναι αναπόφευκτο η ανεπαρκής στάση σας να αποτελέσει την αφετηρία και για άλλα κράτη που και αυτά θα ακολουθούσουν την ιδία τακτική. Τι κάνετε, καταλαβαίνετε ότι οδηγείτε τον πλανήτη προς μια παγκόσμια αναρχία;

      Κύριοι, η επίθεση των Τούρκων εναντίον των δυνάμεων του ΟΗΕ αποτελεί εν τη πράξει έγκλημα Διεθνούς Δικαίου. Μετά και από αυτό αιτούμεθα την άμεσο ενεργοποίηση σας για την διαφύλαξη των αδελφών μας Ελλήνων της Κύπρου, ζητώντας και απαιτώντας κατά τα ισχύοντα ψηφίσματα το αυτονόητο, την επαναφορά του νησιού στο προηγούμενο καθεστώς της μιας οντότητας, που 50 χρόνια τώρα μια ελεύθερη χώρα ζει κάτω από την μπότα του κατακτητή με την παγκόσμια κοινότητα να το ανέχεται  δίχως να αντιδρά!   
      Πλέον όλων των ως άνω αλλά και σε σχέση με τους χαμηλούς τόνους των τελευταίων μηνών που διατηρεί η Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα, για να μη γίνονται παρανοήσεις:  Υπάρχει έστω και ένας στοιχειωδώς νοήμων πολιτικός σε αυτόν τον πλανήτη που πιστεύει ότι η Τουρκία θα παραιτηθεί από τις διεκδικήσεις της; Αυτό που κάνουν είναι προφανές. Μη μπορώντας να πετύχουν σ΄ αυτή τη φάση τους στόχους τους, για να παραμείνουν στην διεκδίκηση των f- 16 και των όποιων άλλων παρανοϊκών και διεκδικητικών τους στόχων διεκδικώντας νησιά και εδάφη της Ελλάδας, στράφηκαν για άλλη μια φορά στις επιθετικές τους διεκδικήσεις και καταπατήσεις των εδαφών των Ελληνοκυπρίων αδελφών μας για να επανέλθουν στα της Ελλάδος το επόμενο διάστημα!

      Κύριοι, ένας είναι πλέον ο τρόπος αντιμετώπισης της Τουρκίας πριν γιγαντωθεί ως δύναμη αποκτώντας και πυρηνικά, για να αρχίσει να υλοποιεί τα ανιστόρητα σχέδια της.         
      Με την ακραία εξωτερική πολιτική της, αλλά και με τον εθνικισμό  και την παράνοια που διακατέχει τους ηγέτες της ενεργώντας ως μια χώρα πειρατής και διεθνής τρομοκράτης, απειλώντας και εκβιάζοντας ακόμα και τις μεγαλύτερες δυνάμεις του πλανήτη μη αφήνοντας τους πλέον καμιά άλλη επιλογή, οδηγώντας όχι μόνο την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη αλλά και πολλές άλλες χώρες σε πολύπλευρα αδιέξοδα καλυπτόμενη πάντα πίσω από την Γεωστρατηγική της θέση, αποτελώντας το « κακό σπυρί » της Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής, είμαστε αναγκασμένοι να σας παραπέμψουμε στην μια και μοναδική λύση του προβλήματος, η οποία πρέπει να υιοθετηθεί άμεσα από όλες τις δυνάμεις της Δύσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής! 
      Είναι αυτή η πρόταση που επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί και η οποία  μέσω της ιστοσελίδας μας έχει φτάσει σε κάθε χώρα και ηγέτη του πλανήτη, σε όλους τους Θεσμούς και διεθνή Μ.Μ.Ε.. Μια πρόταση που όπως  αποδεικνύεται ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει όλη η ανθρωπότητα, επιβάλλεται να γίνει αποδεκτή και να υλοποιηθεί για όλους αυτούς τους λόγους που ήδη έχουμε αναλύσει!

      ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ & ΤΑ ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΚΝΟΜΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ &  ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΥΦΛΑ & ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! 
     ΚΥΡΙΟΙ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ & ΠΟΛΕΜΟΥΣ!   
      Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΙΜΒΡΟΣ & Η ΤΕΝΕΔΟΣ, ΕΔΑΦΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 1974 ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!                       
      ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΩΜΕΝΟ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1936 ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!
      ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ & ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ & ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ  ΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ!
       ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ  ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ & ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Δ., ΜΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ  ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 21Ο  ΑΙΩΝΑ & ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!  

      ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!                                        

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος  

www.manifesto.com.gr     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!