Loading...


Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, ειδάλλως η χώρα θα βαφτεί στο αίμα και δεν θα ‘ναι μόνο το αίμα των ανήμπορων και αδυνάτων!


      Δείτε τι συμβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα με τους Η\Π κι αναμείνατε τα χειρότερα, αυτά που τελικά θα οδηγήσουν είτε στις φυλακές, είτε στο Γουδί κάθε άθλιο που τόλμησε να γκρεμίσει και να καταστρέψει αυτόν τον πανέμορφο κι αγιασμένο τόπο!!!     
      Ντροπή και όνειδος για τους τραπεζίτες μας, τους κυβερνώντες και όλους τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου!!!!!!


      Κύριοι, στηρίξτε και ενώστε τον λαό, σώστε τη χώρα από την μόνιμη επιτροπεία, σκλαβιά και φτώχεια και σεβαστείτε επιτέλους ότι είστε Έλληνες! Ο λαός δεν μπορεί πια να ζήσει, πόσο μάλλον να εξυπηρετήσει τα όποια δάνεια του και χρέη του προς το κράτος, όπως τον καταντήσατε όλοι με τις περικοπές που του επιβάλατε και την καθοδηγούμενη από τους μέντορες σας στοχευόμενη και στρατηγικά δομημένη δόλια φτωχοποίηση του!      
      Ποιούς προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Το σχέδιο σας υπήρξε δυσώδες και διάτρητο, πάψτε να πιστεύετε ότι ο λαός δεν γνωρίζει τι κάνετε. Ωστόσο, τι είναι κύριοι αυτές οι εξωφρενικές και γελοίες, επαίσχυντες, φεουδαρχικές και άθλιες προτάσεις σας;


Tράπεζες προς δανειολήπτες: ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!
Τι θρασύτητα, εμπαιγμός κι αναλγησία. Απίστευτες κι απάνθρωπες προτάσεις από “ανθρώπους’’ που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες!!!                                        
      Πως τολμάτε διαπιστευμένα Νενέκια υποχείρια των λεηλατών της πατρίδας σας να παρουσιάζετε αυτές τις ηλίθιες προτάσεις ντροπής; Καταλαβαίνετε τι λέτε σε έναν λαό που δοκιμάζετε καθημερινά και που ξέρει ότι όλα αυτά που του κάνετε είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών σας πράξεων και απόρροια των  οικονομικών  σας σκανδάλων σε μίζες, κλεψιές και δυσώδεις συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι;

      Τι είναι αυτές οι άθλιες κι ανομολόγητες προκλητικές προτάσεις σας; Ποια νοσηρά μυαλά φαντάστηκαν ότι θα μπορούσαν να τις παρουσιάσουν σ’ αυτόν τον λαό που ξεχειλίζει πλέον από οργή και που τον οδηγείτε ευθέως στα άκρα, να βλέπει ως μοναδική λύση πλέον για να σώσει τα σπίτια του και τις περιουσίες των παιδιών του να πάρει τον νόμο στα χέρια του; Πως τολμάτε άθλιοι να παίζετε με τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών αφαιρώντας τους το δικαίωμα να ζήσουν ως άνθρωποι;

      ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ Ν’ ΑΨΗΦΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ;


      Τι είναι αυτές οι γελοιότητες περί τάχα διευθετήσεων των δανείων τους, να τους λέτε να σας παραδώσουν οικιοθελώς τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους με αντάλλαγμα τάχα ευνοϊκές ρυθμίσεις με χαμηλότερα επιτόκια σαλαμοποιώντας τους σε μικρότερα σπίτια, ζητώντας τους να τους δημεύσετε της περιουσίες μεταπουλώντας τες στις δικές σας νεοϊδρυθείσες εταιρίες και funds αντί πινακίου φακής! Ταυτόχρονα, μετά κι από αυτό, η όποια διαφορά να παραμένει ως χρέος τους παίρνοντας τους για πάντα σκλάβους, αυτούς και τους κληρονόμους τους!!!!!!                                              
  
      Τι είναι αυτά που λέτε άθλιοι και προδότες στον λαό σας; Σε ποιους απευθύνεστε σε ιθαγενείς ή σε συλληφθέντες λαθρομετανάστες να τους βάλετε να ζήσουν σε γκέτο; Πως τολμάτε να ζητάτε κάτι τέτοιο από τους συμπατριώτες σας, αυτές είναι αποικιοκρατικές τακτικές περασμένων αιώνων, είναι δυνατόν να απευθύνεστε σ’ αυτόν τον κυρίαρχο λαό που πρόσφερε τον πολιτισμό σε κάθε λαό και κράτος επί της γης;                     
    
      Και όλα αυτά όταν δίνετε στα funds ανεξέλεγκτα έως και με 97% κούρεμα τα δάνεια τους και δεν τα δίνετε στα αδέλφια σας και συμπατριώτες σας! Όταν εσείς οι ίδιοι τους χρεοκοπήσατε και τους φτωχοποιήσατε κλέβοντας τους τα πάντα έως και τις τράπεζες και τώρα τους παίρνετε τα σπίτια και τις περιουσίες τους!!!                    

      Ξεσαλώσατε Νενέκια κι ανθέλληνες! ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΦΑΒΕΛΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΥΠΗΣΗ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ & Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!


     Πατριώτες- πατριώτισσες, αρχίστε να ψάχνετε για τα ψηλότερα δένδρα της χώρας, θα μας χρειαστούν για δικλείδα ασφαλείας και πιστέψτε όχι μόνο για τα οικονομικά τους εγκλήματα, αλλά και για τις επερχόμενες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα!!!!!!!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Αρχίζουμε να ταξινομούμε τα e-mail σας σύντομα θα τα ξαναπούμε!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!