Loading...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΧΩΡΕΣ & ΛΑΟΙ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ;
Κλίκ για μεγέθυνση

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ!  

      Ναι, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η λύση, γι αυτό κι αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα προσπαθώντας με τα άρθρα μας εντός και εκτός συνόρων να προσθέσουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στην ολοκλήρωση αυτού του στόχου, που κατά όπως δείχνουν οι πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, μετά και από την επανεκλογή του Μακρόν μπορεί να γίνει επιτέλους πραγματικότητα!              
      Ένα όραμα και διακαής στόχος του Προέδρου της Γαλλίας, που για να πραγματοποιηθεί ωστόσο πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον δυο προϋποθέσεις. Πρώτον, η Γερμανία να πάψει να ηγείται της Ε.Ε. και δεύτερον να καταλάβουν επιτέλους όλοι οι λαοί της Ευρώπης, Βόρειοι, Νότιοι και Βαλκάνιοι, ότι για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα τους και την ανάπτυξη τους ως χώρες πρέπει να σταθούν στο πλευρό του Ε. Μακρόν να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει το όραμα του αναλαμβάνοντας τα ηνία της Ε.Ε.! 
      Αν η Γηραιά Ήπειρος δεν μετεξελιχθεί έγκαιρα σε μια πραγματικά ισχυρή και ενιαία οντότητα ενεργούσα ως ένα κρατος τύπου USA, δυστυχώς θα παραμείνουμε για πάντα το "κλωτσοσκούφι" της παγκόσμιας κοινότητας κι αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά ως λαοί και Έθνη!         
     Όσες χώρες διαφωνούν πάνω σ’ αυτό, ας τραβήξουν μόνες τους πλέον τον δικό τους Γολγοθά, δεν υπάρχει θέση γι αυτές στην Ε.Ε.!

      Μια ματιά μόνο στις γεωπολιτικές εξελίξεις, φτάνει να πείσει κάθε ηγέτη και νοήμονα ευρωπαίο πολίτη, ότι η τύχη πλέον των μικρών και αδυνάτων χωρών είναι τελικά πάντα ίδια, η υποταγή στους ισχυρούς με ότι αυτό συνεπάγεται για τις χώρες τους και τους δύσμοιρους λαούς τους κι αυτό ας το καταλάβουν έγκαιρα πλέον όλοι!  
      Επιτέλους, ας ανοίξουν κάποιοι διαφωνούντες τα μάτια τους αφήνοντας πίσω τους κόμματα, ιδεοληψίες και συμφέροντα, βλέποντας τι κάνουν όλοι οι ισχυροί του πλανήτη, εστιάζοντας πρωτίστως στη δική μας Ήπειρο και στην σφαγή ενός λαού 45.000.000 ανθρώπων που εξελίσσεται πλέον σε γενοκτονία, για να καταλάβουν τι μπορεί να συμβεί σε κάθε χώρα της Ε.Ε. αν δεν βρεθεί υπό την σκέπη ενός πανίσχυρου Θεσμού, αυτού που οραματίστηκαν οι ηγέτες και νικητές του Β' Π.Π. για να μη ξαναζήσει ποτέ η Ευρώπη και όλη η ανθρωπότητα έναν Γ' Π.Π.!  
      Ήρθε η στιγμή να καταλάβουμε πλέον ως Ευρωπαίοι πολίτες ότι έχουμε  υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές να διαφυλάξουμε την Ελευθερία των λαών μας, τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μας, την Ιστορία μας, την πολιτισμική κληρονομιά μας και τελικά τις πατρίδες μας!

      Συγγνώμη, αλλά δεν πάει άλλο. Όποιος ζει σ’ αυτή την Ήπειρο και δεν μπορεί πλέον να καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και τις κρίσιμες στιγμές που περνά η Ευρώπη και όλη η ανθρωπότητα, βλέποντας την Ε.Ε. αποδιοργανωμένη στο έλεος ενός παρανοϊκού, αδίστακτου και πολεμοχαρή δικτάτορα να βομβαρδίζει και να σφαγιάζει Χριστιανούς ομοθρήσκους του ακόμα και κατά τις στιγμές της Ανάστασης, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου οδηγώντας χώρες και λαούς σε οικονομικά και ενεργειακά αδιέξοδα και τον πλανήτη προς τον Γ΄ Π.Π., ζει σε άλλη διάσταση, καλό θα είναι να ψάξει πλέον να βρει κάποιον άλλον πλανήτη!     
      Δυστυχώς, μετά από 9 χρόνια θα πρέπει να πω ότι οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Δείτε παρακαλώ στην κεντρική μας σελίδα κάποια από τα πρώτα άρθρα μας. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν ακόμα σήμερα Ευρωπαίοι πολίτες να μη μπορούν να δουν που οδήγησε η Γερμανία εντέχνως όλα αυτά τα χρόνια την Ε.Ε. επιτυγχάνοντας τελικά τον στόχο της απαξιώνοντας την, καθιστώντας την πλέον όντως ανήμπορη να αντιδράσει σε οτιδήποτε ακυρώνοντας ουσιαστικά την ύπαρξη της, ΝΤΡΟΠΗ! 
      Όπως είναι επίσης αδιανόητο όνειδος και ντροπή ότι κι αν επικαλείται ο Πούτιν, αυτός ο ανεξέλεγκτος και απάνθρωπος παρανοϊκός ηγέτης ενός υπερήφανου και χαροκαμένου  λαού, που πάντα είχε τον σεβασμό τουλάχιστον κάθε ευρωπαίου πολίτη να προβαίνει σήμερα ως ένας δεύτερος Α. Χίτλερ σ’ αυτές τις φρικαλεότητες και εγκλήματα πολέμου διαπράττοντας τα σε βάρος ανήμπορων και αθώων πολιτών!  Πράξεις που παραπέμπουν τις μνήμες μας  στα εγκλήματα των Ναζί όταν παρακολουθούμε καθημερινά αυτούς τους βομβαρδισμούς και τις σφαγές των αμάχων και δη των αδελφών μας στην Μαριούπολη, να υπάρχουν κάποιοι "Ελληνες" δυστυχώς να τον στηρίζουν δικαιολογώντας τα εγκλήματα του! Αυτό κι αν δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Λυπάμαι, αλλά όλο αυτό μας ξεπερνά πλέον ως άτομα. Αυτοί δεν μπορεί να είναι Έλληνες, ας αλλάξουν χώρα και Πατρίδα, δεν έχουν θέση σ’ αυτόν τον τόπο!!!

 
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr                                                    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!