Loading...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ε.Ε., ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ & ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΔΙΧΩΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ & ΙΔΕΩΔΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Ένας θεσμός που θα βγάλει τελικά από τους τάφους τους όχι μόνο αυτούς τους μεγάλους ηγέτες που οραματίστηκαν μια ισχυρή και αυτόνομη Ευρώπη για να  διασφαλίσουν τα σύνορα της και την ειρήνη των λαών της, αλλά και τα εκατομμύρια των νεκρών που έδωσαν τη ζωή τους για να διαφυλάξουν τις πατρίδες τους!
      Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ πλέον να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης αυτού του απαξιωμένου τελικά θεσμού που υπηρετεί μόνο τα συμφέροντα κάποιων ισχυρών!   
      Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς κάθε ηγέτης χαράσσει πλέον την δική του πολιτική ως να μην υπάρχει θεσμός και  κοινοτική ηγεσία, καταπατώντας βασικά άρθρα του καταστατικού, γελοιοποιώντας και ακυρώνοντας ουσιαστικά την ύπαρξη του! 
      Δεν πάει άλλο, ας το κλείσουν επιτέλους  το ‘’μαγαζί’’ να τελειώνουμε!       

      Για άλλη μια φορά είμαστε θεατές στο ίδιο θέατρο του παραλόγου, να παρακολουθούμε μια κατάπτυστη συμμαχία πέραν κάθε λογικής, μεταξύ μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. -της Ισπανίας- να εξοπλίζει την Τουρκία, έναν ορκισμένο εχθρό  της Ευρώπης, στρεφόμενη και αυτή μετά τη Γερμανία εναντίον των συμμάχων της!            
      Βλέπουμε την αντιδεοντολογική και επαίσχυντη συμπεριφορά της ως χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες δεκαετίες, να καταπατά όλες τις καταστατικές της υποχρεώσεις απέναντι στον θεσμό, έχοντας ως ηγέτη έναν ανεπαρκή και υποτελή ηγετίσκο να ακολουθεί και αυτός τα ίδια βήματα με έναν εκ των προκατόχων του τον δικτάτορα Φράνκο, που κατά τον Β΄Π.Π. δεν δίστασε να συνεργαστεί με τον Χίτλερ βοηθώντας τον να πνίξει στο αίμα όλη την Ευρώπη!
      Λυπάμαι, αλλά αυτή η χώρα δεν μπορεί να είναι μέλος της Ε.Ε. είναι ντροπή και όνειδος για τα μέλη της!

      Είναι δυνατόν ένας ευρωπαίος ηγέτης να εξοπλίζει τον πλέον φανατισμένο Ισλαμιστή και ορκισμένο εχθρό όλων των λαών της Ευρώπης και της Δύσης, αυτόν που θα στρέψει τα όπλα του εναντίον του ίδιου του λαού του και των συμμάχων του; Πως είναι δυνατόν να μη καταλαβαίνει ο ανόητος ότι και η δική του χώρα ως μέρος της Ευρώπης συμπεριλαμβάνεται στους στόχους της Τουρκίας για την επανακατάληψη όλων των χωρών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;                
      Πόσο άπατρις και ιδιοτελής πρέπει να είναι για να μην καταλαβαίνει σε τι κίνδυνο θέτει τη χώρα του και τον λαό του ενισχύοντας την Τουρκία με όπλα και τελικά ποιων τα συμφέροντα υπηρετεί
; Τα δικά του, της πατρίδας του ή της Ε.Ε.;                      
      ΤΕΛΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ  ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε., ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ;

      Αλλόφυλοι και ομόθρησκοι φίλοι μας λαοί της Ευρώπης, αυτό που συμβαίνει πραγματικά ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Ότι πάθουμε ως κράτη- μέλη αυτού του απαξιωμένου πλέον θεσμού το αξίζουμε, γιατί αποδεικνύεται ότι ξεχάσαμε ως λαοί μέσα σε λίγες δεκαετίες ακόμα και αυτούς τους δυο Π.Π.!     
      Ξεχάσαμε τις φρικαλεότητες των Γερμανών και τα εκατοντάδες εκατομμύρια των νεκρών που έβαψαν με το αίμα τους όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας στους νέο-ΝΑΖΙ να ξαναγίνουν η πρώτη οικονομική δύναμη της Ηπείρου παίρνοντας τα ηνία της στα χέρια τους, απαξιώνοντας τον θεσμό, οδηγώντας τον με δολιότητα στην κατάρρευσή του καθιδρύοντας πλέον την νέα
Αυτοκρατορία τους, αυτή του 4ου ΡΑΙΧ που είχαν βάλει ως μοναδικό στόχο τους να πετύχουν από την επόμενη μέρα της λήξης του Β΄Π.Π!!! 
      Αν αυτό δεν αποτελεί ήττα, ντροπή και όνειδος για όλους τους ηγέτες της Ευρώπης και τους λαούς μας, τι άλλο είναι;
    

      Υπάρχει ένας φανατισμένος λαός Ισλαμιστών βαρβάρων στα σύνορα της Ευρώπης που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, ένας ορκισμένος εχθρός του Χριστιανισμού, του Ελληνισμού και όλων των λαών της Ε.Ε. που απειλεί καθημερινά κάθε λαό της Δύσης έχοντας έναν και μόνο στόχο, να καταλάβει και να εξισλαμίσει την Γηραιά Ήπειρο και κάθε άλλη χώρα, έστω κι αν χρειαστεί να προβεί σε γενοκτονίες σφάζοντας ολόκληρους λαούς όπως ήδη έχει κάνει την τελευταία εκατονταετία. Ένας λαός μιας κουλτούρας βαρβάρων που ζει μέσα στην πλάνη του οραματιζόμενος να ξανακτίσει την πάλαι ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία, έχοντας ήδη δώσει εκ νέου δείγματα γραφής επιτιθέμενος και σήμερα σε τρίτες χώρες αγνοώντας ψηφίσματα, διεθνείς συνθήκες και αποφάσεις παγκοσμίων θεσμών ενεργώντας και εναντίον χωρών-μελών της Ε.Ε., όπως της Ελλάδος και της Κύπρου, φτάνοντας στο σημείο να καταπατά έως και αποφάσεις του ΟΗΕ! 
      Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ & ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ,  ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ & ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!   
     
      Δυστυχώς είμαστε θεατές για άλλη μια φορά σε μια συνωμοτική και επαίσχυντη πράξη που διαπράττεται στα σωθικά του θεσμού παρακολουθώντας την ηγεσία του να κωφεύει και να μην αντιδρά έναντι μιας χώρας-μέλους, όταν το καταστατικό του θεσμού απαγορεύει ρητά στα κράτη-μέλη να πουλήσουν όπλα σε χώρες που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον των μελών του!
      H συμπεριφορά σας πλέον δεν αποτελεί μόνο ντροπή για την Ευρώπη, είναι το τελευταίο στάδιο της παρακμής του θεσμού και των εκπροσώπων της!   
 
      Πλέον των ως άνω δυστυχώς για σας, υπάρχουν χώρες της Δύσης που αντιλαμβανόμενοι το χρέος που έχουν έναντι των άλλων λαών και συμμάχων τους, προς τιμή τους, ακύρωσαν ήδη κάθε αποστολή όπλων προς την Τουρκία! 
      Αν δεν επέμβετε και εσείς άμεσα να απαγορεύσετε τις παραδόσεις όπλων των χωρών-μελών του θεσμού, της Ισπανίας- Γερμανίας και Ιταλίας προς την Τουρκία, τηρώντας και εφαρμόζοντας έναν εκ των βασικότερων πυλώνων και όρων του θεσμού, όχι μόνο πρέπει να παραιτηθείτε γιατί δεν επιτελείτε το έργο σας, αλλά δυστυχώς ακυρώνετε και τον ίδιο τον θεσμό, αυτόν που οριστήκατε να υπηρετείτε, ενώ αν κάποια από τα όπλα αυτά στραφούν εναντίον των μελών του, κάτι που σίγουρα θα συμβεί οδηγώντας τους λαούς της Ευρώπης σε ένα νέο Ολοκαύτωμα, τότε θα πρέπει να δικαστείτε ως Διεθνείς εγκληματίες υπεύθυνοι της εκατόμβης θανάτων που μοιραίως θα υπάρξουν από την αδιανόητη, επαίσχυντη, ανεύθυνη, ιδιοτελή και εγκληματική συμπεριφορά σας απέναντι στους αθώους πολίτες όλων των χωρών-μελών της Ε.Ε.!!!                

      ΤΕΛΟΣ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!  Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!
     

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr   
                                                                                                                           

ΥΓ -
Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς την Ε.Ε. και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους, όπως επίσης και προς κάθε άλλο θεσμό  Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο!                

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!