Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΤΩ & ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΑΝΤΑ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριε πρωθυπουργέ, το ότι σας ‘’έκατσε’’ θετικό αποτέλεσμα στο θέμα της υγειονομικής κρίσης, αυτό δεν αποδεικνύει ότι είστε ικανός να διαχειριστείτε τα εθνικά και οικονομικοκοινωνικά θέματα της χώρας μας!

    
     Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε στους στοχευμένους και ανθελληνικούς χειρισμούς σας σε βάρος των κυνηγημένων και δεινοπαθούντων ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών, των εγγυητών και των οικογενειών τους, ενός συνόλου 2-3 εκ. πολιτών που εσείς οι ίδιοι πτωχεύσατε ως πολιτικοί, αποφασίζοντας συνειδητά να προσφέρετε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους στις τράπεζες και στα Funds!
     Επίσης δεν θα αναφερθούμε στον παγκόσμιο διασυρμό της χώρας μας και στην  ραγιάδικη συμπεριφορά σας απέναντι στους Τούρκους που μας κάνετε κάθε μέρα να ντρεπόμαστε ως Έλληνες. Μια συμπεριφορά που απομακρύνει κάθε σύμμαχο έως και τους τελευταίους εναπομείναντες από κοντά μας στέλνοντας τους στην αγκαλιά του Ερντογάν, όπως συνέβη αυτές τις ημέρες με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, γιατί  συμπεριφέρεστε λιπόψυχα και φοβικά, δίχως τσαγανό, να υπερασπιστείτε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ζητώντας από τους άλλους να μπουν μπροστά να σώσουν τη δική μας χώρα! Κύριε Μητσοτάκη, τέτοιους συμμάχους δεν τους θέλει κανείς!              
     Κατάλαβαν πλέον όλοι οι γείτονες μας ότι δεν αντιδρούμε σε τίποτα στηνοντας πάρτι διεκδικώντας τη μισή Ελλάδα, έτσι που το πάτε η Πελοπόννησος θα μείνει μόνο!
     Τόσο καιρό σας τα λέμε, ωστόσο πιστά αντίγραφα και εσείς των ανεγκέφαλων προκατόχων σας, συνυπεύθυνοι για τη σημερινή μας κατάντια, οδηγείται τελικά τη χώρα δίχως συμμάχους όλο και πιο κοντά σε μια νέα Εθνική τραγωδία, χειρότερη αυτής της Μικρασιατικής καταστροφής!!!

     Ωστόσο, ας αφήσουμε πίσω μας τα δύο αυτά μείζονα Εθνικά μας θέματα πηγαίνοντας στο επόμενο. Σ’ αυτό που αφορά τη νέα δέσμη μέτρων που ανακοινώσατε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που για μας είναι δεδομένο πλέον ότι δια της επιλογής σας θα οδηγήσετε τη χώρα στα βράχια και στη καταστροφή, καθώς είναι αναμενόμενο πως θα περάσουν τα σύνορα κάθε καρυδιάς καρύδι φέρνοντας την πανδημία στον τόπο μας!
     Φυσικά απευχόμεθα να δικαιωθούμε για άλλη μια φορά και είναι το μόνο που δεν θέλουμε να συμβεί, ωστόσο, είναι αυτό που σίγουρα θα γίνει αν δεν αναθεωρήσετε άμεσα τις αποφάσεις σας!   Σε αντίθετη περίπτωση δυστυχώς θα μας θυμηθείτε, αλλά τότε θα 'ναι αργά και μαζί με εσάς θα το πληρώσει όλος ο Ελληνικός λαός!!! 

     Κύριοι, ισχυρίζεστε ότι πρέπει για οικονομικούς λόγους η χώρα να ανοίξει τα σύνορα  να μπουν ανεξέλεγκτα οι όποιοι λιγοστοί τουρίστες - που έτσι κι αλλιώς δεν θα ‘ναι πολλοί - ελπίζοντας να ενισχύσετε την οικονομία μας, αψηφώντας τον τεράστιο κίνδυνο να καταστρέψετε τα καλύτερα των αποτελεσμάτων που καταφέραμε με θυσία να έχουμε ως λαός σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο!     
     Λυπάμαι, αλλά κάνετε μεγάλο λάθος κι αυτό θα αποβεί μοιραίο!!!                    
     Αυτό που κάνετε είναι, να εκθέτετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, με μια απόφαση που είναι προφανές ότι θα έχει σίγουρα  τραγικά αποτελέσματα σε απώλειες ζωών μετουσιώνοντας τον σε Ιφιγένεια, θέτοντας ταυτόχρονα υπό δοκιμασία την οικονομία της χώρας, όπως επίσης και προ του κινδύνου μιας νέας οικονομικοκοινωνικης καταστροφής!!!                                        

     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ & ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ & ΛΟΓΙΚΗΣ!
     ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΜΗ ΙΑΣΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ!!!  

     Τολμήστε και κάντε αυτό που σας προτείνουμε αφήνοντας πίσω σας τους εγωισμούς και τις όποιες αναστολές σας. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ που θα σώσει αυτή την περίοδο την οικονομία, τον λαό και τη χώρα! Μη κάνετε το λάθος να απεμπολήσετε αυτή την ευκαιρία. Αποφασίστε το άμεσα αναλαμβάνοντας την οργάνωση της και κοινοποιήστε την επισήμως ως χώρα  απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!
     Κύριοι, ας είμαστε εμείς αυτοί που θα μαζέψουμε την παγκόσμια Ελίτ στην πατρίδα μας καθιερώνοντας την για πάντα ως πρώτη επιλογή επισκεψιμότητας των VIP!!! 

     Η πατρίδα μας είναι ένας επίγειος παράδεισος, γι αυτό και είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος συμμάχων και εχθρών. Ας τη μετατρέψουμε λοιπόν σε ένα ασφαλές καταφύγιο!        
     Κανείς δεν πρέπει να περάσει τα σύνορα της χώρας, όποιος κι αν είναι αυτός, αν δεν περάσει από το στάδιο των διπλών εξετάσεων! Είναι αυτό που  θα ‘θελαν να ακούσουν όλοι οι  VIP που θα έρθουν στην Ελλάδα για να νοιώσουν ασφαλείς, έστω κι αν υποστούν αυτή τη διαδικασία, ενώ θα ‘ναι αυτό που θα τους πείσει να επιλέξουν τη χώρα μας για να απολαύουν τις διακοπές τους! 
     Ταυτόχρονα θα αποτελέσουν και τον ισχυρότερο πόλο έλξης πολλών άλλων εκατομμύριων  τουριστών που θα εκτινάξουν τον τουρισμό μας τελικά σε ποσοστά που κανείς δεν θα πιστεύει!
    
     Κύριοι, γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι, ότι η παγκόσμια κοινότητα είναι φοβισμένη, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τη γη εύποροι και έτοιμοι να κάνουν διακοπές επιζητώντας την ασφάλεια τους και όχι να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους πηγαίνοντας σε μια χώρα που θα έχει ανοίξει σε όλους τα σύνορα της και σε κάθε "σακιδιούχο" τουρίστα ερχόμενο από οποιαδήποτε χώρα έστω κι αν είναι της Ε.Ε. για να περάσει στην Ελλάδα φέρνοντας μας την Πανδημία, δίχως πιστοποιητικά πρώτων εξετάσεων και δεύτερων κατά την είσοδο του στη χώρα, αυτών των όποιων αυστηρών προϋποθέσεων που η κυβέρνηση μας θα ορίσει, απαιτώντας και δια ιδίων εξόδων τους έναν πλήρη πλέον προληπτικό ιατρικό έλεγχο, μειώνοντας έως και μηδενίζοντας τους όποιους πιθανούς κινδύνους μετάδοσης της ασθένειας, διασφαλίζοντας τον λαό μας και κάθε επισκέπτη και τουρίστα της χώρας μας!!!

     ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!  ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, Ο ΛΑΟΣ & Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!