Loading...
Ένας οξυδερκής & αψύς πολιτικός που η διπλωματία του στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται....!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριε πρωθυπουργέ, για πολλοστή φορά δεν τολμήσατε να κάνετε την υπέρβαση απέναντι στον μεγαλύτερο εχθρός μας, διαπράττοντας δυστυχώς το ίδιο λάθος! Είναι δυνατόν να μην έχετε αντιληφτεί την πάγια τακτική του;                                                           
      Ξεχνάτε ότι προ κάθε παγκόσμιας Γεν. Συνέλευσης Ηγετών, φροντίζει πάντα να ρίχνει τους τόνους τείνοντας μας δήθεν χείραν φιλίας εγκλωβίζοντας σας στα δίχτυα του για να κρατάτε χαμηλούς τόνους από το εκάστοτε Βήμα εναντίον της χώρας του και του ιδίου, στιγμές που όλοι γνωρίζουμε ότι οι εικόνες αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου διαμορφώνοντας ανάλογα συναισθήματα, θέσεις και απόψεις κάθε παγκόσμιου πολίτη με ότι αυτό συνεπάγεται για αυτή τη χώρα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
      Ταυτόχρονα τις ίδιες ημέρες μη παραιτούμενος των διεκδικήσεων του, βάζει τους υπουργούς του όπως έκανε και με τον αντιπρόεδρο του στις 12-9-23 και με όλα τα Μ.Μ.Ε της χώρας του, βάζοντας τα να επαναλαμβάνουν καθημερινά όλες τις αναθεωρητικές θέσεις τους και ιαχές πολέμου εναντίον μας και εναντίον της Ευρώπης όπως και των ΗΠΑ, μη αφήνοντας ίχνος ελπίδας για όποιες περαιτέρω θετικές εξελίξεις, εμπαίζοντας έτσι όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλη την διεθνή κοινότητα!

     
Πως είναι δυνατόν να κάνετε το ίδιο λάθος κάθε φορά; Πότε θα αντιδράσετε καταγγέλλοντας το βρώμικο παιχνίδι τους; Επιτέλους κάντε το και κατεβαίνοντας από το Βήμα έχοντας πετύχει πλέον τον στόχο σας, ρίξτε και εσείς τους τόνους σας κάνοντας αυτό που κάνει ο ίδιος πάντα. Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε κάτι ακόμα και από τους εχθρούς μας. 
      Έλεος, είναι η πέμπτη φορά που σας το προτείνουμε, παρακαλούμε δείτε το. Έστω για μια φορά βγείτε στην επίθεση ανεβάζοντας τους τόνους, δείχνοντας την αγανάκτηση σας μπροστά στην παγκόσμια κοινότητα, αποκαλύπτοντας τις ποταπές μεθοδεύσεις του, αυτές που μετέρχεται κάθε φορά ο ίδιος εμπαίζοντας τους πάντες προσβάλλοντας την νοημοσύνη όλων, στιγμές που σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε επισήμως και από το βήμα του ΟΗΕ! 
      Δεν είναι δυνατόν όταν έχουμε στο πλευρό μας όλη τη Δύση και όχι μόνο, όταν ζητάμε από όλους τους συμμάχους μας την υποστήριξη τους την οποία κάποιοι μας δίνουν, όπως ο απίστευτος αυτός Φιλέλλην Γερουσιαστής Μενέντεζ αλλά και ο Πρόεδρος Μακρόν, όταν τους ζητάμε να βάλουν ακόμα και τα στρατεύματα τους ως χώρες να πολεμήσουν για μας, εμείς να μην είμαστε οι πρώτοι που θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε φορά την Τουρκία όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Πραγματικά είναι οξύμωρο όσο και τεράστιο εθνικό ατόπημα αυτό που κάνετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος στο τέλος να μας εγκαταλείψουν όλοι!

       Κύριε πρωθυπουργέ, οι συγκυρίες των καιρών μας επιτρέπουν τώρα για πολλούς λόγους όπως γνωρίζετε, να σηκώσουμε πλέον το παράστημα μας απέναντι στην Τουρκία καταγγέλλοντας τους σε όλα τα επίπεδα και Φόρουμ, για τις ανομολόγητες και παρανοϊκές εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις τους, προθέσεις και πράξεις τους εναντίον της Ελλαδος, της Κύπρου και της Ευρώπης αλλά και πέραν αυτής.
      Πρέπει να πάψουν να ελπίζουν και να στοχεύουν στην ολοκλήρωση του νέο- οθωμανικού τους οράματος και ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί τον 21ο αιώνα. Για αυτό και επιβάλλεται να διατηρήσουμε τις κόκκινες γραμμές μας υπερασπιζόμενες αυτές ποιο δυναμικά, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις αν χρειαστεί, κάτι που πρέπει να το πιστέψετε για να το περάσετε ως μήνυμα σ΄αυτόν τον αιθεροβάμονα δικτατορίσκο και επίδοξο Σουλτάνο, να το νοιώσει επιτέλους στο πετσί του!

     
Επίσης, η πλειονότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να καταλάβει προς τι η προσφυγή μας στη Χάγη. Οι Τούρκοι αποδεδειγμένα δεν σέβονται τις διεθνείς αποφάσεις και διεθνείς Συνθήκες όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση με τα εθνικά τους συμφέροντα, απειλώντας έως και με πόλεμο αυτούς που τολμούν να αντιδράσουν υπερασπιζόμενοι τα δίκαια τους και τις χώρες τους δεχόμενοι μόνο αυτά που είναι υπέρ τους, όπως κάνουν κάθε φορά έως σήμερα αμφισβητώντας την Συνθήκη της Λωζάννης και την απόφαση του ΟΗΕ σε σχέση με την Κύπρο. Έτσι είναι δεδομένο πως αν τελικά δεχτούν να πάνε στη Χάγη θα το κάνουν μόνο γι αυτόν τον λόγο!                                                                                                          
      Τέλος ο Ελληνικός λαός αναρωτιέται, αν η Τουρκία φτάσει ποτέ σε κάποια διεθνή δικαστήρια ή ακόμα καθίσει μαζί μας σε κάποιο τραπέζι διαπραγματεύσεων έχοντας θέσει δεκάδες διεκδικήσεις, εμείς τι θα έχουμε να αντιπαραβάλλουμε απέναντι στις δικές τους;
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ!

     
Ωστόσο, γι αυτό το κρίσιμο θέμα θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο μας!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr       

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!