Loading...
Όταν  ο πλανήτης μετατρέπεται πλέον σε μια παγκόσμια πυριτιδαποθήκη…
Κλίκ για μεγέθυνση

      Δυστυχώς όλα μας δείχνουν μετά και από τα τελευταία γεγονότα της Μ. Ανατολής, ότι η ανθρωπότητα οδηγείται προς τον Γ΄Π.Π. που αυτή τη φορά θα είναι και ο τελευταίος!
    
      Όπου κι αν στρέψουμε τα μάτια μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αυτό που βλέπουμε είναι τοπικές συρράξεις και ιαχές πολέμου να ηχούν από κάθε σημείο της γης, από μικρές και μεγάλες δυνάμεις που θεωρούν πως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουν τα αμετροεπή αναθεωρητικά τους οράματα σε βάρος των πιο αδυνάτων, δίχως να σκέπτονται καν το στοιχειώδες οι όποιοι ανόητοι αιθεροβάμονες, ότι τα αδιέξοδα που δημιουργούν στους λαούς θα οδηγήσουν μοιραίως την ανθρωπότητα προς την καταστροφή της!
     
Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό που θα μας οδηγήσει προς το απευκταίο αυτό σενάριο που κανείς δεν θα ΄θελε να ζήσει.
      Άνοιξε επίσης και ο ασκός του Αιόλου σε ένα από τα πλέον επικίνδυνα μέτωπα αντιπαλότητας μεταξύ δογμάτων και θρησκειών των αιωνίων αντιπάλων, Οθωμανών και Ισλαμιστών εναντίον της Χριστιανοσύνης, μιας σύρραξης που οδηγεί τις μνήμες μας σε άλλες εποχές και στις Σταυροφορίες των προγόνων μας όταν αγωνιζόντουσαν εναντίον των αλλοθρήσκων.
      Ωστόσο τότε, οι διαφορές επιλύοντο στα πεδία των μαχών δίχως να υπάρχει κίνδυνος εξάλειψης της ανθρωπότητας. Τώρα, κάποιοι 3-4 ισχυροί του πλανήτη φτάνει να πατήσουν από το γραφείο τους μόνο ένα πλήκτρο για να τελειώσουν όλα!

      Ας καταλάβουν λοιπόν έγκαιρα όλοι αυτοί οι ανόητοι αρχομανείς και ψυχασθενείς αιθεροβάμονες ισχυροί, ότι δεν μπορούν σήμερα στον 21ο αιώνα να επιχειρούν να θέσουν χώρες και λαούς υπό καθεστώς κατοχής, γιατί κανένα  Έθνος δεν θα δεχτεί ποτέ να ζήσει κάτω από τις μπότες οποιουδήποτε κατακτητή!                     

      Είναι αυτό που δυστυχώς βιώνουμε σήμερα  παρακολουθώντας εμβρόντητοι σ΄αυτό το θέατρο του παραλόγου εικόνες φρίκης να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας, κάτι που δεν τιμά την ανθρώπινη υπόσταση, αντιθέτως, μας κατατάσσει πλέον ως οντότητες σε επίπεδα κατώτερα και αυτών των άγριων ζώων της ζούγκλας!

     
Κύριοι αποτύχατε, οδηγείτε την παγκόσμια κοινότητα προς τον όλεθρο!
      Φροντίστε έστω και τώρα τελευταίες στιγμές να βρείτε τις χαμένες αρχές σας και αξίες γιατί το οφείλετε σε κάθε παγκόσμιο πολίτη οιασδήποτε απόχρωσης και θρησκείας.
      Δείτε όλες αυτές τις εικόνες φρίκης των αθώων που καθημερινά σφαγιάζονται πληρώνοντας τα δικά σας λάθη και επιτελέστε επιτέλους το καθήκον σας ως οφείλετε να κάνετε, απέναντι στους λαους σας και σε όλη την ανθρωπότητα!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                           

www.manifesto.com.gr         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!