Loading...
ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ  ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Είναι δυνατόν πολιτικοί που οδήγησαν την πατρίδα τους στην απαξία και στη καταστροφή, στα στημένα και κατάπτυστα μνημόνια και τελικά τον λαό τους σε αέναη εξάρτηση προδίδοντας τη χώρα τους να παραμένουν ακόμα στην πολιτική, διεκδικώντας την εξουσία;
      Πως το επιτρέπουμε ως λαός; 
Άτομα που θα ‘πρεπε να βρίσκονται τουλάχιστον στα μπουντρούμια για το υπόλοιπο της ζωής τους, όπως ο Γιωργάκης και ο Αλέξης ‘’τα παιδια του λαού’’, αυτά που όχι μόνο πρόδωσαν τις προσδοκίες του εξαπατώντας τον με τον ποιο δόλιο τρόπο και με σωρεία ψευδών υποσχέσεων που δεν τήρησαν ποτέ, αυτά τα αναξιόπιστα και κατάπτυστα ανθρωπάκια που ξεπούλησαν τα πάντα, είτε στις τράπεζες και στα Funds είτε στους εχθρούς μας, απεμπολώντας τις πιο ένδοξες και χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, είναι δυνατόν να βγαίνουν ακόμα στα Μ.Μ.Ε ή να τολμούν να περιοδεύουν ανά τη χώρα κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες;
      Επιτέλους τι κάνουμε γι αυτό και πως το ανεχόμαστε ως λαός, ΝΤΡΟΠΗ!

      Τι να πεις και για τους δύο. Ο μεν ένας από το ακριτικό μας Καστελόριζο, ένας άπατρις μετά από το ‘’υπάρχουν λεφτά’’ έχοντας παραδώσει τη χώρα αμαχητί στους λεηλάτες της, προδίδοντας τον λαό και τη πατρίδα του, θεωρώντας πλέον ότι ολοκλήρωσε το έργο του κυκλοφορεί ελεύθερος ως να μην έχει συμβεί τίποτα, αντί να τον καθίσουν στο σκαμνί να πληρώσει το τίμημα της προδοσίας του!
      Ένας ανίκανος και γελοίος που ούτε ο πατέρας του δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ, τολμά ο ανεγκέφαλος να επανέλθει διεκδικώντας την ηγεσία του κόμματος, ζητώντας ταυτόχρονα να επιτραπεί η διακίνηση των ναρκωτικών λες και απευθύνεται σε έναν λαό ναρκομανών ως ένας δεύτερος Καρανίκας! Είναι καλά ο άνθρωπος ή βρίσκεται μονίμως υπό την επήρεια ναρκωτικών;

      Ο άλλος μια από τα ίδια και χειρότερος, ραδιούργος και δόλιος, ένας κατάπτυστος τύπος Πινόκιο παίζοντας το επαναστάτης, δήθεν κατά του κατεστημένου, των δυναστών, των πλουσίων, των τραπεζών, τραπεζιτών και των Funds και με συνθήματα όπως το ‘’κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’’ και με μύρια τόσα άλλα ψευδή και παραπλανητικά συνθήματα, έχοντας καταφέρει πλέον να ξεγελάσει τον αγανακτισμένο λαό, ξαφνικά από το 3,6% βρίσκετε την επομένη στην εξουσία με 36,6%, θρονιασμένος στον θώκο της  προδοσίας του απολαμβάνοντας τους καρπούς της!
      Ένας δήθεν αριστερός επιπέδου Καρανίκα – πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι – καπηλευόμενος την παράταξη της Αριστεράς και τους αγώνες της φορώντας τον δικό τους μανδύα, αδίστακτος και υποχθόνιος πάντα δίχως αρχές, αξίες και ιδεώδη, προσπαθώντας ο ανόητος να μιμηθεί τον Αντρέα, ένας τύπος των τεκέδων και των Εξαρχείων όντως από το πουθενά, ξεπουλώντας δίχως καμία αναστολή πρώτα τον ίδιο τον μέντορα του Αλαβάνο κλέβοντας του την προεδρία, προσκυνώντας τους πάντες, κάθε ισχυρό λόμπι και τις τράπεζες για να βρεθεί και να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία! 
      Και τι δεν έκανε γι αυτό. Παρέδωσε τη κυριαρχία της χώρας στους δήθεν ‘’συμμάχους μας’’ υπηρετώντας τα δικά τους  και δικά του ιδιοτελή συμφέροντα, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να διαγράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορία μας προδίδοντας τους αγώνες των νεκρών μας παραχωρώντας μαζί – κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί - και τα εδάφη της Μακεδονίας μας στους Σλάβους! Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια ενώ τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας και είναι αυτά που ήδη είχαμε προβλέψει ότι θα συμβούν!

      Είναι αυτός ο αδίστακτος και άπατρις τύπος που έχοντας την εξουσία στα χέρια του, θεωρώντας προφανώς ότι έχει απέναντι του έναν ηλίθιο λαό, ενώ μπορούσε να επιλέξει κατά τις επιβεβαιωμένες και επίσημες πάντα θέσεις των εκπροσώπων της Ε.Ε. των Γιούγκερς και Μοσχοβισή με την ψήφιση ενός απλού Νομοσχεδίου να επιβάλει στις τράπεζες να προηγούνται οι δανειολήπτες των Funds, της εξαγοράς των δανείων τους με τους ιδίους όρους που ίσχυαν προς αυτούς, για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, τις μικροπεριουσίες τους και τις ζωές τους στηρίζοντας ταυτόχρονα και την οικονομία του κράτους, επέλεξαν ως ανθέλληνες να αποκλείσουν από αυτό το δικαίωμα  τους συμπατριώτες τους δίνοντας τα δάνεια αντί πινακίου φακής στα Funds, οδηγώντας χιλιάδες δανειολήπτες σε απονενοημένες πράξεις και στον θάνατο, μια ενέργεια τους που θα πρέπει να τους καταλογιστεί ως ένα Εθνικό έγκλημα εναντίον αθώων πολιτών, που μας παραπέμπει πλέον στις μαζικές εκτελέσεις και εγκλήματα των Ναζί του Β΄Π.Π.!  
     
Δυστυχώς, ήταν μια κίνηση που ο Αλέξης ‘’το παιδί του λαού’’ δεν δέχτηκε να κάνει ποτέ, παρόλες τις προτροπές μας και τα εκατοντάδες άρθρα μας και το καθολικό αίτημα όλων των κόκκινων δανειοληπτών της χώρας, εκατομμυρίων Ελλήνων, γιατί είναι προφανές και ηλίου φαεινότερο ότι ήταν ένας από τους όρους που του έθεσαν οι μέντορες του για να του προσφέρουν τον θώκο της εξουσίας κάνοντας τον υποχείριο τους, όπως απεδείχθη καθ’ όλο το διάστημα της πρωθυπουργίας του!!!

      Είναι ο ίδιος ‘’ηγέτης και πολιτικός’ που το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος του λαού μας εν μια νυκτί το μετέτρεψε ως Δικτάτορας σε ΝΑΙ για να παραμείνει στην εξουσία, γιατί την επομένη θα ‘πρεπε να πάει στο σπίτι του και την μεθεπομένη να καθίσει στο εδώλιο για όλα αυτά που είχε κάνει! 
      Ναι, είναι αυτός που μαζί με τον Βαρουφάκη (που κι αυτός αντί στη βουλή θα έπρεπε να μπει στη φυλακή) έκλεισαν τις τράπεζες για τέσσερα χρόνια με τα capital controls γκρεμίζοντας την οικονομία και τον λαό βάζοντας τον στις ουρές να ζητιανεύει τις καταθέσεις του, οδηγώντας σε εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα έντιμους επαγγελματίες ακόμα έως και στον θάνατο!
      Αυτός που μας έθεσε υπό εποπτεία και για άλλη μια φορά κάτω από την μπότα των κατακτητών μας επισήμως επί 99 χρόνια, έχοντας στρατηγικό συμβουλάτορα τον Καρανίκα και τα άλλα τσιράκια του! 
     
Ναι είναι ο ίδιος που εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Μάτι που θρηνήσαμε 102 Έλληνες εκτελεσθέντες με τον πιο φρικτό θάνατο παρακολουθώντας ένα μαζικό έγκλημα που οφείλεται στην ανυπαρξία της κυβέρνησης, στιγμές που τον βλέπαμε να μη ξέρει τι να πει και να κάνει  αυτογελοιοποιούμενος δείχνοντας να αγνοεί ή και να αρνείται λέγοντας ως συνήθως ψέματα, αυτό που ξέρει να κάνει καλά, ότι δεν υπάρχουν νεκροί μπροστά στον Ελληνικό λαό που πάσχιζε να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί!

      Αυτός λοιπόν ο γίγαντας της πολιτικής, ζητά σήμερα να παραιτηθεί η κυβέρνηση να ‘ρθει να σώσει τον λαό και τη χώρα. Ειλικρινά πλέον δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο τύπος και σε ποιους πιστεύει ότι απευθύνεται. Πιστεύει ότι μπορεί να ξανακοροιδέψει τον Ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί την εξουσία; Είναι καλά ή το ‘χασε τελείως; Κάποιος πρέπει να του πει ότι εξόφλησε πλέον ως πολιτικός, αν και δεν υπήρξε ποτέ, γιατί αυτό που υπήρξε ήταν ένα πιόνι του κλώτσου και του μπάτσου, προδίδοντας την πατρίδα του. Το μόνο που του μένει να ελπίζει είναι, να μην τον καθίσει ο λαός στο σκαμνί!
      Ωστόσο να θυμάται, ότι αυτοί που έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τους ανθρώπους τους κλέβοντας τους τη ζωή, δε θα μπορέσουν να ξεχάσουν ποτέ και θα ‘ρθει η στιγμή που θα απαιτήσουν την τιμωρία των ενόχων!!!

      Τέλος, ας μην αρχίσουν κάποιοι εκ των ‘’οπαδών’’ να μας ρίχνουν τα βέλη τους. Πριν το κάνουν αυτό κρίνοντας μας άδικα, θα παρακαλούσα κάθε διαφωνούντα να ανατρέξει στα άρθρα μας, γιατί έτσι θα διαπιστώσει ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, ούτε και στην σημερινή κυβέρνηση!
     
Είμαστε αυτοί που θα παραμείνουμε ακλόνητοι στις αρχές μας, πάνω και πέρα από κομματικές σκοπιμότητες και Αδέκαστοι δικαστές όλων, έχοντας ως ύψιστη υποχρέωση πάντα να υπηρετούμε τον Λαό και την Πατρίδα μας!!!
  
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr         
         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!