Loading...
Προς τους 300 της Βουλής και όλα τα Μ.Μ.Ε της χώρας: ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Στιγμές που η Πατρίδα βρίσκεται προ ενός πολέμου υπαρξιακού για το Έθνος μας, εσείς εκεί, αμετανόητοι στη μάχη για την εξουσία και στο μεγάλο φαγοπότι!!!

     Προφανώς ξεχάσατε, ότι αν υπάρχετε σήμερα ως εκπρόσωποι του λαού στη βουλή των Ελλήνων, έχοντας αποκτήσει το δικαίωμα μαζί με τα φερέφωνα σας, τα Μ.Μ.Ε., να παίζετε με τις ζωές μας απολαμβάνοντας τους καρπούς της ματαιοδοξίας σας και της διαπλοκής σας ως ευνοούμενοι πολίτες, ευημερώντας εις βάρος των συμπατριωτών σας, αυτό το οφείλετε στον Ελληνικό λαό!
     Επίσης θυμηθείτε ότι, φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της παλιγγενεσίας του Έθνους μας, που έως και την ύπαρξη σας ακόμα χρωστάτε σ΄αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορείτε εσείς σήμερα να απολαμβάνετε την Ελευθερία σας και όχι μόνο, αλλά να εξασκείτε από τους εύπλαστους θώκους σας την εξουσία, επί ενός λαού που όλοι εσείς πτωχεύσατε δια των κατάπτυστων μεθοδεύσεων σας παραδίδοντας τον στο έλεος των μέντορων σας, καταστρέφοντας μαζί με αυτόν και τη Πατρίδα σας!!!

     Κύριοι επιτέλους, πάψτε να διασύρεστε ως πολιτικοί αφοδεύοντας κυριολεκτικά κάθε φορά όλες τις βρωμιές σας εντός του ιερού χώρου της βουλής των Ελλήνων που θα ‘πρεπε κάθε φορά να σέβεστε  και να τιμάτε. Πρέπει να ντρέπεστε να αλληλοβρίζεστε καθημερινά στα έδρανα σαν τις Κατίνες στα μπαλκόνια και να σκοτώνεστε στα κανάλια παριστάνοντας τους δήθεν τίμιους, δίκαιους, προσβεβλημένους και αγανακτισμένους ‘’πατριώτες’’, αναδεικνύοντας ως κυρίαρχα θέματα όλοι σας τους βιασμούς κάποιων ανώμαλων και τις δηλώσεις κάποιων άλλων γελοίων που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να παραμείνουν στην επικαιρότητα όπως τους Πολάκη και Κούγια ή να ασχολείστε με τον Κουφοντίνα αδυνατώντας να επιβάλετε την έννομη τάξη!  
     Αυτά είναι τα πρωτεύοντα και κυρίαρχα προβλήματα της πατρίδας μας που πρέπει να ασχολείστε, όταν οι Τούρκοι είναι στο κέντρο του Αιγαίου απειλώντας με κατάληψη τα εδάφη μας και με τον λαό υπό περιορισμό στα σπίτια του, να τολμάτε να ζητάτε από αυτόν θυσίες και σεβασμό;
     Σε ποιους απευθύνεστε και από ποιους ζητάτε να σας σεβαστούν;    

     Κοιταχθείτε στον καθρέπτη να δείτε τα χάλια σας και πριν καθίσετε κόντρα στον άνεμο φτύνοντας ο ένας τον άλλον και για να μη σας φτύσει σύσσωμος όλος ο ελληνικός λαός - γιατί είναι αυτό που πράγματι σας αξίζει - κι αναλογιστείτε αν σας απέμεινε έστω και λίγη ευθιξία, αν πραγματικά έχετε κάνει κάτι γι αυτόν τον λαό και τη πατρίδα σας!
     Για τον λαό μας αυτό που κάνατε ήταν να του πάρετε τα πάντα, δίνοντας τα στους τραπεζίτες και στους μέντορες σας, κλέβοντας τις ζωές του μαζί με τις περιουσίες του!!!     
     Για τη πατρίδα σας, το μόνο που κάνατε είναι, να παραχωρήσετε τη Μακεδονία μας απεμπολώντας τις πλέον ένδοξες και χρυσές σελίδες του Έθνους μας και όλου του Ελληνισμού, που κάθε λαός επί της γης θα ήθελε να είχε και που ποτέ και για τίποτα δεν θα ‘κανε αυτό που εσείς οικιοθελώς και συνειδητά κάνατε προδίδοντας την Ιστορία μας, τους αγώνες των προγόνων μας, το Έθνος μας και όλον τον Ελληνισμό, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ & ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ!!!

     Κύριοι, είστε πραγματικά αξιοθρήνητοι και πολλά άλλα …, ωστόσο θυμηθείτε, ο λαός και η πατρίδα μας δεν σας χρωστά τίποτα, αντιθέτως εσείς του οφείλετε τα πάντα!
     Σοβαρευτείτε αφήνοντας πίσω σας αυτές τις γελοιότητες και τα καραγκιοζλίκια,  γιατί οδηγείτε τη χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία. Πόσο ανόητοι επιτέλους πρέπει να είστε για να μη μπορείτε να αντιληφτείτε τι κάνετε στη πατρίδα σας; Εκτός κι αν το κάνετε συνειδητά, οπότε μιλάμε πλέον για Εσχάτη προδοσία, γι αυτό ας μη ξεχνάτε τι έπαθαν οι υπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας του Έθνους μας στη Σμύρνη το 1922!
     Αν ο μη γένοιτο αυτή τη φορά υπάρξει οποιαδήποτε Εθνική απώλεια, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα κληθείτε να πληρώσετε και εσείς το τίμημα αυτής της νέας εθνικής τραγωδίας!!!

     Επιτέλους, φερθείτε ως πραγματικοί  Έλληνες τιμώντας τη χώρα και τον λαό σας. Στιγμές που θα ‘πρεπε να βρίσκεστε στα κάγκελα  γυρνώντας στην Ευρώπη όλοι μαζί ενωμένοι ως μια γροθιά απαιτώντας τις αυστηρότερες των κυρώσεων για τους Τούρκους εν όψει της  Σ. Κ., καθώς όλοι μας έχουν γράψει στα …παλαιότερα των υποδημάτων τους, εσείς περί άλλων τιτιβίζετε ενδίδοντας στους πάντες, Τούρκους και Ε.Ε.!
     Τι κάνετε ορέ οσφυοκάμπτηδες; Εσείς δεν είστε Έλληνες, έτσι που το πάτε θα βγάλετε τον Κολοκοτρώνη και όλους τους άλλους από τους τάφους τους, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

     Φτάσατε στο σημείο μαζί με τους προκατόχους σας, ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας, να παρουσιάζετε τους λεηλάτες της πατρίδας σας και τους τραπεζίτες με τα εκτελεστικά τους όργανα τα Funds και τις Εταιρίες Διαχείρισης, αυτά τα διεθνή βαμπίρ, ως επενδυτές, αν είναι δυνατόν!
     Τι νομίζετε πως κάνετε όταν προπαγανδίζετε υπέρ τους μέρα-νύχτα στα κανάλια προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας; Σε ποιους πιστεύετε πως  απευθύνεστε; Το μόνο που επιτυγχάνετε όλοι, πολιτικοί και Μ.Μ.Ε., είναι να εξοργίζετε τον λαό οδηγώντας τον κάθε μέρα πιο κοντά στα άκρα και εναντίον σας!              
     Το ποτήρι ξεχείλισε, δεν πάει άλλο. Ωστόσο θυμηθείτε, θα ‘ρθει και η δική σας ώρα, δεν θα πληρώσει μόνο ο λαός το τίμημα των λαθών του, θα το πληρώσετε και εσείς ανόητοι, γιατί δεν θα ‘χει πλέον να χάσει τίποτα άλλο όταν θα του έχετε πάρει τα πάντα!
     Επιτέλους, ξυπνήστε από τον λήθαργο σας και κάντε αυτό που πρέπει ως Έλληνες για τη πατρίδα σας προχωρώντας σε κουρέματα και διαγραφές δανείων να σωθούν εκατομμύρια Έλληνες και όχι να δίνετε τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής στους λεηλάτες μας και συνεργάτες σας εξοφλώντας τα δικά σας χρέη και τις παροχές τους!!!

     Αν δεν μπορείτε να επιτελέσετε το χρέος σας απέναντι στον λαό αντιμετωπίζοντας εχθρούς και συμμάχους γι αυτά τα δυο κορυφαία και υπαρξιακά προβλήματα της πατρίδας σας, να σηκώσετε το ανάστημα σας απέναντι στους τουρκαλάδες και στους ‘’συμμάχους’ μας για ν’ αρχίσουν επιτέλους να μας σέβονται κι αυτοί, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! 
     Αφήστε τον λαό να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, να αναδειχθούν νέες προσωπικότητες και καταξιωμένοι πολίτες, άτομα που θα σκέπτονται και θα ενεργούν ως Έλληνες και όχι ως φερέφωνα των ισχυρών και υπηρέτες του διεθνούς τραπεζικού συστήματος!

     Κύριοι, τι άλλο πρέπει να σας πούμε για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων; Ξεπουλήσατε τον λαό κλέβοντας του τα πάντα, περιουσίες και σπίτια μαζί με την αξιοπρέπεια του και τη ζωή του, τώρα πρέπει να δεχτεί να χάσει και τη πατρίδα του;

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!