Loading...
ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Στ. Κασσελάκης: Μια παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας που δυστυχώς αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, πέρα και πάνω από κόμματα. Κι αυτό, όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα που τον διακατέχει ως άτομο, αλλά και για τον τρόπο που προσπαθούν να μας τον επιβάλλουν από το πουθενά οι εντολοδόχοι του, προσβάλλοντας την νοημοσύνη όλων των Ελλήνων ως να έχουν απέναντι τους έναν λαό των σπηλαίων!   
      Δυστυχώς, αυτό που συμβαίνει πραγματικά ξεπερνά κάθε όριο φαιδρότητας που κανέναν δεν τιμά, όταν παρακολουθούμε ως πολίτες κάθε μέρα στα κανάλια ένα γραφικό, αλαζονικό και κομπλεξικό άτομο με εμφανή άγνοια των τεκταινομένων και περισσή θρασύτητα, να αποκρύπτει έως και τα οικονομικά του στοιχεία έως να τα μαγειρέψει … κατηγορώντας τους πάντες, παίζοντάς το ειδήμων επί των οικονομικών και πολιτικών θεμάτων υποσχόμενος ως περιοδεύων σύγχρονος Μεσσίας στον λαό μας την λύτρωση του, μη έχοντας ωστόσο ουδεμία σχέση με την πολιτική, φτάνοντας τη χάρη του έως και την Παλαιστίνη! 
      Αν είναι δυνατόν αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος κατά όπως δηλώνει να θέλει να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και να υπάρχουν πολίτες με παιδιά και εγγόνια σ΄αυτόν τον τόπο που τον ακολουθούν. Ας του πει επιτέλους κάποιος ότι το μόνο που θα μπορούσε να διεκδικήσει με την βοήθεια του "άντρα του" είναι, η προεδρία των ΛΟΑΤΚΙ! 

      Ωστόσο φίλες και φίλοι, πέραν της ως άνω γελοιότητας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι πολύ πιο σοβαρό, καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση.           
      Τα άτομα που εκπροσωπούν τα σημερινά κόμματα δεν είναι ικανά να πείσουν τους ψηφοφόρους για να αναδειχθεί κάποια δύναμη ικανή να μπορεί να σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση να νοιώσει την καυτή ανάσα της, για να αναγκαστεί να προχωρήσει σε περισσότερες μεταρρυθμίσεις αλλά και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε σχέση με τα εθνικά θέματα και τις απειλές όλων των γειτόνων μας που λένε και κάνουν πλέον ότι θέλουν δίχως να αντιδρούμε ως χώρα, βιώνοντας και ως πολίτες συναισθήματα εθνικής ντροπής!

     
Σε ποιους εξ΄αυτών να αναφερθούμε, στον Κ. Βελόπουλο; Ανησυχούμε μήπως μιλήσει με τον Θεό ή και με τους κατασκευαστές των αλοιφών για τους κιρσούς και βρεθούμε εκτεθειμένοι. Μήπως στο κόμμα της "Νίκης" που θα μας ζητήσουν πιστοποιητικό Χριστιανοσύνης και DNA για να διαπιστώσουν αν είμαστε Έλληνες; Να αναφερθούμε στους Σπαρτιάτες που θα πρέπει για να δούμε τον αρχηγό τους να πάμε στις φυλακές ή στην Ζωή Κωνσταντοπούλου κινδυνεύοντας να μας δείρει ή και να μας καταθέσει μήνυση γιατί τολμήσαμε να διαφωνήσουμε μαζί της μη επικροτώντας τις θέσεις της;     
      Αναρωτιόμαστε επίσης αν η αποχωρήσασα Ν. Αριστερά έχει να πει κάτι καινούργιο, όταν  αυτή και τα στελέχη της έριξαν τη χώρα στον Καιάδα!
           
      Τώρα, σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, ας αρχίσουν από την Δευτέρα να ψάχνουν για νέο αρχηγό γιατί ο άνθρωπος δεν το΄χει. Προσωπική μας άποψη και όχι μόνο δική μας είναι, ότι την θέση αυτή θα έπρεπε να την κατέχει ο Α. Λοβέρδος. Ένας σοβαρός και άξιος πολιτικός με πολιτική κουλτούρα και πείρα, που ελπίζω ο λαός να τον στηρίξει δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία, θεωρώντας ότι ως πολιτικός έχει αδικηθεί και μπορεί να προσφέρει στη πατρίδα. Όσο για το Κ.Κ.Ε. λυπάμαι αλλά έμεινε στην 10ετια του 60 και ο κόσμος άλλαξε!

      Μετά τα ως άνω, μπορεί να φανταστεί κανείς ως πρωθυπουργό κάποιον εξ αυτών και δη τον Ν. Ανδρουλάκη ή τον Σ. Κασελάκη;
      Ας είμαστε σοβαροί!
      Δυστυχώς για τη χώρα μας αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η σημερινή αντιπολίτευση και είναι ότι χειρότερο για τον τόπο.

     
Από την άλλη, δυστυχώς η Ευρώπη πληρώνει τα λάθη της έχοντας να αντιμετωπίσει την αύξηση των ποσοστών της ακροδεξιάς, η οποία κρυπτόμενη πίσω από συνδυασμούς που εκπροσωπούν δήθεν χαμένες ηθικές αξίες και αρχές που άπτονται της θρησκείας, της οικογένειας και της πατρίδας, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την αδράνεια των κυβερνήσεων και των Βρυξελών, ανεβάζουν τα ποσοστά τους προσβλέποντας σε Θώκους και αξιώματα για πρώτη φορά μετά τον Β΄Π.Π., με αποτέλεσμα σε πολλές χώρες πλέον να διακυβεύεται το υπέρτατο πολίτευμα της Δημοκρατίας θέτοντας σε κίνδυνο έως και την ύπαρξη της Ε.Ε.!

     
Κύριε πρωθυπουργέ φτάνοντας τέλος σε σας, πρέπει να σας πούμε ότι δεν πάει άλλο! Είναι προφανές ότι ποντάρετε στην αδυναμία των κομμάτων της αντιπολίτευσης θεωρώντας το αποτέλεσμα δεδομένο. Θα συμφωνήσουμε μαζί σας, ωστόσο, θα προσθέσουμε την ρήση του λαού μας που φυσικά δεν σας τιμά, ότι "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος" , αυτό σας ικανοποιεί;
      Δυστυχώς σε σχέση με την Τουρκία και όχι μόνο, καθώς μπήκαν στο παιχνίδι πλέον και οι άλλοι γείτονές μας βλέποντας την ενδοτική και υποτελή στάση που ακολουθείτε σε όλα τα Εθνικά μας θέματα, πάμε ως χώρα από το κακό στο χειρότερο, είτε γιατί δεν έχετε το τσαγανό να σηκώσετε το ανάστημα σας στιγμές που πρέπει να το κάνετε και δη τώρα που μπορούμε ως χώρα να τους αντιμετωπίσουμε ή δεν έχετε καταλάβει ακόμα δυστυχώς ότι οδηγείτε τη χώρα δια της τακτικής σας αργά ή γρήγορα σε απώλειες και Εθνικές τραγωδίες!   
      Το μόνο που κάνετε είναι να μην αντιδράτε σε κάθε πρόκληση και επιθετικότητα των εχθρών μας βάζοντας πάντα "μπροστά το κάρο από τον γάιδαρο", ζητώντας κάθε φορά από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ να κάνουν αυτό που θα 'πρεπε να κάνουμε εμείς πρώτοι και όχι αυτοί ως τρίτοι και σύμμαχοι μας.
      Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι όταν δεν αντιδρούμε ως χώρα βγάζοντας την οργή μας και την αγανάκτηση μας στις ακραίες προκλήσεις τους ανεβάζοντας τους τόνους μας δεν πείθουμε κανέναν, ούτε τους εχθρούς μας ούτε τους συμμάχους μας και οι τελευταίοι δεν θα σταθούν ποτέ όπως θα τους θέλαμε στο πλευρό μας!

      Τέλος, έχοντας αναλάβει πλέον εσείς τις τύχες της χώρας και του λαού μας, μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στους εχθρούς μας; Παρακαλούμε αλλάξτε ρότα πριν είναι αργά και ξεκινήστε από την Τουρκία!!!           
      Έτσι που το πάτε τελικά θα είναι τεράστια επιτυχία να δείτε το 3 μπροστά στα αποτελέσματα κι αν υπήρχε μια σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι σας θα ψάχνατε για το 2 …! Πραγματικά μας έχετε εξαντλήσει να επανερχόμεθα κάθε φορά στο ίδιο θέμα!  

      Αγαπητοί φίλοι, πατριώτες και πατριώτισσες γειά σας και καλό βόλι, ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί έτσι που πάμε δεν θα μας λυπηθεί ούτε αυτός!

ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

Βασίλης Αναγνώστου  Συγγραφέας
- Αρθρογράφος  
   
www.manifesto.com.gr                                        

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!