Loading...


Κι ενώ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον νέο μας ανένδοτο με στόχο να ενώσουμε όλους τους δανειολήπτες της χώρας,  αναδεικνύοντας την ανάλγητη, ακραία και επιθετική συμπεριφορά των τραπεζών, των τραπεζιτών και της κυβέρνησης, την άψογα στημένη εξαπάτηση και προδοσία  εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, παρεμβάλλονται τα εθνικά μας θέματα!


      Μιλάμε πλέον για μια διπλή τραγωδία εθνική και οικονομική, που τελειωμό δεν έχει! Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας μ’ αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε σ’ αυτή την έρμη πατρίδα μας! Δεν είναι μόνο ότι μας κυβερνούν προδότες, η συμπεριφορά τους και η απαξία τους οδήγησε όλους τους συμμάχους μας να μας εγκαταλείψουν προδίδοντας  κι αυτοί τη χώρα μας συμπεριφερόμενοι απέναντι μας ως εχθροί!
      Είναι αυτό που μονίμως αναφερόμουν ότι θα συμβεί και τελικά συνέβη!!!


      Χάσαμε και χάνουμε πλέον σε κάθε μέτωπο συμπαρασύροντας μαζί μας έως και τους αδελφούς μας Κυπρίους, αδυνατώντας να προσφέρουμε και σ' αυτούς οποιαδήποτε στήριξη!
      Ταυτόχρονα οι ανιστόρητοι καουμπόηδες νίπτουν τας χείρας τους εγκαταλείποντας μας σε όλα τα εθνικά  θέματα ρίχνοντας μας βορά στους Τούρκους και στους βόρειους γείτονες μας και η Ε.Ε. ανακηρύσσει μέσω της Γερμανίας και της Καγκελαρίου της, αυτής της δόλιας ρουφιάνας που δεν έχασε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να κλέψει και να καταστρέψει πέραν της οικονομίας μας και την ιστορία μας, ανακηρύσσοντας επισήμως τους Σλαβοσκοπιανούς “Μακεδόνες’’, υποδεχόμενη τον νέο της υποτακτικό ως τον "Μέγα Αλέξανδρο"!!!
     Ασύλληπτα και αδιανόητα πράγματα πέραν κάθε λογικής, αλλά που ταυτόχρονα καταδεικνύουν την “εκτίμηση’’ που τρέφουν στους  πολιτικούς μας  και τη χώρα!


      Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και πολλά άλλα αναρίθμητα δυσώδη και καταστροφικά, δεν βρέθηκε έστω κι ένας βουλευτής απ’ αυτούς να σηκωθεί να τους πει μέσα στη βουλή προχθές το βράδυ, ότι το σκάνδαλο
Novartis μπορεί να περιμένει γιατί οι εξ ανατολών εχθροί μας ετοιμάζονται να φτάσουν έως την Εύβοια και οι βόρειοι έως τη Λάρισα κι ότι βρισκόμαστε πλέον στα πρόθυρα πολέμου!!! 
      Να τα μαζέψουν οι ανάλγητοι και να φύγουν με τα πόδια στο κεφάλι, να τρέξουν να βρουν λύσεις και συμμαχίες έξω από τα σύνορα μήπως και προλάβουν τις χειρότερες των εξελίξεων σώζοντας τη χώρα και μαζί εκείνα τα δόλια αδέλφια μας Κυπρίους!!!


      Αναρωτήθηκε άραγε κανείς απ’ αυτό το συνονθύλευμα των ηλιθίων, των πολιτικών απατεώνων ανθελλήνων δοσίλογων και Κοτζαμπάσηδων τι κάνουν τέτοιες κρίσιμες στιγμές μέσα στη βουλή; Πότε θα μάθουν οι αχρείοι ότι προέχει των πάντων η πατρίδα; Πού ζούνε, δεν βλέπουν τι συμβαίνει; Εμείς ζούμε σε άλλον πλανήτη ή αυτοί;          
      Έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού; Καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους κι ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει η σημερινή Ελλάδα και ιδιοκτησία  ελληνική; Υπάρχουν όντως Έλληνες πολιτικοί σ’ αυτή τη χώρα;   


      Όλα τους τα ‘χουμε πει κι αυτοί εκεί κολλημένα φερέφωνα στα έδρανα τους, ψηφίζοντας μνημόνια κι ότι άλλο τους πουν για να παραμείνουν στον παχουλό τους μισθό, περιμένοντας και κάποια θέση για να υλοποιήσουν το όραμα τους όταν τους χτυπήσουν την πόρτα, να είναι οι επόμενοι που θα διαπραγματευτούν τη μίζα τους!
      Πατριώτες, αρκετά με τους δοσίλογους και προδότες, τέτοιο πράμα δεν το ‘χουμε ξαναζήσει μετά τον Β΄Π.Π., δεν πάει άλλο! Δεν υπάρχουν λόγια πια να χαρακτηρίσουν τις πράξεις τους και ο χρόνος κυλά αμείλικτος για τη χώρα! 
  
      Αν δεν εκπέσουν της εξουσίας υπό την πίεση του λαού, κάτι εύκολο να συμβεί με πολλούς τρόπους ή δεν φύγουν έστω μόνοι τους νύχτα τις αμέσως επόμενες μέρες για να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, να ξεκινήσουν νέες διαπραγματεύσεις και να υπάρξουν νέες θέσεις και αποφάσεις επί όλων των Εθνικών και οικονομικών θεμάτων εξ’ αρχής, η πατρίδα μας θα γνωρίσει τραγικές στιγμές και απώλειες  που δεν θέλει κανείς μας καν να σκεφτεί και λύση άλλη από αυτή δεν υπάρχει!!!                                                        


ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ & ΠΑΡΤΕ & ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος         www.manifesto.com.gr                      


Υ.Γ Αυτό που προτείνουμε να κάνουν οι άλλοι δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε και εμείς! Γι αυτό θα περιμένουμε λίγες μέρες έως να σας ενημερώσουμε ως προς τις λεπτομέρειες της νέας μας κίνησης!  Καλό Σ\Κ !

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!