Loading...
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙ ΤΟΥ "ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ" ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
       Επιτέλους, ποιοί θα σταματήσουν τα εγκλήματα αυτού του Δικτάτορα αλλά και ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί εν έτη 2022 ότι μια ολόκληρη παγκόσμια κοινότητα υποτίθεται πολιτισμένων Εθνών, θα επέτρεπε να συμβεί αυτό το νέο ολοκαύτωμα εις βάρος ενός ελεύθερου λαού στο κέντρο της Ευρώπης;

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Β'Π.Π!
      Μετά και από τις τελευταίες εικόνες φρίκης που έχουμε δει όλοι με κομμένη την ανάσα επί των αμάχων στην Μπούκα, στην Μποροντιάνκα, στο Μακάριφ και τελευταία στον σταθμό του Κραματόρσκ και τους 21.000 νεκρούς της Μαριούπολης, τις στυγνές εκτελέσεις των αιχμαλώτων, τους βιασμούς και τους μαζικούς τάφους, είναι δυνατόν ως χώρες και παγκόσμιοι πολίτες να παραμένουμε αμέτοχοι παρακολουθώντας απλά το δράμα αυτού του λαού; Ας αναρωτηθούμε όλοι σε τι κοινωνίες φτάσαμε πλέον να ζούμε, ΝΤΡΟΠΗ!                
      Πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή πλέον να ενεργοποιηθεί σύσσωμη η παγκόσμια κοινότητα να προχωρήσει σ’ αυτό που ζητούν λαοί και ηγέτες. Την άμεση προσαγωγή του Πούτιν να δικαστεί ως Εγκληματίας Πολέμου, καθώς κάθε μέρα που περνά χάνονται αθώες ψυχές κι αυτό πρέπει να σταματήσει!             
      Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του δίδοντας του το δικαίωμα να εκτελεί αμάχους και αθώους πολίτες. Αυτά είναι εγκλήματα πολέμου ανήκοντα σε άλλες εποχές που δεν θα ‘πρεπε ποτέ να ξαναζήσει η ανθρωπότητα, ενώ αποδεικνύεται ότι κάποιοι στην Ευρώπη και πρώτος αυτός, δεν διδάχτηκαν δυστυχώς τίποτα από την φρίκη των δυο τελευταίων πολέμων!

      Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε κάποιους φανατισμένους έχοντας περάσει τα όρια, σκεπτόμενους αυστηρώς κομματικά φορώντας παρωπίδες, να παρασύρονται στην δίνη του πολέμου υποστηρίζοντας την εισβολή της Ρωσίας, δηλώνοντας οπαδοί του Πούτιν και της πολιτικής του, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες, άτομα, θεσμούς και κάθε οντότητα που συντάσσεται στο πλευρό του Ουκρανικού λαού έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, ξεχνώντας πολλά και μεταξύ αυτών πρωτίστως ότι είναι άνθρωποι!  
      Πως είναι δυνατόν να κλείνουν τα μάτια στα τόσα εγκλήματα του, στις σφαγές, στους βιασμούς, στα βασανιστήρια και στις εν ψυχρώ εκτελέσεις των αιχμαλώτων πολέμου τύπου ISIS, στους συνεχείς βομβαρδισμούς και τις καταστροφές ολόκληρων πόλεων, στις εκτελέσεις αμάχων από ελεύθερους σκοπευτές, βλέποντας και τις εικόνες με σπαρμένα πτώματα λιωμένα από τανκς και άλλα ακρωτηριασμένα νεκρά γυναικόπαιδα και γερόντια, εκατοντάδες μαζικούς τάφους με χιλιάδες πτώματα αμάχων με όλα αυτά να μην έχουν σταματημό και κάθε μέρα να προστίθενται νέες σφαγές και αυτοί να εμμένουν στις θέσεις τους!!! 
      Κύριοι ντροπή, αναρωτηθείτε έγκαιρα τι κάνετε και αναθεωρήστε έστω και τώρα τις θέσεις σας κάνοντας την αυτοκριτική σας, γιατί αναφερόμαστε σε εγκλήματα πολέμου και δίνετε το δικαίωμα στους άλλους να σας κρίνουν και να σας χαρακτηρίσουν ίδιους με αυτούς που προασπίζετε συντασσόμενοι μαζί τους!   

      Ωστόσο, λάβετε υπ’ όψη σας ότι πλέον των ως άνω τα πράγματα είναι πολύ ποιο σοβαρά και άκρως επικίνδυνα για την πατρίδα μας κι αυτό ας το καταλάβουμε όλοι πριν είναι αργά! 
      Αν δεν κληθεί ο Πούτιν να πληρώσει για τα εγκλήματα του, ας μην είμαστε αφελείς, ο Ερντογάν είναι έτοιμος να επαναλάβει τις ίδιες σφαγές στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Κύπρο πραγματοποιώντας διπλή εισβολή, απενοχοποιημένος πλέον από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τα επόμενα θύματα δυστυχώς θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΥΠΡΙΟΙ που μεταξύ αυτών θα μπορούσε να είναι και οι δικές μας οικογένειες!  
      Γι αυτό ξυπνήστε απ’ τον λήθαργο πριν είναι αργά και πάψτε τις επιθέσεις και ύβρεις εναντίον αυτών που αγωνίζονται για την πατρίδα μας, εκτός κι αν δεν είστε Έλληνες και υπηρετείτε τα συμφέροντα των εχθρών μας! 
      Επιτέλους, πρέπει να καταλάβετε το λάθος σας! Πρόκειται για ένα διπλό τραγικό λάθος που υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε εφόσον στρέφεται και εναντίον των Εθνικών συμφερόντων της χώρας να χαρακτηριστεί έως και Εθνική Μειοδοσία!

     Τέλος παρακαλούμε σε όλα αυτά προσθέστε, ότι αυτός ο ανηλεής Δικτάτορας θα σταθεί αιτία όλη η Ευρώπη και όχι μόνο, να περάσει μαύρες μέρες! Θα υποστούμε όλοι τέτοια επισιτική κρίση, οικονομική ασφυξία και φτώχεια, που όμοια της ως λαοί δεν θα έχουμε ζήσει ποτέ μετά τον Β΄Π.Π. και σ’ αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!
      Σεβαστείτε λοιπόν τουλάχιστον αυτούς που προσπαθούν να βοηθήσουν την πατρίδα αλλά και κάθε πολίτη αυτής της δόλιας χώρας!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    
     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!