Loading...
ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
Κλίκ για μεγέθυνση

      7  Δεκέμβρη - Μετά και από την πρόσφατη συμπεριφορά του Ερντογάν προς τους ηγέτες της Γερμανίας μέσα στη χώρας τους, κ. Πρωθυπουργέ θα σας προτείναμε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την αναβολή της συνάντησης έως και την ακύρωση της, πριν αυτή φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Σε αντίθετη περίπτωση θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου!
      Υπό τις σημερινές συνθήκες, με τους Τούρκους να έχουν ξεπεράσει  πλέον όλα τα όρια απειλώντας την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, αυτός ο απρόβλεπτος, θρασύς και αιθεροβάμων ηγέτης τους, δεν θα διστάσει στιγμή να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί όταν βρεθεί κάτω από το φως των προβολέων της δημοσιότητας, να περάσει σε όλη την ανθρωπότητα τα μηνύματα του, με τις γνωστές του πάντα θέσεις και διεκδικήσεις στα εθνικά μας θέματα. Ανατρέξτε μόνο στις τελευταίες τους επισκέψεις στην Ελλάδα, βλέποντας επίσης τι έκανε στην Γερμανία!                                                     
     
Τι άλλο μπορείτε να περιμένετε πλέον από αυτόν τον αδίστακτο και πολλά άλλα... τύπο όταν δηλώνει όπου βρεθεί σε όλους τους τόνους τις κατάπτυστες αρρωστημένες  και αναχρονιστικές πέρα από κάθε λογική για τον 21ο αιώνα προθέσεις του; Περιμένετε να σεβαστεί εμάς όταν δεν σεβάστηκε την Γερμανία;
      Ας μην είμαστε αφελείς. Μεταφερθείτε μόνο στις στιγμές που θα αναφέρεται στα περί Αιγαίου, Θράκης,
FIR και σε όλα τα άλλα … μπροστά στα Μ.Μ.Ε. και σκεφθείτε το μέγεθος του προβλήματος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.
      Θα διακόψετε την συνάντηση αφαιρώντας του τον λόγο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις ή θα τον αφήσετε να λέει ό,τι θέλει κάνοντας επίδειξη δύναμης προκαλώντας μας μέσα στην πατρίδα μας και που η μη παρέμβαση σας θα θεωρείτο ως πλήρη αδυναμία της χώρας μας να τους αντιμετωπίσει στα πεδία της μάχης προασπίζοντας τα εδάφη της.           
      Η επιλογή είναι δική σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε τον λαό  μας και ένα ολόκληρο Έθνος που σας ανέθεσε το βαρύ καθήκον να το υπηρετείτε!

     
Κύριε Πρωθυπουργέ, αυτή η επίσκεψη των 300-400 Τούρκων δεν είναι μόνο  μια επίσκεψη για διμερείς συνομιλίες, έχει συμβολική έννοια, είναι η "απόβαση" του ειδώλου του- Μωάμεθ του Β΄ στην Βλαχία, όταν επιχείρησε να την καταλάβει με τις ορδές του περνώντας τον Δούναβη. Όλα αυτά τα κάνει για να περάσει τα μηνύματα του, μη του το επιτρέψετε!!!
      Τώρα πρέπει να τους περάσετε και εσείς τα δικά μας μηνύματα με πράξεις σαν αυτές για να καταλάβουν επιτέλους, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
      Όταν θα πάψουν να διεκδικούν τα εδάφη μας, τότε μόνο για όλα τα άλλα θέματα θα μπορούσαμε να καθίσουμε μαζί τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οτιδήποτε άλλο κάνετε πέραν αυτού δυστυχώς επικαιροποιείτε όλες τις διεκδικήσεις τους!

       Τι σοι μέτρα ανοικοδόμησης μπορεί να είναι αυτά που θα συζητήσουμε μαζί τους και δη σε μια διμερή συνάντηση απούσας της Ε.Ε. –όπως επιδιώκουν και θέλουν να γίνεται πάντα- όταν δεν περνά ημέρα που να μην μας προκαλούν και να μας απειλούν σε αέρα, στεριά και θάλασσα;    
      Τι σας εγγυάται ότι αυτός ο αιθεροβάμον ψυχοπαθής Τούρκος όταν φτάσετε στα εθνικά θέματα ότι δεν θα προβάλει και πάλι τα αλυτρωτικά του σχέδια; Για μας αλλά και για κάθε νοήμονα Έλληνα είναι δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί, τότε τι θα κάνετε; 
      Όταν παραμονές της διμερούς συνάντησης στοχοποιούν την Θεσσαλονίκη και την Δ. Θράκη εντάσσοντας τες για άλλη μια φορά και αυτές μαζί με τα νησιά του Αιγαίου στα κατακτητικά τους σχέδια και ταυτόχρονα μετά από αυτό διαρρέουν ξαφνικά στα Μ.Μ.Ε. της χώρας τους ότι θα υπογράψουμε μαζί τους την κατάπτυστη συμφωνία, ότι τα πολεμικά μας αεροσκάφη και πλοία δεν πρέπει να παρενοχλούν τα δικά τους, τι καλό μπορεί να περιμένετε από αυτή τη συνάντηση; Ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται περί προπαγάνδας και ότι δεν ισχύει αυτό, γιατί αν όντως ισχύει, τότε θα πρόκειται για εθνική προδοσία!
      Επιτέλους, που νομίζουν ότι απευθύνονται σε ΑΜΕΑ ή σε υποτακτικούς τους; Αν δεν προβούν σε παραβιάσεις πως θα βρεθούν κοντά στα δικά μας αεροσκάφη και πλοία όταν εμείς επιχειρούμε πάντα εντός των συνόρων μας; 
      Δηλαδή μας ζητούν να υπογράψουμε μια συμφωνία όπου θα μπορούν να παραβιάζουν τα σύνορα μας; Ποιος ξέρει τι άλλο θα ζητήσουν και που ο λαός μας αγνοεί, ίσως και εσείς, κάτι που βεβαίως θα φανεί στην πράξη!
      Και φυσικά σε όλα αυτά προσθέστε, ότι προ αυτής της συνάντησης έβαλε ξαφνικά και μια δεύτερη χώρα τσιράκι του, το Αζερμπαιτζάν, αψηφώντας την παγκόσμια κοινότητα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, να αναγνωρίσει τα κατεχόμενα σε κυρίαρχο κράτος!

     
Κύριε πρωθυπουργέ ως εδώ! Για όλους τους ως άνω λόγους η επίσκεψη αυτή πρέπει να ακυρωθεί άμεσα. Μας έδωσαν το δικαίωμα να το κάνουμε και επιβάλλεται να γίνει, εκτός κι αν εξασφαλιστεί με συμφωνία και των δυο μερών, ότι θα αναφερθείτε μόνο σε όλα τα άλλα εκτός των εθνικών μας θεμάτων που θα συζητήσετε σε επόμενη συνάντηση και φυσικά δίχως ουδεμία επίσημη ανακοίνωση μετά το τέλος αυτής, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μη σεβαστούν τους όποιους δεοντολογικούς κανόνες, ως έχουν υποχρέωση να κάνουν, όπως άλλωστε το κάνουν κατά συρροή όλα αυτά τα χρόνια επισκεπτόμενοι την Ελλάδα! 
  
      Τέλος, υπό τις επικρατούσες πλέον συνθήκες, πιστεύουμε απόλυτα ότι θα ήταν τεράστιο το λάθος να παραχωρήσετε σ΄αυτόν τον απρόβλεπτο και ραδιούργο ηγέτη, στον μεγαλύτερο εχθρό της χώρας μας, σε έναν διαπιστευμένο αμετανόητο αναθεωρητή, ένα παγκόσμιο βήμα – γιατί περί αυτού πρόκειται – καθώς η συνάντηση αυτή θα περάσει σε όλα τα Μ.Μ.Ε. του πλανήτη!
      Α
ναρωτηθείτε λοιπόν μήπως ήλθε η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων και αλλάξτε ρότα, στεκόμενος στο ύψος των περιστάσεων, επιβάλλοντας επιτέλους και τους δικούς μας στοιχειώδεις όρους!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                          

www.manifesto.com.gr                   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!