Loading...
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?
Κλίκ για μεγέθυνση

      Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ως χώρες της Ε.Ε. ευρισκόμεθα αντιμέτωποι με μια εκκωφαντική μαζική υστερία απειλών και διεκδικήσεων της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, της Ευρώπης και των άλλων χωρών της Δύσης, γιατί κανείς πλέον δεν αντιδρά στις καθημερινές τους προκλήσεις και απειλές, αφήνοντας τους να πιστεύουν στο πλέον ακραίο και ουτοπικό τους όραμα, στην επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ένα τεράστιο λάθος της Δύσης που κατά όπως φαντάζει μπορεί να το πληρώσουμε ως χώρες ακριβά ίσως και εντός του 2022!

      Δείτε μόνο κάποιες από τις τελευταίες δηλώσεις τους που μιλούν πλέον από μόνες τους: 30-Δεκ - 2021 –  Σ. Σοιλού κατά Ελλάδας, Ε.Ε. και Frontex: "Πρέπει να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα και η Frontex πρέπει να καταργηθεί καθώς όλοι λειτουργούν με τον χειρότερο τρόπο εκπροσωπώντας τη μαύρη νοοτροπία της Ευρώπης, ενώ οι υπάλληλοι της πρέπει να φορούν μαύρα περιβραχιόνια και να λογοδοτήσουν γιατί είναι ο πιο βρώμικος θεσμός του κόσμου"!
     
Την ίδια μέρα ο Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της για τυραννική συμπεριφορά προς τους πρόσφυγες- αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσουμε- και ότι τους στέλνουν εσκεμμένα στον θάνατο! 
     
Ταυτόχρονα ο Μ. Τσαβούσογλου δεν παύει στιγμή να απειλεί ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ - ΕΥΡΩΠΗ & ΗΠΑ όπως και κάθε άλλη χώρα του πλανήτη με πόλεμο, αν τολμήσουν να εναντιωθούν στα σχέδια τους!       
      Ο δε Χ. Ακάρ ο άλλος δελφίνος και υπ. Άμυνας της Τουρκίας μόλις προχθές ξεπερνώντας κάθε όριο γελοιότητας απαίτησε από την Ελλάδα να σταματήσει στα νησιά της Χίο- Σάμο και Οινούσες τις εορταστικές της εκδηλώσεις λες και αναφερόταν σε δικά τους νησιά, απαιτώντας την αποστρατικοποίησης τους αφήνοντας τα απροστάτευτα, όταν μας αμφισβητούν την κυριαρχία τους δηλώνοντας έτοιμοι να τα καταλάβουν!!!   
      Αναρωτιέται πλέον κανείς, είναι καλά οι άνθρωποι; Σε ποιους νομίζουν πως απευθύνονται, σε κάποια παγκόσμια κοινότητα αναπήρων;
      Δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσει κανείς, η επιθετικότητα τους και η παρανοικότητα των ακραίων μαξιμαλικών τους θέσεων δεν έχουν πλέον όρια!

      Αφήσαμε τελευταίο τον "νέο-Σουλτάνο" και θρησκευτικό τους ηγέτη, ο οποίος ζει και αυτός χαμένος στον δικό του κόσμο και στα παλάτια του ονειρευόμενος να γίνει ο Παντοκράτορας των πάντων, δηλώνοντας έτοιμος να κατατροπώσει κάθε χώρα που δεν θα προσκυνήσει το Ισλάμ και την νέο-Οθωμανική Αυτοκρατορία, απειλώντας με πόλεμο τους πάντες!     
      Θυμηθείτε τι έκανε πρόσφατα στην Αρμενία και όχι μόνο, όπως επίσης τι κάνει και τώρα στην Αιθιοπία συμμετέχοντας με τους εξοπλισμούς του και τα Ντρόουνς στην Γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων κατά όπως καταγγέλλουν οι ΗΠΑ και η Διεθνής κοινότητα αδίστακτος όπως πάντα, αρνούμενος να σταματήσει να συμμετέχει σ' αυτή τη σφαγή!!!

      Τέλος, μετά τα όσα αυτά και άλλα διαδραματίζονται στη περιοχή μας, προσθέστε και την ένταση που υπάρχει μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας για την Ουκρανία, πρώτη φορά μετά την δεκαετία του 60', κρίνοντας εσείς πλέον την σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο μπορεί να απέχουμε από έναν Γ΄Π.Π!
      Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να πω κι αν πρέπει να ελπίζουμε ως παγκόσμιοι πολίτες ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά των ηγετών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και των άλλων χωρών της Δύσης, πρωτίστως απέναντι στη Τουρκία, καθώς κατά όπως φαντάζει είναι αυτή που  αποτελεί και τον πρώτο κίνδυνο έναρξης αυτής της παγκόσμιας σύρραξης γιατί είναι μπλεγμένη παντού, έτοιμη να προκαλέσει έναν πόλεμο που αυτός δυστυχώς καμία σχέση δεν θα έχει με οποιονδήποτε άλλον έχει ζήσει η ανθρωπότητα!!! 

      Φίλες, φίλοι και ευρωπαίοι πολίτες αδέλφια μας, έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα επάνω σ’ αυτό το θέμα.  Άποψη μας είναι πως η μόνη ελπίδα να διασωθεί η Ε.Ε. στην παρούσα φάση είναι να αναλάβει η Γαλλία! Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Μακρόν πρέπει να στηριχτεί από όλους τους ομολόγους του, όπως και από τον λαό του, προκειμένου να επανεκλεγεί αναλαμβάνοντας έτσι τα ηνία της Ε.Ε.! Αν αυτό δεν συμβεί, η Ευρώπη μοιραίως θα οδηγηθεί στο χάος!!!
      Ας αναρωτηθούμε λοιπόν όλοι, τι κάνει η Γερμανία και αν πρέπει να παραμείνει ως εκπρόσωπος και ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε, γιατί κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πλέον Ε. Ε, ας μη κοροϊδευόμαστε!  
      Ταυτόχρονα, ας αναρωτηθούν οι ίδιοι οι ηγέτες μας -και όχι οι λαοί μας γιατί αυτοί ξέρουν τι θέλουν και το απαιτούν- αν ο στόχος τους είναι να παραμείνουν εκτελεστικά όργανα των Γερμανών υπηρετώντας τους ή να αναδειχτούν πλέον σε ισότιμα μέλη της Ε.Ε. όπως προστάζει και το καταστατικό της!    
    
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!   
     
Αν αυτό δεν αλλάξει τώρα που αναλαμβάνει την προεδρία του θεσμού η Γαλλία, η Ε.Ε. δυστυχώς θα καταρρεύσει, είναι θέμα χρόνου και το τίμημα που θα πληρώσουμε όλοι ως λαοί και χώρες θα είναι βαρύ και μη αναστρέψιμο!!!

      Τέλος, αν όλο αυτό που ήδη συμβαίνει δεν είναι εις θέσιν να το καταλάβουν αυτοί που εκπροσωπούν τις χώρες μας και να το χειριστούν ως μια άμεση απειλή ικανή να βάψει στο αίμα την Ευρώπη -και όχι μόνο- ανοίγοντας τις πόρτες της κολάσεως, απλά θα πω μόνο, ότι είμαστε άτυχοι ως λαοί και άξιοι της τύχης μας για τις επιλογές  μας!
      Δεν είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον κανενός και απέναντι σε οποιαδήποτε χώρα. Απλά προσεγγίζουμε τα γεγονότα με νηφαλιότητα και ειλικρίνεια αναλύοντας  συγκεκριμένες κινήσεις, συμπεριφορές και πράξεις που καταδεικνύουν τα σχέδια των ισχυρών, όλων αυτών που παίζουν με τις ζωές των άλλων προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια τους θυσιάζοντας χώρες και λαούς, επιχειρώντας να διαγράψουν έως και ολόκληρα Έθνη!

      Μετά απ΄όλα αυτά, θεωρούμε πως είναι φυσικό και λογικό να ζητάμε την αφύπνιση της Ευρώπης και της Παγκόσμιας κοινότητας για να διαφυλάξουν τους λαούς μας και τις χώρες μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε σκεπτόμενοι ανιδιοτελώς μη προσβλέποντας σε οτιδήποτε άλλο καθώς είναι αυτό που μας εκπροσωπεί, παραμένοντας πάντα φρουροί και ακρίτες στις δικές μας επάλξεις, προασπιζόμενοι τις Ελευθερίες και τα Δικαιώματα κάθε παγκόσμιου πολίτη!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                        
           

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!