Loading...
Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν θα επιχειρήσουμε να απαξιώσουμε την προσπάθεια σας και τα όποια θετικά αποτελέσματα θα προκύψουν από το ταξίδι σας μετά τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις  που είχατε με τον πρόεδρο Μπάιντεν και με τα άλλα στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
      Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι ως Έλληνες να εστιάσουμε στην άτολμη στάση σας καθώς και αυτή τη φορά δεν στοχεύσατε ευθέως την Τουρκία όπως θα ‘πρεπε να κάνετε απεμπολώντας την μεγάλη ευκαιρία να σας δει και να σας ακούσει όλη η υφήλιος καταγγέλλοντας την για την ακραία επιθετικότητα της εναντίον μας, όταν καθημερινά δεν παύουν να μας απειλούν με κατάληψη των νησιών μας, της Θράκης και της υπόλοιπης Κύπρου, παραβιάζοντας μονίμως τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας καταπατώντας κάθε κανόνα του Διεθνούς Δικαίου!

      Στις 12 Μαΐου προ της αναχωρήσεως σας, σας απευθύναμε μια προσωπική επιστολή ζητώντας αυτή τη φορά και από εσάς να ξεπεράσετε το σύνδρομο φοβίας που διακατέχει όλους τους πολιτικούς μας τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Τουρκία, προκειμένου να μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος που κάνατε και πρόσφατα κατά την ομιλία σας στην Ε.Ε., κάτι που δυστυχώς δεν τολμήσατε να κάνετε!  
      Σας ζητήσαμε πολύ απλά κατά την ομιλία σας στο Κογκρέσο να θέσετε το εξής ερώτημα: Αν μια όμορη χώρα της δικής τους πατρίδας, ξαφνικά τους απειλούσε με κήρυξη πολέμου στην περίπτωση που θα τολμούσαν να επισκεφτούν τις ακριτικές τους περιοχές στα δικά τους εδάφη, μη έχοντας ζητήσει πρωτίστως από αυτούς την άδεια τους, πως θα απαντούσαν οι ΗΠΑ σ’ αυτή την παρανοϊκή απαίτηση και πρόκληση των γειτόνων τους; 

      Κύριε Μητσοτάκη, ήταν μια απλή ερώτηση μόνο, ωστόσο τα έλεγε ΟΛΑ εξηγώντας την ακραία προκλητικότητα και παράνοια της Τουρκίας αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις τους, ενώ ταυτόχρονα θα ήταν και μια απάντηση προς κάθε χώρα που θέλει να αγνοεί ή να αμφισβητεί τις θέσεις μας. Παρόλα αυτά δυστυχώς δεν θέσατε την ερώτηση κι αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος που δεν θα έπρεπε να κάνετε! 
      Κρίμα και για σας αλλά κυρίως για την πατρίδα μας, γιατί απεμπολήσατε την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαμε ως χώρα να εκθέσετε την Τουρκία και να αναγκάσετε τους παρευρισκομένους να χειροκροτήσουν για άλλη μια φορά καταδυκνείοντας την αποδοχή τους ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ πλέον σ' αυτό διεθνοποιώντας ταυτόχρονα το πρόβλημα της χώρας μας σε μια καλή συγκυρία  λόγω του Ουκρανικού, ευαισθητοποιώντας και προβληματίζοντας όλη την παγκόσμια κοινότητα!

     Όντως προσπαθήσατε κι αυτό σας το αναγνωρίζουμε. Ήταν μια αξιόλογη παρουσία και προσπάθεια και θα ήταν τουλάχιστον ανόητος και εμπαθής όποιος θα αρνιόταν τα θετικά αποτελέσματα της επισκέψεως σας, όπως κάνει σήμερα και πάντα η Α.Α. σκεπτόμενη με ιδιοτέλεια, μικρόψυχα και κομματικά, όχι σκεπτόμενη Εθνικά, όπως έχει υποχρέωση να κάνει, ωστόσο και εσείς κύριε πρωθυπουργέ δεν πράξατε σωστά δοθείσης της ευκαιρίας εκπροσωπώντας τη Πατρίδα μας! 
      Φυσικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε καν ότι θα ήταν δυνατόν να βρεθεί στη δική σας θέση ο πρόεδρος του Σύριζα γιατί θα γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών, κατά όπως λέει ο λαός μας, για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σ’ αυτούς γιατί θα προσβάλαμε την νοημοσύνη κάθε Έλληνα! Παρόλα αυτά αν κάποιοι διαφωνούν με αυτό θεωρώντας ότι κατηγορούμε τον "ηγέτη" τους, πριν τοποθετηθούν ας μη ξεχάσουν ως Έλληνες όλα αυτά που έχει κάνει, αλλά και πολλά άλλα που δεν έκανε από αυτά που είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό εξαπατώντας τον για να τον στείλει στην εξουσία!!!

      Ωστόσο, αφήνοντας όλα αυτά πίσω μας, θα επανέλθουμε στο θέμα της Τουρκίας η οποία πλέον ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας, προσπαθώντας να οδηγήσει τις χώρες μας σε σύρραξη. Δείτε μόνο τις τελευταίες αντιδράσεις τους τι λένε και τι κάνουν, δεν πάει άλλο!
      Ήρθε πλέον η στιγμή να καταλάβει κάθε χώρα της Δύσης ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι από κοινού αυτόν τον φανατισμένο λαό Ισλαμιστών βαρβάρων στα σύνορα της Ευρώπης, έναν ορκισμένο εχθρό του Χριστιανισμού, του Ελληνισμού και όλων των λαών της Ε.Ε. που απειλεί καθημερινά τις χώρες μας έχοντας έναν και μόνο στόχο, να καταλάβει και να εξισλαμίσει την Γηραιά Ήπειρο και κάθε άλλη χώρα, έστω κι αν χρειαστεί να προβεί σε γενοκτονίες όπως ήδη έχει κάνει την τελευταία εκατονταετία αλλά και πρόσφατα. Ένας λαός μιας κουλτούρας βαρβάρων που ζει μέσα στην πλάνη του οραματιζόμενος να ξανακτίσει την πάλαι ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία, έχοντας ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του επιτιθέμενος ως και σήμερα σε κάποιες χώρες αγνοώντας ψηφίσματα, διεθνείς συνθήκες και αποφάσεις παγκοσμίων θεσμών, ενεργώντας παραβατικά εναντίον χωρών-μελών της Ε.Ε., όπως της Ελλάδος και της Κύπρου, φτάνοντας στο σημείο να καταπατά ακόμα και αποφάσεις του ΟΗΕ απειλώντας έως και τις ΗΠΑ!!! 
  
      ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ, ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ  1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!  

Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας -Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!