Loading...
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ & ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΜΕ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      7  Δεκέμβρη - Κύριε πρωθυπουργέ, ας ελπίσουμε ότι η επίσκεψη αυτή δεν θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου περνώντας στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας!                
      Μετά και από την χθεσινή συμπεριφορά του Ερντογάν προς τους ηγέτες της Γερμανίας εντός της χώρας τους, θα σας προτείναμε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την αναβολή αυτής της συνάντησης πριν τα αποτελέσματα αυτής φέρουν τα αντίθετα από αυτά που προσδοκάτε.
     
      Υπό τις σημερινές συνθήκες, έχοντας ξεπεράσει  πλέον όλα τα όρια απειλώντας την Ε.Ε. έως και τις ΗΠΑ, αυτός ο θρασύς και απρόβλεπτος αιθεροβάμων ηγέτης, φυσικά δεν θα διστάσει στιγμή να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί όταν βρεθεί υπό το φως των προβολέων της  δημοσιότητας περνώντας σε όλη την ανθρωπότητα τα μηνύματα του, με τις γνωστές του θέσεις και διεκδικήσεις όπως κάνει πάντα. Προς επιβεβαίωση αυτού, φτάνει μόνο να ανατρέξετε στις εκάστοτε επισκέψεις όλων των Τούρκων!                                                              
      Τι μπορείτε να περιμένετε από αυτόν; Δεν σεβάστηκε την Γερμανία θα σεβαστεί εμάς; Ας μην είμαστε αφελείς. Γι αυτό, μεταφερθείτε στις στιγμές που θα αναφέρεται στα περί Αιγαίου, Θράκης,
FIR και σε όλα τα άλλα … μπροστά στα διεθνή Μ.Μ.Ε. και στον τρόπο που εσείς πλέον θα πρέπει  να αντιμετωπίσετε αυτή την εικόνα.
      Τι θα πρέπει να κάνετε, να διακόψετε την συνάντηση αφαιρώντας του τον λόγο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις ή θα τον αφήσετε να λέει ότι θέλει, κάνοντας επίδειξη δύναμης προκαλώντας μας μέσα στην πατρίδα μας και που η μη παρέμβαση σας θα θεωρείτο ως πλήρη αδυναμία της Ελλάδος να τους αντιμετωπίσει εις το πεδίο της μάχης προασπίζοντας τα εδάφη της.       
      Η επιλογή είναι δική σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε τον λαό  μας και ένα ολόκληρο Έθνος που σας έχει αναθέσει το βαρύ καθήκον να το υπηρετείτε!

      Κύριε Πρωθυπουργέ, αυτή η επίσκεψη των 300-400 δεν είναι επίσκεψη για διμερείς συνομιλίες, είναι η απόβαση –είδωλο του ιδίου- του Μωάμεθ του Β΄ στην Βλαχία όταν επιχείρησε να την καταλάβει με τις ορδές του περνώντας τον Δούναβη!
      Όλα αυτά τα κάνει για να περάσει τα μηνύματα του, μη του το επιτρέψετε!!!          
       Έτσι θα τους περάσετε και εσείς τα δικά μας μηνύματα με πράξεις και όχι με λόγια για να καταλάβουν πλέον,  ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!                                 
      Όταν θα πάψουν να διεκδικούν τα εδάφη μας, τότε μόνο για όλα τα άλλα θέματα μπορούμε να καθίσουμε μαζί τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οτιδήποτε άλλο κάνετε πέραν αυτού επικαιροποιείτε όλες τις διεκδικήσεις τους!

     
Τι σοι μέτρα ανοικοδόμησης μπορεί να είναι αυτά που θα συζητήσουμε μαζί τους και δη σε μια διμερή συνάντηση απούσας της Ε.Ε. –όπως επιδιώκουν και θέλουν να γίνεται πάντα- όταν δεν περνά ημέρα και εβδομάδα που να μην μας προκαλούν και να μας απειλούν σε αέρα, στεριά και θάλασσα;                                       
      Τι σας εγγυάται ότι αυτός ο αιθεροβάμον ψυχοπαθής Τούρκος όταν φτάσετε στα εθνικά θέματα δεν θα προβάλει και πάλι τα αλυτρωτικά του σχέδια; Για μας και για κάθε νοήμονα Έλληνα είναι δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί, τότε τι θα κάνετε;          
      Μετά και από την τελευταία τους ιταμή αναφορά στοχεύοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την Θεσσαλονίκη και την Δ. Θράκη εντάσσοντας τες και αυτές για άλλη μια φορά μαζί με τα νησιά μας και το Αιγαίο στα κατακτητικά τους σχέδια, αλλά και μετά από αυτό που  διέρρευσε η κυβέρνηση τους ξαφνικά στα Μ.Μ.Ε. της χώρας τους για μια συμφωνία που θα υπογράψουμε όπως υποστηρίζουν μαζί τους, να μην πλησιάζουν τα πολεμικά μας αεροσκάφη και πλοία τα δικά τους –ελπίζουμε να πρόκειται περί προπαγάνδας γιατί θα πρέπει να φύγετε νύχτα αν αυτό αληθεύει- τι καλό μπορεί να περιμένετε από αυτή τη συνάντηση;                             

      Που νομίζουν ότι απευθύνονται σε ΑΜΕΑ ή σε υποτακτικούς τους; Αν δεν προβαίνουν σε παραβιάσεις  πως θα βρεθούν κοντά στα δικά μας αεροσκάφη και πλοία όταν εμείς επιχειρούμε πάντα εντός των συνόρων μας;                                      
      Δηλαδή μας ζητούν οι άθλιοι να προσυπογράψουμε μια συμφωνία όπου θα μπορούν να παραβιάζουν τα σύνορα μας. Ποιος ξέρει δε τι άλλο θα ζητήσουν που ο λαός μας αγνοεί, όπως ίσως και εσείς, κάτι που βεβαίως εν τη πράξει θα φανεί!            
      Και φυσικά σε όλα αυτά προσθέστε, ότι λίγο πριν της συνδιάσκεψης προχώρησε ξαφνικά ο ανομολόγητος και στην πρώτη επίσημη αναγνώριση των κατεχομένων σε κυρίαρχο κράτος και από μια δεύτερη χώρα τσιράκι του το Αζερμπαιτζάν, αψηφώντας την παγκόσμια κοινότητα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ!

     
Κύριε πρωθυπουργέ ως εδώ! Μετά τους ως άνω λόγους, πρέπει να ακυρώσετε την επίσκεψη τους άμεσα. Μας έδωσαν το δικαίωμα να το κάνουμε εκτός κι αν εξασφαλίσετε μια αυστηρή συμφωνία ότι θα αναφερθείτε μόνο σε όλα τα άλλα εκτός των εθνικών μας θεμάτων που θα συζητήσετε σε επόμενη συνάντηση και φυσικά δίχως επίσημες ανακοινώσεις μετά το τέλος της Συνόδου, αφορούσες τα εθνικά μας θέματα, αν και είναι ικανοί να μη την σεβαστούν καθώς το κάνουν κατά συρροή κάθε φορά όλα αυτά τα χρόνια επισκεπτόμενοι την Ελλάδα!                     
      Υπό τις επικρατούσες σημερινές συνθήκες, θα ήταν εγκληματικό να δώσετε ένα παγκόσμιο βήμα στον Ερντογάν – γιατί περί αυτού  πρόκειται καθώς η συνάντηση αυτή θα περάσει σε όλα τα Μ.Μ.Ε. του πλανήτη- σε έναν αμετανόητο αναθεωρητή σουλτάνο, στον μεγαλύτερο εχθρό της χώρας μας και δη μετά από τις τελευταίας τους δηλώσεις και πράξεις   λίγες ημέρες προ της "προέλασης" τους!                                           
      Τέλος, ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων. Δεν μπορείτε να καθίσετε πλέον υπό αυτές τις συνθήκες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων επιβάλλοντας τους δικούς μας επιτέλους στοιχειώδεις όρους!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                          

www.manifesto.com.gr                   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!