Loading...
ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ & ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριοι, είναι αυτό που θα σας έλεγε αν ζούσε σήμερα αυτή η διάνοια και παγκόσμια προσωπικότητα!

      Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και εξωπραγματικό να παραμένετε αδρανείς αφήνοντας έναν τύραννο και εγκληματία πολέμου, έναν σφαγέα αθώων παιδιών, γυναικών και γερόντων τον 21ο αιώνα να βομβαρδίζει μια ελεύθερη Eυρωπαϊκή χώρα, Νοσοκομεία, Γηροκομεία και Πολιτιστικά κέντρα, θάβοντας καθημερινά ζωντανούς χιλιάδες αμάχους, κάνοντας χρήση όπλων μαζικής εξόντωσης αφανίζοντας ολόκληρες πόλεις και χωριά, εκβιάζοντας και απειλώντας την παγκόσμια κοινότητα με αφανισμό, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει έως και χρήση Πυρηνικών όπλων!              
                                                        
      Πως είναι δυνατόν να παραμένετε θεατές σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου αφήνοντας έναν λαό 45.000.000 ανθρώπων στο κέντρο της Ευρώπης να σφαγιάζεται; Δεν υπάρχουν λόγια πλέον να περιγράψει κανείς το δράμα αυτού του λαού όπως και την ανοχή που επιδεικνύετε απέναντι σ’ αυτόν τον παράφρονα δικτάτορα! 
      Μια διχασμένη προσωπικότητα, εισβολέα και εγκληματία πολέμου όπως ήδη έχει χαρακτηριστεί από όλη την ανθρωπότητα για τα ειδεχθή και απάνθρωπα εγκλήματα του, έναν ψυχικά άρρωστο και καβαλημένο αλαζόνα που πιστεύει ότι μπορεί εν έτη 2022 να καθυποτάξει ελεύθερους λαούς και Έθνη, ως να είναι η μόνη επικυρίαρχη δύναμη επί της γης!  

      Κύριοι, αν ο ίδιος ο λαός του δεν τον γκρεμίσει από τον θρόνο του τις αμέσως επόμενες μέρες γιατί κατέστρεψε τη χώρα τους βεβηλώνοντας την ιστορία τους και τους αγώνες τους, κάντε αυτό που πρέπει ότι κι αν είναι, ότι κι αν χρειαστεί, αρκεί να σταματήσετε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας στέλνοντας το να δικαστεί με τις ίδιες κατηγορίες που δικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου τα "εξ αγχιστείας αδέρφια του" οι Ναζί κατά τον 2ο Π.Π., να πληρώσει το τίμημα των πράξεων του αν προ του αδιεξόδου του δεν ακολουθήσει και αυτός τον ίδιο δρόμο που επέλεξε ο ομόλογος του Αδόλφος Χίτλερ!
      Είναι η μόνη λύση! Μια Νυρεμβέργη ή μια άμεση ενεργοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, είναι η μόνη απάντηση προς αυτόν τον ακατονόμαστο εισβολέα και εγκληματία πολέμου, βρείτε τρόπο και κάντε το!!!

      ΜΗΝ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ!  Κάθε στιγμή που περνά  πεθαίνουν παιδιά και αθώοι πολίτες. Αναλάβετε τις ευθύνες σας ως ηγέτες και άνθρωποι πράττοντας το καθήκον σας, διαφυλάσσοντας όχι μόνο τους λαούς σας αλλά και όλη την ανθρωπότητα!                
      Αν αφήσετε ποτέ ηγέτες σαν τον Πούτιν, τον Ερντογάν, τον
Κιμ Τζόνγκ-ουν και κάποιους άλλους ομοίους τους να ολοκληρώσουν τα μύχια επεκτατικά τους σχέδια, όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν,  "ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει με πέτρες και ξύλα"!!!

     
Τέλος και κλείνοντας, ο ίδιος είπε και κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς:

      " Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν προβλήματα, οι μεγαλοφυείς ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ "!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας –  Αρθρογράφος
                                   
www.manifesto.com.gr    
     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!