Loading...

Πατριώτες, αγαπητοί φίλοι και φίλες, όπως σας υποσχέθηκα προ ημερών από σήμερα θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα για κάθε "ΚΟΚΚΙΝΟ" δανειολήπτη της χώρας να αναδεικνύει το πρόβλημα του μέσω της ιστοσελίδας μας, καταγγέλλοντας κάθε ανάλγητη πράξη και συμπεριφορά των τραπεζών!            


     Ωστόσο, για να μη κατηγορηθούμε από κάποιους που θα ‘θελαν να μας βλάψουν όπως π.χ. οι τράπεζες, πρέπει να είμαστε καλυμμένοι και για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε στα χέρια μας τα στοιχεία που αναφέρεστε κι άλλος τρόπος δεν υπάρχει από το να σκανάρετε τα πρωτότυπα έντυπα της τράπεζας που αφορούν το θέμα σας στέλνοντας τα στο
e-mail μας: v.anagnostou.manifesto@gmail.com
      Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο τσεκάρισμα και στη δημοσιοποίηση του όποιου προβλήματος σας!


      Είναι αυτονόητο ότι, δημοσιοποιώντας το πρόβλημα σας δεν θα υπάρξει κάποια αναφορά των προσωπικών σας στοιχείων! Αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για εσωτερική χρήση αν και εφ’ όσον κάποιοι ανάλγητοι θελήσουν να μας αμφισβητήσουν κατηγορώντας μας για το αληθές της καταγγελιών μας!

     Είναι αυτό που πρέπει να γίνει απαρέγκλιτα ως δικλείδα ασφαλείας όλων!       
     Επίσης μπορείτε κατά την αποστολή των στοιχείων του προβλήματος σας να κάνετε και μια σύντομη αναφορά ως σχόλιο!                                      


      Πατριώτες, ο χρόνος για τους κόκκινους δανειολήπτες τελειώνει! Πρέπει να ορχήσουμε να μετράμε πλέον αντίστροφα τον χρόνο, γιατί κάθε στιγμή που περνά μας φέρνει πιο κοντά σ’ αυτή την αποφράδα μέρα των κατασχέσεων και των Η\Π!!! 
      Το τι θα συμβεί είναι δεδομένο, όπως και για το πώς θα αντιδράσει ο λαός επίσης κι αυτό είναι γνωστό!
      Αν δεν αλλάξουν ΑΜΕΣΑ την πολιτική τους οι τράπεζες και η κυβέρνηση, να προχωρήσουν σε Σεισάχθεια ή σε μεγάλα κουρέματα δανείων, προσφέροντας στους δανειολήπτες τα ίδια μονοψήφια ποσοστά αυτά που προσφέρουν στα
Funds, είναι αναπόφευκτο πλέον αυτό το ειδεχθές έγκλημα, αυτή η Εσχάτη προδοσία που διαπράττεται εναντίον τους, να βάψει τη χώρα στο αίμα κι αυτό ας το καταλάβουν έγκαιρα!!!


      Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί οι ανάλγητοι και προδότες που μας κυβερνούν, αυτοί που ξεπούλησαν πατρίδα και λαό, μαζί και οι τραπεζίτες, ότι πλησιάζει η στιγμή που θα πληρώσουν για ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!               
      Ωστόσο αυτό δεν φτάνει να λύσει το πρόβλημα των δανειοληπτών!
      Αν θέλουμε να λυθεί αυτό μόνο μια λύση υπάρχει, αυτή που αναφερθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο μας!

      

      Πρέπει να δείξουμε την αποφασιστικότητα και τη δύναμη των δανειοληπτών της χώρας δημιουργώντας έναν φορέα, μια οντότητα ικανή να αντιπαρατάξει τις δυνάμεις της απέναντι σ’ αυτούς τους συνωμότες, λεηλάτες και οικονομικούς εγκληματίες! Και πιστέψτε, αν όλο αυτό γίνει σωστά, μπροστά μας βρίσκεται η δικαίωση και Η ΝΙΚΗ!!!                               

     
      Γι αυτό πάμε μαζί με κουράγιο και δύναμη! Τολμήστε, γιατί τίποτα δεν κερδήθηκε ΠΟΤΕ χωρίς αγώνες!!!

     
      Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα και κάθε δανειολήπτη της χώρας!!!


Β. Αναγνώστου   
Συγγραφέας- αρθρογράφος         
www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!