Loading...
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Πατριώτες, φίλες και φίλοι, τι άλλο άραγε περιμένουμε να δούμε από αυτό το "Νέο Σύριζα Ιδιοκτησίας Κασελάκη";  Πέραν των όποιων σωστών ή λανθασμένων επιλογών της κυβέρνησης που και εμείς μπορεί να μην συμφωνούμε με κάποιες από αυτές - προς επιβεβαίωση αυτού δείτε ενδεικτικά τα τελευταία μας άρθρα - αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα και με τους Τούρκους να εξαπολύουν εναντίον μας απειλές όπως, "Η σημερινή Τουρκία δεν μας φτάνει, πρέπει να την μεγαλώσουμε για να γίνουμε πανίσχυροι προσθέτοντας και άλλα εδάφη στην πατρίδα μας", με δυο εν εξελίξει πολέμους Βορείως και Νοτίως της χώρας μας και άλλα ανοικτά μέτωπα σε όλον τον πλανήτη, με τον Πούτιν να απειλεί τη Δύση με Πυρηνικό πόλεμο, δηλαδή με ολική καταστροφή της γης, παρακολουθούμε μια ακραία, ανεύθυνη και ανεξέλεγκτη Αξιωματική Αντιπολίτευση να το τερματίζει, μη σκεπτόμενη τις συνέπειες που θα προκύψουν εις βάρος της χώρας!

      Δυστυχώς βλέπουμε ένα Σύριζα με μπροστάρη μια αδίστακτη και ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα από το πουθενά, ένα λάθος της φύσης που μας κάνει να ντρεπόμαστε ως Έλληνες με αυτά που λέει και κάνει, ένα άσχετο άτομο μη έχοντας σχέση με την πολιτική, να προσπαθεί μανιωδώς να ρίξει την κυβέρνηση οδηγώντας την στο χάος εκθέτοντας την παγκοσμίως, ζητώντας από την Ε.Ε. κατά την "διενέργεια των ευρωεκλογών και εκλογών την παρουσία διεθνών παρατηρητών" ως να είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα ολοκληρωτικού καθεστώτος και όχι η χώρα του λίκνου της Δημοκρατίας που φώτισε με τον πολιτισμό της όλες τις χώρες του πλανήτη!
      Ταυτόχρονα προέβησαν ως Α.Α. σε μια κατάπτυστη και αντεθνική πρόταση μέσω του ευρωβουλευτού τους Κ. Αρβανίτη ζητώντας να κοπούν τα κοινοτικά μας κονδύλια κατηγορώντας την Πατρίδα μας για παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και υπονόμευση της ελευθερίας του τύπου, παρουσιάζοντας την ως μια υπολειπόμενη δημοκρατία μη τηρούσα τις αρχές του Δ. Δικαίου, ενώ ξεπερνώντας όλα τα όρια αυτές τις ήμερες έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από την Εισαγγελέα της Ε.Ε. να παρέμβει να ρίξει την κυβέρνηση κατηγορώντας ευθέως τον δεύτερο Θεσμό της χώρας, ως ένα κατευθυνόμενο όργανο της κυβέρνησης ακυρώνοντας αυτόν και τους ανώτατους λειτουργούς του!

      Μετά τα ως άνω και τα τόσα άλλα που έχουν διαπράξει κατά την διακυβέρνηση τους, τι άλλο μπορεί  να περιμένει κανείς να δει από αυτά τα ανεμομαζώματα - ανεμοσκορπίσματα του εναπομείναντος αυτού συνονθυλεύματος που παρουσιάζεται δήθεν ως το μοναδικό προοδευτικό και πατριωτικό κόμμα της αριστεράς, όταν βλέπουμε ακόμα και τους Παππά και Σπίρτζη να το παίζουν Δικαστές και κατήγοροι!
      Ντροπή, ντροπή και όνειδος, δεν υπάρχουν λόγια κύριοι να σας χαρακτηρίσει κανείς. Εσείς θα βγάλετε από τους τάφους τους κάθε αριστερό πατριώτη, όλους αυτούς που όταν τους χρειάστηκε η Πατρίδα δεν δίστασαν στιγμή να θυσιαστούν γι αυτή στα πεδία των μαχών, στο Αλβανικό μέτωπο και στην Αντίσταση και όσοι από αυτούς βρέθηκαν αδίκως μετά στα ξερονήσια, δεν δίστασαν και πάλι να θυσιάσουν τη ζωή τους αρνούμενοι να απεμπολήσουν τις Αρχές τους και τα Ιδεώδη τους παραμένοντας σ’ αυτά επιλέγοντας τον θάνατο, για να έρχεστε εσείς σήμερα να επιβουλεύεστε τους δικούς τους αγώνες διεκδικώντας δικαιώματα και τίτλους τιμής που δεν σας αξίζουν!
      Αλλάξτε ρότα ορέ και σκεφθείτε πλέον σοβαρά, αν με αρχηγό τον Κασελάκη πρέπει να αλλάξετε και τον τίτλο του κόμματος σε "ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚI", αφήνοντας στα άλλα συντρόφια την εκπροσώπηση της παράταξης, ειδάλλως στείλτε τον από κει που ήρθε, εκεί που ανθίζουν οι κερασιές και βγαίνουν οι καραβίδες!

      Και για να φτάσουμε στο επίμαχο θέμα των ημερών: Κύριοι, σταματήστε επιτέλους αυτό το θέατρο της ντροπής και των όποιων κατηγοριών κατά της σημερινής κυβέρνησης και μη προσπαθείτε ειδικά εσείς να πείσετε τον λαό, ότι αν είσαστε κυβέρνηση θα είχε αποφευχθεί το ατύχημα και ότι δεν θα συνέβαινε το ίδιο το προηγούμενο ή το επόμενο βράδυ. Θυμηθείτε μόνο το Μάτι και τα θύματα των πλημμυρών και πάψτε επιτέλους να ψηφοθηρείτε πάνω από τους τάφους των νεκρών προσβάλλοντας την μνήμη τους και την νοημοσύνη κάθε Έλληνα εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των δύστυχων γονιών τους αφήνοντας την Δικαιοσύνη να αποφανθεί!!!      
      Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ο λαός αποφασίζει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα και αυτός επέλεξε καλώς ή κακώς την σημερινή κυβέρνηση, ας το σεβαστούμε! 
      Ας την αφήσουμε λοιπόν να επιτελέσει το έργο της δίνοντας και τις όποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι οικογένειες των θυμάτων και ο λαός μας, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα κρίσιμα Εθνικά και οικονομικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας μας και της επιβίωσης του Έθνους μας και που το μόνο που δεν χρειάζεται τώρα η χώρα είναι να πέσει η κυβέρνηση.

      Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας αναγνωρίζοντας ότι, πέρα και πάνω από κόμματα, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον άλλη πολιτική επιλογή πλέον της σημερινής κυβέρνησης. Θα ήταν το ολιγότερο ουτοπία να πιστέψει κανείς ότι από την σημερινή δεξαμενή των κομμάτων και των εκπροσώπων τους, θα μπορούσε να αντλήσει η χώρα πολιτικούς ικανούς να εκπροσωπήσουν επάξια την Πατρίδα μας!
      Με ποιους; Τον Κασελάκη ή τον Ανδρουλάκη, ας ήμαστε σοβαροί! 
      Ας δώσουμε λοιπόν στην κυβέρνηση τον χρόνο που χρειάζεται ελπίζοντας  σύντομα να δικαιώσει τις προσδοκίες του λαού μας γιατί αν δεν το κάνει θα κληθεί και αυτή με τη σειρά της να πληρώσει το τίμημα που της αξίζει!!!

Βασίλης Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος   

www.manifesto.com.gr                                                                                                                   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!