Loading...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε.!
Κλίκ για μεγέθυνση

ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ 4ΟΥ RAIX,  Ή ΜΙΑ Ε.Ε. ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ;

     Πως είναι δυνατόν να μην αντιδράτε σ’ αυτά τα δυο έθνη των Γερμανο-Τουρκαλάδων,  της ίδιας μάνας γέννας βάρβαρους και αρνητές της Ελευθερίας των λαών, αυτά τα φασιστοειδή ανθρωποειδή δίποδα που σε τίποτα δεν διαφέρουν μεταξύ τους ως λαοί και που μόνο αν κάποιος δει την προέλευση τους, την πορεία τους και την ιστορία τους μέσα από τους αιώνες φτάνοντας στον 20ο και στον Β΄ Π.Π. καταλήγοντας στον 21ο αιώνα και στις σημερινές αλληλέγγυες συμπεριφορές τους, τότε μόνο θα καταλάβει τι είναι αυτά που τους ενώνουν ως λαούς, διαπιστώνοντας ότι τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του Θεσμού και των λαών της Ε.Ε. δεν είναι τυχαία!!!

     Να αναφερθούμε στην διαδρομή των πρώτων και στις γενοκτονίες των προγόνων τους, των  Ούννων Τουρκο-Μογγόλων (γιατί αυτή είναι η προέλευση τους) και στους δυο Π.Π., στις βαρβαρότητες τους και στα αποτρόπαια εγκλήματα τους επί των αμάχων, στα κρεματόρια, στα 120.000.000 νεκρούς και στη διάλυση όλων των χωρών της Ευρώπης ή στους δεύτερους ομοίους τους Τουρκοκίτρινους-Μογγόλους του 11ου αιώνα που και οι δυο ακόμα έως και σήμερα ψάχνουν να βρουν την προέλευση τους;                                                          
     Κύριοι τι κάνετε ως ηγέτες, που είναι η αξιοπρέπεια σας; Ξεχάσατε ότι εκπροσωπείτε τους λαού σας; Δεν υπάρχει νοήμων πολίτης σ’ αυτόν τον πλανήτη που να μπορεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία σας και την κατάπτυστη ποταπή και ενδοτική συμπεριφορά σας απέναντι στους Γερμανούς και τους Τούρκους, ΝΤΡΟΠΗ!
     Πως είναι δυνατόν να ανέχεστε να διασύρεστε από αυτούς τους λαούς;

     Οι πρώτοι, για τρίτη φορά, προσβλέποντας στην επικυριαρχία τους επί όλων των λαών της Ευρώπης - γιατί εσείς τους το επιτρέψατε - νιώθοντας ότι ήδη έχουν πετύχει τον στόχο τους, απροκάλυπτα πλέον, δεν διστάζουν να αψηφούν συμμάχους και μέλη του θεσμού και τις υποχρεώσεις τους απέναντι τους, μη τηρώντας τον βασικότερο των όρων του και πυλώνα του, να διαφυλάττει τα μέλη του από απειλές τρίτων, όπως και τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε., κάτι που προκλητικά αρνούνται να το πράξουν με την Τουρκία, προασπίζοντας τα σύνορα της Ευρώπης!!!  
     Οι δεύτεροι, παραμένοντας γνήσιοι βάρβαροι Ασιάτες εκ της Ανατολίας με τον ψυχοπαθή ‘’Σουλτάνο’’ τους, κολλημένοι στις προ Μεσαίωνα εποχές, πιστεύουν ότι τον 21 αιώνα μπορούν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω σφάζοντας και κατακτώντας λαούς –όπως ήδη κάνουν οι άθλιοι- επιχειρώντας να ξαναγράψουν την ιστορία τους χαράσσοντας νέα σύνορα, καταλαμβάνοντας κράτη και Ηπείρους απειλώντας με πόλεμο γειτονικές και άλλες χώρες, ακόμα και όλη την Ευρώπη ζητώντας την υποταγή τους, δίχως οι ανεγκέφαλοι μέσα από τον σκοταδισμό τους και τη φτώχια τους ως ένας αγελαίος λαός, να μπορούν να καταλάβουν το ποιο απλό και στοιχειώδες, ότι αυτούς που τολμούν να απειλούν σήμερα, είναι αυτοί που μπορούν να τους σβήσουν απ’ τον χάρτη, στέλλοντας τους εκεί που πραγματικά ανήκουν, στα βάθη της Ανατολίας!

     Ηγέτες των λαών της Ε.Ε., των Βαλκανίων, των ΗΠΑ και όλων των άλλων χωρών της γης. Το λάθος των ηγετών προκατόχων σας, να άρουν τη μόνη δικλείδα ασφαλείας που σωστά πρόβλεψαν προς διασφάλιση της Ειρήνης στην Ευρώπη αυτοί οι μεγάλοι ηγέτες και νικητές του Β΄Π.Π. οραματιστές του θεσμού, θέτοντας τη Γερμανία υπό την ‘’κατοχή’’ τους διαμελίζονταν την σε δυο κράτη για να μη τολμήσουν να ξανασηκώσουν ποτέ κεφάλι, να γίνουν η αιτία ενός  Γ΄ Π.Π.,  αυτό το τραγικό λάθος δυστυχώς το επαναλαμβάνετε και εσείς σήμερα και δη εις διπλούν, υποκλινόμενοι στους νεο-Ναζί, κι αν ειναι δυνατόν στους νεο-Οθωμανούς!!!
     Πετύχατε δια της ενδοτικής πολιτικής σας και της καθολικής υποταγής σας να ξανακάνετε επικυρίαρχους της Ευρώπης τους Γερμανούς, να κάνουν και πάλι κουμάντο στα πάντα απαξιώνοντας τον θεσμό, γκρεμίζοντας οικονομίες και λαούς παίζοντας με τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Επιτέλους τι κάνετε;  Άδικα χαθήκαν τόσες ψυχές; Ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί είναι δικοί μας άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους;

     Κύριοι, η στάση σας αποτελεί ντροπή, ντροπή και όνειδος για σας, όπως δυστυχώς και για κάθε ευρωπαίο πολίτη, γιατί προσκυνήσαμε μέσω εσάς τους φονιάδες των λαών μας! Πέραν αυτού, τους επιτρέψατε να διασύρουν τον θεσμό μετατρέποντας τον σ’ έναν απλό  και ανενεργό οργανισμό απαξιώνοντας τον!
     ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ & ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ -ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ  ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ & ΠΟΛΕΜΟ; ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;

     Στιγμές που ο θεσμός θα έπρεπε να διαφυλάττει ως κόρην οφθαλμού την ακεραιότητα των μελών του, εσείς αδιαφορείτε προκλητικά ακυρώνοντας τον. Θυμηθείτε, όταν οι Ελλάδα πολεμούσε στο πλευρό των συμμαχικών δυνάμεων στον Β΄Π.Π. μετρώντας μαζί με τους αμάχους της πάνω από ένα εκατομμύριο θύματα, έχοντας βρεθεί στο τέλος του πολέμου κατεστραμμένη ως χώρα, οι Τούρκοι δεν δίστασαν να ανοίξουν τα σκέλια τους και τα σύνορα τους στους Ναζί συμπλέοντας με τον Άξονα, βγαίνοντας αλώβητοι από αυτόν τον πόλεμο που κατέστρεψε όλη την Ευρώπη!!!
     Τελικά τίποτα δεν σέβεστε; Δεν σέβεστε τους συμμάχους σας, δεν μπορείτε να σεβαστείτε καν τους λαούς σας και την Ιστορία σας; Όλα θυσία στον βωμό των προσωπικών σας συμφερόντων και σκοπιμοτήτων; ΝΤΡΟΠΗ!

     Κύριοι, αν θέλετε όντως να σώσετε τους λαούς σας από έναν Γ΄Π.Π. και να διαφυλάξετε  τον θεσμό της Ε.Ε., η Γερμανία πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα απ’ αυτόν αποκλείοντας την  από τις όποιες αποφάσεις του και να κατηγορηθεί ως μια χώρα ενεργούσα δολίως και εις βάρος των συμμάχων της, αποκλίνουσα των βασικών όρων του καταστατικού του θεσμού, θίγοντας δια των ενεργειών της τα κυριαρχικά δικαιώματα των άλλων κρατών-μελών του! Πρόκειται δια μιας χώρας που δια των επιλογών της θα εξοπλίσει εχθρούς των λαών της Ευρώπης δια ιδία οφέλη, ενώ θα σταθεί για άλλη μια φορά αιτία να χάσουν τη ζωή τους εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες!
     Ταυτόχρονα, πριν υποστεί τις συνέπειες της διάλυσης του ο θεσμός, πρέπει να επαναενεργοποιηθείτε άμεσα επιβάλλοντας  κυρώσεις στην Τουρκία κατά τη Σ. Κ. της 25ης –Μαρτίου καθώς χλευάζει πλέον όλη την Ευρώπη. Είναι σίγουρο ότι από την επόμενη μέρα και πάλι θα δημιουργήσει συνθήκες πολέμου εναντίον της Ελλάδος, της Κύπρου και άλλων κρατών της Μεσογείου, όπως και εναντίον της Γαλλίας. Γι αυτό με ηγέτιδα δύναμη πλέον τους Γάλλους ως υπέρτατη στρατιωτική και πυρηνική δύναμη της Ε.Ε., αποφασίζοντας από κοινού σύσσωμοι και αλληλέγγυοι, προειδοποιήστε τους να πάψουν να απειλούν τα κράτη-μέλη της και όλη την Ευρώπη ξεχνώντας τους μεγαλοϊδεατισμούς της!!!

     Αν δεν συμμορφωθεί άμεσα, δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος αντιμετώπισης της. Πρέπει να οδηγήσετε τις δυνάμεις σας όλοι ως μέλη του θεσμού εναντίον της, αποκαθιστώντας το κύρος σας ως χώρες και κυρίαρχα κράτη. Αυτό επιβάλει  το χρέος σας απέναντι στον θεσμό, στις χώρες σας και στους λαούς σας!  
     Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και ως πράξη Εθνικής Μειοδοσίας! 
     Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ & ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                      
www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους
!

READ THE ARTICLE IN ENGLSH
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!