Loading...
4 – ΑΠΡΙΛΗ : ΑΣ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριε Πρωθυπουργέ, μήπως ήρθε η στιγμή να καταλάβετε ότι η πολιτική της υποτέλειας, των χαμηλών τόνων και της μη αντίδρασης μας στην πέρα από κάθε όριο επιθετική πολιτική της Τουρκίας, εξυπηρετεί μόνο τα δικά τους συμφέροντα;                    
      Κάθε μέρα οι "σύμμαχοι μας" στο ΝΑΤΟ δεν σταματούν να μας απειλούν με πόλεμο και κατάληψη των εδαφών μας επιδεικνύοντας τους νέους τους εξοπλισμούς, όπως έκαναν για μυριοστή φορά προ ημερών δηλώνοντας ότι με τους νέους πυραύλους τους μπορούν τώρα να στοχεύσουν την Ελλάδα παντού λοιδορώντας την Δ. Θράκη, τη "Γαλάζια πατρίδα τους" και ότι άλλο τους κάτσει!
      Επίσης μόλις χθες ο Ερντογάν προκάλεσε όλον τον Ελληνισμό για άλλη μια φορά με τις νέες παραληρηματικές δηλώσεις του, προωθώντας το νέο του Δόγμα στις νέες γενιές των στρατευμάτων του περί ολοκληρωτικής κατάληψης της Κύπρου!

      Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να μην έχετε πειστεί ότι πρέπει να αλλάξετε την πολιτική σας απέναντι στην Τουρκία αντιδρώντας δυναμικά, καταγγέλλοντας όχι μόνο την πολεμική τους ρητορική και τους πρόδηλους στόχους τους που κάθε μέρα προστίθενται και νέοι, αλλά να απαιτήσετε επιμόνως και την άμεση παρέμβαση όλων των συμμάχων μας ΗΠΑ και Ε.Ε. να καταδικάσουν τις δηλώσεις τους ζητώντας την απόσυρση τους, στιγμές που με την συμπεριφορά τους ήδη έχουν ακυρώσει την νέα Διακήρυξη των Αθηνών.
      Δεν είναι δυνατόν μονίμως να δεχόμαστε τους προπηλακισμούς τους και εμείς να κρατάμε χαμηλούς τόνους, κατ’ ουσίαν να μην αντιδρούμε. Γι αυτό και φτάσαμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα, με τον τούρκο να λέει και να κάνει ότι θέλει γελοιοποιώντας μας στα μάτια των συμμάχων μας, καθώς το μόνο που κάνουμε πλέον ως χώρα είναι να ζητάμε την προστασία τους όταν εμείς καν δεν αντιδρούμε!
     
Επιτέλους δείξτε πυγμή ακυρώνοντας την επίσκεψη σας, βοηθώντας έτσι και τους συμμάχους μας να αφυπνιστούν για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ενεργά στο πλευρό μας!  

      Είναι αδιανόητο έως σήμερα α) να μην έχετε διεκδικήσει μετ' επιτάσεως από τους συμμάχους μας στην Ε.Ε. Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς και άλλους, την ακύρωση όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Τουρκίας και β) να μην έχετε απαιτήσει από τις ΗΠΑ να μας εξασφαλίσουν ότι για την αποστολή των f-16 στην Τουρκία έχουν συμπεριληφθεί όροι απαρέγκλιτοι της μη χρήσης εναντίον μας!   
      Επίσης κατά την εκεί επίσκεψη σας για λόγους ασφαλείας της χώρας μας από επικείμενη εισβολή της Τουρκίας εναντίον μιας συμμάχου χώρας του ΝΑΤΟ και άγρυπνου φρουρού των συνόρων του Ν.Α άκρου της Ευρώπης και όλης της Δύσης, επιβάλλεται να ζητήσετε τον οριστικό αποκλεισμό τους από τα F-35 γιατί αν αυτό δεν συμβεί θα αλλάξουν πλέον οι ισορροπίες μεταξύ των δυο χωρών, χάνοντας και αυτοί μαζί με την Ελλάδα οριστικά το παιχνίδι να μπορούμε να υπερασπιστούμε τα κοινά μας σύνορα, επιτρέποντας τους να πετύχουν αυτό που επιχειρούν μανιωδώς τα τελευταία χρόνια, να γίνουν η μοναδική περιφερειακή δύναμη και πόλος ένωσης των Ισλαμιστών όλου του πλανήτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για κάθε χώρα της Δύσης και όχι μόνο!

      Κύριε Πρωθυπουργέ, από την πρώτη στιγμή της πρωθυπουργίας σας θα έπρεπε ήδη να είχατε ξεκινήσει την δική σας σταυροφορία για να ακυρώσετε κάθε συμφωνία εξοπλιστικού προγράμματος μεταξύ των συμμάχων μας και της Τουρκίας, κάτι που δυστυχώς δεν έχετε κάνει!
      Με την συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι τούρκοι απέναντι στην Ελλάδα και προς όλους τους συμμάχους μας καταστρατηγώντας καταστατικά Θεσμών και καταπατώντας άρθρα και αποφάσεις του Δ. Δικαίου, έχετε στην φαρέτρα σας τα απόλυτα όπλα να βγείτε επιθετικά πετυχαίνοντας τους στόχους μας γιατί ολοκληρώνοντας τα εξοπλιστικά τους προγράμματα, θα ήταν ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα υπέρ της Ελλάδος!
     
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Τουρκία αν δεν περιοριστεί τώρα, σύντομα θα θέσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλη τη Δύση και την παγκόσμια κοινότητα σε τεράστιους κινδύνους, γι αυτό και επιβάλλεται η άμεση ενεργοποίηση τους.

      Παρακαλούμε πολύ δείτε τα τελευταία μας άρθρα γιατί ίσως βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο να επιμένετε στην ίδια πολιτική, επιτέλους, πως είναι δυνατόν να μην αντιδράτε; Που είναι η μαχητικότητα σας να διεκδικήσετε τα αυτονόητα;                       
      Πως είναι δυνατόν να μη βγαίνετε κάθε φορά ως ηγέτης της χώρας να καυτηριάζετε τις δηλώσεις τους εκφράζοντας την αγανάκτηση σας  παντού, σε Μ.Μ.Ε εθνικά και παγκόσμια και σε κάθε Φόρουμ καταγγέλλοντας τους και δη προς τους συμμάχους μας απαιτώντας την ακύρωση των εξοπλισμών τους, τους οποίους τελικά θα στρέψουν όχι μόνο κατά της Ελλάδος αλλά και κατά των ιδίων!

      Επιτέλους τι κάνετε; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι οι συγκεκριμένοι χειρισμοί σας υπηρετούν τα Εθνικά μας συμφέροντα; Δεν βλέπετε ότι οι Τούρκοι δεν αλλάζουν τακτική και μυαλά; Πότε περιμένετε να αντιδράσετε, όταν θα έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του πλανήτη και πυρηνική δύναμη και που τότε ίσως δεν θα μπορούν ούτε καν οι σύμμαχοι μας να αντιδράσουν;
      Είναι δυνατόν να ασχολείστε καθημερινά με τον Κασελάκη, αυτόν τον ακατανόμαστο τύπο που αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας δίνοντας του αξία, ρίχνοντας πάνω του και τα φώτα της δημοσιότητας, όταν θα έπρεπε όλη την δραστηριότητα σας αυτές τις κρίσιμες στιγμές να την διαθέτετε πρωτίστως στα εθνικά μας θέματα και σε όποια άλλα σοβαρά για τη χώρα;   Με αυτές τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τον Πούτιν να απειλεί την Δύση με πυρηνικό πόλεμο και με τους γείτονες να εξοπλίζονται σαν αστακοί εντασσόμενοι και αυτοί στις πυρηνικές δυνάμεις, μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσετε την τακτική σας;    
      Δυστυχώς κάνετε το αντίθετο από αυτό που πρέπει. Ο Ερντογάν είναι σίγουρο ότι σύντομα θα μεταφέρει αλλού τους
S - 400 για να μπει στο πρόγραμμα των f-35 και τότε τι θα ΄χετε να πείτε, ότι φταίνε οι ΗΠΑ;
      Όχι κ. Πρωθυπουργέ, εσείς θα φταίτε γιατί δεν τολμήσατε πολύ καιρό τώρα να κάνετε αυτό που πρέπει. Τελικά θα αναγκάσετε και εμάς να βρεθούμε απέναντι σας, πλέον του ότι θα χάσετε μεγάλο ποσοστό της στήριξης του λαού μας!

      Παρακαλούμε έστω και τώρα, δώστε την ύστατη μάχη να πείσετε στις 4 -Απρίλη τον πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και όλους τους άλλους ηγέτες της Ευρώπης και της Δύσης, ότι αν δεν παρέμβουν τώρα να σταματήσουν τους Τούρκους από τα όποια γελοία "οράματα τους" και τις δηλώσεις τους αποποιούμενοι τα σχέδια τους, θα αποκλειστούν από κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα των δυτικών χωρών.
      Αν δεν συμβεί αυτό, δυστυχώς θα έρθει η στιγμή που θα το πληρώσουμε όλοι πολύ ακριβά!
      Είναι ηλίου φαεινότερο- κι αυτό το απέδειξαν αμέσως μετά το κλείσιμο της συμφωνία τους για τα f-16 - ότι η υποχωρητικότητα τους ως προς τα αναθεωρητικά τους σχέδια είναι μια στημένη απάτη έναντι των συμμάχων προκειμένου να παραλάβουν όλους τους εξοπλισμούς τους στρέφοντας τους την επόμενη μέρα όχι μόνο εναντίον των ιδίων αλλά και όλης της Δύσης!
      Αναρωτιέται κανείς, είναι δυνατόν αρχηγοί κρατών που εκπροσωπούν λαούς και Έθνη να είναι τόσο αφελείς και αιθεροβάμονες που να μη βλέπουν τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον; Ντροπή και όνειδος, πως τολμούν ακόμα να εκπροσωπούν τις χώρες τους!

      Κύριε Πρωθυπουργέ, θα σας ξαναπούμε για άλλη μια φορά κάνοντας σας έκκληση, ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΟΝ ΛΑΟ & ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!

Βασίλης Αναγνώστου  Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!