Loading...
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε! Σας ανοίξαμε τα σύνορα μας ως σύμμαχοι, προσφέροντας σας βάσεις και νέα γεωπολιτικά περάσματα μείζονος στρατηγικής σημασίας εξυπηρετώντας τα συμφέροντα σας, για να μας πληρώσετε τελικά με το νόμισμα της προδοσίας εξοπλίζοντας τους εχθρούς μας με πολλαπλάσιους εξοπλισμούς, βάζοντας μας απέναντι σε έναν λαό 85.000.000 να υπερασπιστούμε τελικά την ύπαρξη μας, ως ένας λαός υπέργηρος και υποπολλαπλάσιος αυτών!
      ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ & ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!    

      Κύριε Μπάιντεν εσείς; Ο λάτρης της Δημοκρατίας και της χώρας μας που θέλατε να αλλάξετε έως και το επώνυμο σας σε Μπαιντόπουλος για να τιμήσετε την Ελλάδα, τον πολιτισμό της και τις αξίες που εκπροσωπεί έχοντας φωτίσει την παγκόσμια κοινότητα; Όλα αυτά τα ξεχάσατε; ΝΤΡΟΠΗ!
      Τι άλλο πρέπει να πει και να σας κάνει η Τουρκία για να τιμωρηθεί; Και τι δεν έχουν πει για σας προσωπικά αλλά και εναντίον της χώρας σας. Χαρακτηρισμούς που αυτοί και μόνο θα έφταναν τουλάχιστον να τους διαγράψετε για πάντα από συμμάχους, αποκλείοντας τους από κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα καταστρέφοντας τους και οικονομικά, αφαιρώντας τους κάθε δυνατότητα να αποκτήσουν τώρα και στο μέλλον εξοπλισμούς και ακόμα χειρότερα να τους παράξουν οι ίδιοι!                                              
      Εξοπλισμούς που όταν δεν τους έχουν καν σήμερα, φτάνουν να απειλούν  ευθέως την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη με πόλεμο, όπως και κάθε άλλη γειτονική τους χώρα. Δηλαδή τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα όταν θα παραλάβουν τα F-16 και F-35 μαζί με όλους τους άλλους εξοπλισμούς που θα τους παραδώσετε εσείς και κάποιοι άλλοι "καλοί σύμμαχοι μας" στην Ε.Ε;  Όπως, υπερσύχρονα υποβρύχια – Τανκ – Αεροπλανοφόρα και άλλα; Μπράβο συγχαρητήρια, να σας χαιρόμαστε όλους, τι τους θέλουμε πλέον τους εχθρούς όταν έχουμε εσάς "συμμάχους"!                                 
      Πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε σ΄αυτόν τον αρρωστημένο δικτάτορα και επίδοξο αρχηγό των ισλαμιστών όλου του πλανήτη, ενός ορκισμένου εχθρού της Δύσης και του Χριστιανισμού που συντάσσεται στο πλευρό όλων των κοινών μας εχθρών απειλώντας τη χώρα σας και την Ευρώπη, έστω κι αν υπάρχουν για σας κάποιοι γεωπολιτικοί λόγοι. Πως μπορείτε να ενδίδετε στους εκβιασμούς και στις απειλές του; 
      Που είναι η Εθνική σας αξιοπρέπεια αλλά και το επίπεδο που πρέπει να επιδεικνύετε ως Πλανητάρχης εκπροσωπώντας ένα Έθνος επικυρίαρχο επί όλων των άλλων κρατών της γης; Αυτό αποτελεί ντροπή και όνειδος για τις ΗΠΑ και για την Ευρώπη γιατί εσείς όλοι του το επιτρέψατε, καθώς ο Τούρκος δεν έχει πάψει στιγμή να απειλεί τους λαούς και τις χώρες μας, οραματιζόμενος μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Κι αυτό, με τα όπλα που του παραδίδετε και που θα στραφούν τελικά εναντίον όλων μας σκοτώνοντας τα  παιδιά μας! Πότε επιτέλους θα καταλάβετε τι κάνετε;
      Επίσης πρέπει να μάθετε, ότι η συμπεριφορά όλων σας απέναντι στην Ελλάδα παραπέμπει τις μνήμες μας στην Μικρασιατική καταστροφή, όταν οι "συμμαχοί μας" μας πρόδωσαν στους Τούρκους φτάνοντας να κόβουν έως και τα χέρια των γυναικόπαιδων που προσπαθούσαν να σωθούν ανεβαίνοντας στα σκάφη τους, κάτι που ο λαός μας δεν θα ξεχάσει ΠΟΤΕ!

      Κύριε Πρόεδρε, με τους χειρισμούς σας δυστυχώς ωθείτε τον Ελληνικό λαό να βγει στους δρόμους να ζητήσει την αναθεώρηση των προνομίων που σας παρείχε  η κυβέρνηση μας απαιτώντας την ακύρωση τους, γιατί δια των αποφάσεων σας  προδώσατε τις προσδοκίες του λαού μας ρίχνοντας μας πλέον απροκάλυπτα στα δόντια των αδηφάγων λύκων γειτόνων μας, θυσία των υστερόβουλων σκοπών σας κι αυτό ως  Έλληνες πολίτες, πέρα και πάνω από κόμματα, δεν είναι δυνατόν να το δεχτούμε!  

     
Κύριε Πρωθυπουργέ, δια του ενδοτισμού σας απέναντι στις Η.Π.Α κινδυνεύετε να δικαιώσετε όλους αυτούς που σας αντιπολιτεύονται χάνοντας ταυτόχρονα και την στήριξη ενός μεγάλου μέρους του λαού μας. Η Αμερική πρέπει να πάψει να μας θεωρεί δεδομένους, γι αυτό επιβάλλεται να απαιτήσετε να τεθούν όροι ως προς τη χρήση των F-16 που θα διαφυλάσσουν την Ελλάδα, όπως επίσης πρέπει να απαιτήσετε την μη αποστολή των F-35 και των όποιων άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων πέραν αυτών των F-16, γιατί αυτό που μας έκαναν έχει μια μόνο ονομασία, ΠΡΟΔΟΣΙΑ!      
      Έχετε ιερά υποχρέωση απέναντι στον λαό να πράξετε το Εθνικό σας καθήκον. ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΚΤΙΣΑΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ & ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! 

      Τέλος, επαναφέρω υπό την κρίση σας την τελευταία μας πρόταση, αυτή του προηγούμενου άρθρου μας για την οποία δεν μπήκατε καν στον κόπο αν όχι εσείς, έστω κάποιος συνεργάτης σας να τοποθετηθεί επί αυτής, όταν ενδεικτικά η επισκεψιμότητα αυτού του άρθρου ξεπέρασε τις 105.000 άτομα, δείγμα της θετικής του αποδοχής στον Ελληνικό Λαό! 
      Παρακαλούμε πολύ δείτε την πρόταση μας, γιατί είναι αυτή που αποτελεί τον έναν εκ των δυο πυλώνων της πεμπτουσίας της άμυνας μας!!! 

     
Με σεβασμό πάντα απέναντι στους θεσμούς και στους εκπροσώπους της χώρας!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!