Loading...
Κύριοι, η Σύνοδος Κορυφής της 24ης  – Ιουνίου είναι η τελευταία σας ευκαιρία!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Επιτέλους, αλλάξτε τη στάση σας γιατί αποτελείτε ντροπή για την Ευρώπη!
     Επιτρέπετε στον Ερντογάν να σας γελοιοποιεί κάθε φορά με την ακραία ενδοτικότητα και υποτέλεια που επιδεικνύετε απέναντι του, που μας κάνετε να ντρεπόμαστε πλέον ως Ευρωπαίοι πολίτες!
     Ταυτόχρονα, παραδώσατε τον θεσμό της Ε.Ε. στην Γερμανία δίνοντας της το δικαίωμα να πετύχει τον στόχο της, ακυρώνοντας το όραμα όλων αυτών που φρόντισαν να την απασφαλίσουν για πάντα διασφαλίζοντας την Ειρήνη στην Γηραιά Ήπειρο!

    
     Πραγματικά είναι απίστευτο όσο και τραγικό για κάθε νοήμονα πολίτη της Ευρώπης να παρακολουθεί αυτές τις εξελίξεις βλέποντας τους ηγέτες του κλινικά νεκρούς!    
     Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε καθημερινά αυτή την ακραία και προκλητική συμπεριφορά της Γερμανίας, της ηγέτιδας δύναμης της Ε.Ε. υπέρ της Τουρκίας και κανείς από εσάς εκτός του προέδρου Μακρόν να μην αντιδρά, όταν θα ‘πρεπε ήδη να την έχετε γκρεμίσει από τον θρόνο της!
     Μια χώρα αμετανόητων νεο-Ναζί που θα ‘πρεπε να βρίσκεται από τον Β΄Π.Π. έως και σήμερα μονίμως κάτω από αυστηρά εποπτεία, μια εθνότητα που βύθισε στο πένθος εκατοντάδες εκατομμύρια οικογένειες βάζοντας τες να μετρούν τα θύματα τους και τις θηριωδίες τους, να αποφασίζει αυτή σήμερα -αν είναι δυνατόν- για την ύπαρξη και το μέλλον κάθε χώρας και πολίτη της Ε.Ε.!
     Αυτό είναι κάτι που πλέον δεν αντέχεται, μας ξεπερνά ως άτομα καθώς ξεφεύγει από κάθε όριο λογικής!

    
Ηγέτες της Ευρώπης και όλης της Δύσης και εσείς κύριοι των μεγάλων δυνάμεων, ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, γιατί οδηγεί όχι μόνο την Ευρώπη αλλά όλη την παγκόσμια κοινότητα,  έχοντας μαζί της και την Τουρκία σε έναν Γ΄Π.Π.!!! 


     Κύριοι, η αυριανή Σύνοδος Κορυφής είναι όντως η τελευταία σας ευκαιρία!!!

     Πάψτε επιτέλους να δέχεστε κάθε φορά τον εμπαιγμό του Τούρκου λίγες μέρες πριν την εκάστοτε Σύνοδο και την δήθεν μεταμέλεια του την οποία ξεχνά την επόμενη μέρα αρχίζοντας και πάλι να απειλεί ηγέτες και χώρες, ως να είναι ο επικυρίαρχος επί της γης, γιατί αυτό δεν θα 'χει καλό τέλος! 
    
Η λύση είναι μια και αποτελεί μονόδρομο για όλους τους λαούς της Ε.Ε. και τις μεγάλες δυνάμεις. Η Γερμανία πρέπει να βρεθεί άμεσα, τώρα, χθες, εκτός Ε.Ε. και η Τουρκία στα βάθη της Ανατολίας αν θέλουμε ως λαοί να μη ζήσουμε έναν Γ΄Π.Π.!

    
     Η αλληλουχία των εξελίξεων καταδεικνύει ότι είναι αναπόφευκτο πλέον να συμβεί, καθώς στιγμές κρίσιμες για την παγκόσμια κοινότητα μονίμως περί άλλων τιτιβίζετε, μη αντιδρώντας, ως να βρίσκεστε σε μόνιμες διακοπές, ΝΤΡΟΠΗ!
     Πως είναι δυνατόν να έχετε επιτρέψει, αυτή η χώρα των αμετανόητων ΝΑΖΙ που κατάφερε τελικά να καταστήσει εγκεφαλικά νεκρό τον θεσμό, να εξακολουθεί να είναι η ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε αποφασίζοντας για τα πάντα, έχοντας πετύχει να έχει κάτω από τις μπότες της για τρίτη φορά όλη την Ευρώπη!
     "Συγχαρητήρια, ξεπεράσατε πλέον κάθε προσδοκία των λαών σας"!    
   
     Κύριοι, αν δεν προχωρήσετε άμεσα στις προαναφερόμενες ρηξικέλευθες ενέργειες εναντίον της Γερμανίας και της Τουρκίας, σύντομα το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώσουμε ως λαοί και χώρες θα είναι βαρύ και μη αναστρέψιμο ενώ γι αυτό αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είστε μόνο εσείς!!! 

     Τέλος, ήρθε η στιγμή να αποδείξετε με πράξεις πλέον στους λαούς σας και όχι με υποσχέσεις και θεωρίες, ότι αυτά που κάνετε δεν είναι στοχευμένες ενέργειες για να οδηγήσετε τελικά την Ευρώπη σε έναν Γ' Π.Π. μοιράζοντας εκ νέου τα εδάφη της, γιατί τα πράγματα είναι πολύ ποιο σοβαρά, καθώς οδηγείτε τους λαούς σας και την παγκόσμια κοινότητα σε ένα πυρηνικό όλεθρο που ίσως σημάνει και το τέλος της ανθρωπότητας!!!

    
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr          

ΥΓ-1. Κύριε Μητσοτάκη, πριν τελειώσει καν η Σύνοδος Κορυφής σπεύστε να υπογράψετε Σύμφωνο Στρατιωτικής Συμφωνίας με την Γαλλία, ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ!!!

ΥΓ-2.  Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Επίσης και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!