Loading...
Πούτιν – Ερντογάν :‘’Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι’’, ας ελπίσουμε να μην έρθουν τα χειρότερα…!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Και βεβαίως δεν είναι τυχαίο που η παγκόσμια κοινότητα σύσσωμη τους έχει καταγγείλει και τους δυο σε διαφορετικούς χρόνους ως εισβολείς και εγκληματίες πολέμου για τις πράξεις τους και σφαγείς αθώων πολιτών, αδίστακτους και επικίνδυνους για κάθε γείτονα τους και όχι μόνο, άτομα που κάποια στιγμή θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί να απολογηθούν για τα εγκλήματα τους, πριν οδηγήσουν την ανθρωπότητα στον Γ΄ Π.Π.!

      Κύριε πρωθυπουργέ, υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι λογικό και πολιτικά ορθό να υπάρξει συνάντηση με τον Ερντογάν. Είναι μια λανθασμένη επιλογή που πρέπει να αποφευχθεί αυτή τη στιγμή, γιατί θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα για τη χώρα μας, ενισχύοντας τις δικές τους μόνο διαπραγματευτικές θέσεις. Μη κάνετε αυτό το τραγικό λάθος τέτοιες στιγμές για την πατρίδα μας!            
      Προ της όποιας επίσκεψης σας πρέπει να έχετε θέσει τους όρους μας και το πλαίσιο των εθνικών θεμάτων που δεχόμαστε να συζητήσουμε μαζί τους, κάτι το οποίο δεν έχετε κάνει όπως ανακοινώνει η Τουρκία,  η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα σας θέσει όλα τα θέματα και θα συζητήσει μαζί σας κάθε διεκδίκηση της. Πρέπει να καταλάβετε ότι σας έχει στήσει παγίδα, πάτε κατ’ ευθείαν στο στόμα του λύκου! 
      ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ  ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΕΩΣ & ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !!!!!!

      Πως είναι δυνατόν να καθίσετε απέναντι στον Ερντογάν όταν πρωτίστως έχουν δηλώσει και επισήμως ως χώρα ότι δεν παραιτούνται των στόχων τους και δη αυτού της δήθεν ‘’Γαλάζιας πατρίδας’’ θέτοντας τη θέση τους αυτή ως βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση σας, αμφισβητώντας ευθέως την κυριαρχία των νησιών μας διεκδικώντας τα;
      Πλέον αυτού κατά την διάρκεια της συνάντηση σας η αεροπορία τους  θα παραβιάζει όπως κάνουν κάθε φορά τον εναέριο χώρο μας, κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξανασυμβεί, γιατί επικυρώνουν
de facto δια της  παρουσίας σας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθε έκνομη και κατάπτυστη διεκδίκηση τους σε βάρος της χώρας μας και όλου του Ελληνισμού έχοντας φτάσει στο σημείο να διεκδικούν ακόμη και νέα εδάφη της Κύπρου!   
      Μήπως ήρθε επιτέλους η στιγμή να καταλάβουμε ποιος είναι ο στόχος των μηνυμάτων που προσπαθούν οι Τούρκοι να εξάγουν κάθε φορά προς την παγκόσμια κοινότητα και όλους τους θεσμούς υποσκάπτοντας δια της τακτικής τους τις εθνικές μας θέσεις, βάζοντας τα θεμέλια που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα κάθε διεκδίκηση τους; Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε τι κάνουν;

      Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε την ευκαιρία να ακυρώσετε την συνάντηση περνώντας αυτή τη φορά τα δικά μας μηνύματα προς τους συμμάχους μας και κάθε εχθρό μας! Επιτέλους κάντε το!!!
     
Μη ξανακάνετε το ίδιο λάθος που έχουν κανει οι προκάτοχοι σας όπως και εσείς. Μη ξεχνάτε στιγμή πως έχουμε υπέρ μας τα πάντα, γραφές και Διεθνείς συμβάσεις. Μην απεμπολείτε όλα αυτά δίνοντας τους δικαιώματα να στηριχτούν στα δικά μας λάθη επιτυγχάνοντας τους στόχους τους! Ήδη τα χθεσινά τους Μ.Μ.Ε θριαμβολογούν προπαγανδίζοντας διεθνώς αυτή τη συνάντηση σε βάρος της Ελλάδος ανακοινώνοντας με πρωτοσέλιδα ότι η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της ‘’ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’! ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΛΕΟΣ!
      Μετά απ’ αυτό πως είναι δυνατόν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με τον Ερντογάν;

      Επίσης, φυλαχθείτε από τον Πούτιν οργανώνοντας την άμυνα μας με τους συμμάχους μας μετά την κατάπτυστη επίθεση του εναντίον μας, η οποία δεν είναι τυχαία αυτές τις στιγμές καθώς ’’χρωστά’’ στον Ερντογάν!     

      Τέλος κάνουμε έκκληση, να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας αυτή τη φορά τις αναφορές μας, γιατί όπως ξέρετε ‘’οι λύκοι  στην αναμπουμπούλα χαίρονται’’ και μη ξεχνάτε, δεν είναι μόνο ένας αλλά δύο. Δύο αδίστακτοι διαπιστευμένοι πλέον εισβολείς καταχραστές της εμπιστοσύνης και των οικονομικών πόρων των λαών τους, έχοντας φτιάξει για 100 γενεές το μέλλον τους, ακραίοι Δικτάτορες με την ψυχή τους και τα χέρια τους βαμμένα στο αίμα αθώων πολιτών ζώντας στα παλάτια τους, απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι κάνουν στους λαούς τους και στους άλλους λαούς, μη διστάζοντας για να γλυτώσουν τον εαυτόν τους να θυσιάσουν τους πολίτες τους και όλη την ανθρωπότητα!!!

      ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΕΛΕΟΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

 Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Aρθρογράφος
    
 www.manifesto.com.gr       

Υ.Γ. Αν κάποιος εκ των συνεργατών σας αποφασίσει να δει προηγούμενα άρθρα μας θα διαπιστώσει για μείζονα θέματα της πατρίδας μας που άπτονται των οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης, ακόμα και επί του θέματος της διαχείρισης του kovind -19  που γκρέμισε τη χώρα οικονομικά και όχι μόνο, ότι θα ‘πρεπε να είχαν εισακουστεί έγκαιρα όλες οι  προτάσεις μας! Λυπάμαι, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν κάνατε παρ’ όλες τις προσπάθειες μας!  Παρακαλούμε, μη κάνετε και τώρα το ίδιο λάθος!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!