Loading...
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Πως είναι δυνατόν να μη βλέπουν τουλάχιστον οι ηγέτες της Δύσης που το πάει και ότι σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τα παρωχημένα όσο και αρρωστημένα μαξιμαλιστικά της σχέδια και oράματα, όχι μόνο από τις χώρες που την περιστοιχίζουν αλλά και πέραν αυτών, στοχοποιώντας κάθε χώρα της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας αψηφώντας τους πάντες, κάτι που το κάνει και σήμερα αν και εξαρτώμενη εξοπλιστικά και οικονομικά από την Δύση!
      Η τελευταία κατάπτυστη, προκλητική όσο και ακραία πράξη του Ερντογάν να ανακοινώσει λίγες ημέρες προ της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδος "ότι εισάγουν στα σχολεία τους ως μάθημα την διδαχή τις Γαλάζιας Πατρίδας",  έχοντας ήδη και εν ισχύ το <<casus belli>> εναντίον της χώρας μας, αυτό φτάνει και για τον πιο ανεύθυνο ή ιδιοτελή αρχηγό Δυτικής χώρας να επιβεβαιώσει τις πραγματικές προθέσεις και τους στόχους της Τουρκίας!

      Και ενώ συμβαίνουν αυτά, στιγμές που ακόμα και κάποιοι ηγέτες της Ευρώπης αναφέρονται σε έναν Γ΄Π.Π., η Ε.Ε. περί άλλων τιτιβίζει αδυνατώντας να αντιδράσει και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων επιβάλλοντας το Δ. Δίκαιο και το Δίκαιο της θάλασσας.    
      Πλέον αυτού, όχι μόνο δεν διαφυλάττει τα κράτη μέλη της αλλά πολλά εξ αυτών αποστασιοποιούνται των αποφάσεων της ακoλουθώντας δικές τους γραμμές!           
      Ξέχασαν δυστυχώς ΟΛΟΙ οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης, σημερινοί και  προκάτοχοι τους - εκτός του Ε. Μακρόν που κινδυνεύει και αυτός να χαθεί μέσα στην γενικότερη ανυποληψία και διαπλοκή που επικρατεί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και με την άνοδο της ακροδεξιάς, κάτι που θα ήταν οδυνηρό να συμβεί για την Γαλλία και δη για την Ε.Ε. - ότι ένας εκ των πλέον βασικών πυλώνων του υπέρτατου αυτού οράματος των νικητών του Β΄ Π.Π., ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝ Γ΄ Π.Π. ήταν, η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού στρατού ικανού να διαφυλάξει τα σύνορα της αλλά και κάθε μέλος-κράτος της Συμμαχίας από εσωτερικές ίντριγκες και εξωγενείς κινδύνους!
      Δυστυχώς, φτάσαμε πλέον όλοι να παρακολουθούμε έκπληκτοι κάθε φορά όλες τις χώρες της  Δύσης να διασύρονται από τα πολιτικά καμώματα του Ερντογάν, όταν εξυβρίζει και απειλεί τους πάντες φερόμενος ως να είναι η υπέρτατη δύναμη του πλανήτη και κανείς να μην αντιδρά επιτυγχάνοντας τελικά κάθε φορά τους στόχους του!
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;                                                                                                                        
      Κύριοι τι κάνετε; Θα βγάλετε από τους τάφους τους όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, στρατιώτες, πολίτες, γυναίκες και παιδιά για να βρίσκεστε εσείς σήμερα στους θώκους σας να παίζετε με τις ζωές και τις τύχες των απογόνων τους. Που είναι η αξιοπρέπεια σας και η Εθνική σας συνείδηση; ΝΤΡΟΠΗ!!!               
      Τα όπλα που τους δίνετε θα γυρίσουν μπούμερανγκ απέναντι στις χώρες σας και στα παιδια σας, πως είναι δυνατόν να εθελοτυφλείτε;

      Και εσείς κ. Πρωθυπουργέ ετοιμάζεστε μετά από αυτή τη στάση του τούρκου προέδρου να επισκεφτείτε την Τουρκία, να πείτε τι; Μη τολμήσετε καν να το σκεφτείτε γιατί θα είναι σαν να προδίδετε τη πατρίδα σας αποδεχόμενος τετελεσμένα!                   
      Κατά την ταπεινή μας άποψη, πρέπει να κάνετε άμεσα διάβημα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία να αποσύρει πάραυτα την απόφαση της για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη σας και φυσικά να καταγγείλετε στην Διεθνή κοινότητα την ενέργεια τους  ως μια επί πλέον αιτία πολέμου εναντίον μας.
     
Ταυτόχρονα παρακαλούμε ξεχάστε το Πάσχα και μπείτε στο αεροπλάνο για ΗΠΑ, απαιτώντας την ακύρωση της πώλησης των F-16 KAI ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ!       
      Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ;

ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!

Βασίλης Αναγνώστου  Συγγραφέας - Αρθρογράφος  
   
www.manifesto.com.gr                                                                                                                      

ΥΓ. Και τέλος, όσοι από εσάς ανόητοι δημοσιογραφίσκοι και τηλεπαρουσιαστές των "μεγάλων εθνικών καναλιών" δεν έχετε καταλάβει την σοβαρότητα αυτής της εξέλιξης ή έχετε εντολές από τα αφεντικά σας για οικονομικούς λόγους να αποσιωπήσετε το συμβάν, αλλάξτε ρότα αν νοιώθετε Έλληνες και κάντε το πρώτο θέμα κάθε μέρα στα κανάλια σας, βγάζοντας την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού σε κάθε δελτίο ειδήσεων για να παίξει και πρώτη είδηση το δυνατόν σε όλες της χώρες!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!