Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ & ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ & ΔΥΝΑΜΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     
      13-9-2021 – Διάγγελμα Ερντογάν προς τον λαό του,  ζητώντας την άμεση εξέγερση του έθνους τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ!!!   
      Κύριοι της Δύσης, τι άλλο πρέπει να σας πει και να κάνει αυτός ο διεθνής τρομοκράτης για να δραστηριοποιηθείτε ως ηγέτες;

      Επιτέλους ντροπή, δεν κουραστήκατε να κρύβεστε πίσω από την ανεπάρκεια σας και τη δειλία σας; Θέστε τώρα ως σύμμαχες χώρες τις ένοπλες δυνάμεις σας στην διάθεση του θεσμού, γιατί μόνο αν προλάβετε να μεταλλαχτείτε σε  στρατιωτική οντότητα θα σας σεβαστούν εχθροί και "φίλοι" για να αποκτήσετε την δυνατότητα να σώσετε τι χώρες σας και τους λαούς σας!
      Σε αντίθετη περίπτωση απαξιώνετε τον Θεσμό και τίθεστε σε τεράστιο κίνδυνο, οδηγώντας και την Ε.Ε. προς την διάλυση της! Πως είναι δυνατόν να μη το αντιλαμβάνεστε;

      Φερθείτε επιτέλους έστω και για μια φορά ως πραγματικοί ηγέτες, βάζοντας ένα τέλος σ’ αυτήν την αέναη πλέον ντροπή που υφιστάμεθα ως λαοί και Έθνη από δυνάμεις και λαούς που δεν το αξίζουν, που αν λειτουργούσατε έστω και στοιχειωδώς ως οντότητα πράττοντας τα αυτονόητα - αυτά που προτάσσει το καταστατικό του Θεσμού - κανείς δεν θα τολμούσε να σηκώσει πλέον κεφάλι απειλώντας οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, δηλαδή την Πατρίδα όλων μας!  
      Κύριοι, αν δεν θέλετε να καταγραφείτε στην παγκόσμια ιστορία με μαύρα γράμματα ως υπεύθυνοι των επερχόμενων Αρμαγεδδωνικών καταστροφών που είναι φυσικό να υποστούν οι χώρες μας και οι λαοί μας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να προχωρήσετε άμεσα στην δημιουργία Ευρωπαϊκών ένοπλων δυνάμεων!!!

      Επιτέλους, αναθεωρείστε τις θέσεις σας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας πριν είναι αργά. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να δραστηριοποιηθείτε ως ηγέτες; Δεν βλέπετε τι σας λέει και τι κάνει αυτός ο παρανοϊκός Δικτάτορας και σαλταρισμένος "Σουλτάνος" του 21ου αιώνα, που σας απειλεί καθημερινά πλέον ευθέως με πόλεμο και κατάληψη των χωρών σας εκφράζοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του, πιστεύοντας πως τίποτα και κανείς δεν είναι σε θέση  να τον σταματήσει ακυρώνοντας τους στόχους του και τα σχέδια του, να ξανακτίσει την νέα οθωμανική τους Αυτοκρατορία καταλαμβάνοντας και όλη την Ευρώπη!
      ΝΤΡΟΠΗ! Πως είναι δυνατόν να ανέχεστε αυτή την ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας και να μην αντιδράτε, στέλνοντας τον όλοι μαζί με τον λαό του στα βάθη της Ανατολίας;   
      Κύριοι, φτάσατε στο τελευταίο στάδιο της ντροπής, πως μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τους λαούς σας; Αν δεν έχετε τα κότσια και την στοιχειώδη αξιοπρέπεια, αυτή που επιτάσσει η κορυφαία θέση σας για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, παρατήστε τα, να ‘ρθουν άλλοι να αναλάβουν να σώσουν τις χώρες σας και τους λαούς σας, γιατί εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να αποφασίζετε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας!!!

      Και εσείς όλοι οι άλλοι ηγέτες της παγκόσμιας κοινότητας, οι δήθεν ‘’μεγάλοι και ισχυροί’’, που φύγατε  με την ουρά στα σκέλια  σαν δαρμένα σκυλιά από το Αφγανιστάν κυνηγημένοι και ηττημένοι από τους Ταλιμπάν αφήνοντας πίσω την ‘’παλληκαριά σας’’ και τα όπλα σας πρέπει να ντρέπεστε, γιατί ότι κάνατε θα καταγραφεί με μαύρα γράμματα  στην Παγκόσμια Ιστορία ως μια πράξη αέναης ντροπής που θα ακολουθεί για πάντα εσάς και τις χώρες σας! 
      Δείτε ποιοι κυβερνούν σήμερα αυτή την δόλια χώρα και τον λαό της και σε ποιο καθεστώς καλούνται να ζήσουν πλέον οι πολίτες της, που για την κατάντια τους αποκλειστικά υπεύθυνοι διαχρονικά αλλά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις είστε εσείς που παραδώσατε τη χώρα τους στους τρομοκράτες!
      Και εσείς κ. Μπάιντεν μέγα πλανητάρχη των ΗΠΑ, τι νομίζετε ότι κάνετε όταν μετά από δυο 10ετίες  αναδεικνύοντας σε Εθνική εορτή την 20η επέτειο θανάτου των 3.000 θυμάτων της 11ης Σεπτέμβρη; Όταν προέρχεστε από μια νέα ντροπιαστική ήττα της χώρα σας έχοντας πάθει αυτόν τον τεράστιο διασυρμό ως παγκόσμια δύναμη, στιγμές που θα ‘πρεπε να αποσιωπάτε αυτή την απίστευτη ήττα σας, επιλέγετε να την  παγκοσμιοποιείτε επιβραβεύοντας κατ’ ουσίαν την νίκη των Ταλιμπάν! Πείτε μας, αυτός ήταν ο στόχος σας όταν πήγατε στο Αφγανιστάν ή να τιμωρήσετε την πράξη τους γυρίζοντας ως τιμωροί και νικητές;
    
      Κύριε Πρόεδρε, αναρωτηθείτε για τις νέες επιλογές σας και μάθετε από τα λάθη σας, γιατί διολισθαίνετε στο επόμενο λάθος κάνοντας ακριβώς τα ίδια σε βάρος των Κούρδων, καθώς  η Τουρκία ενεργούσα ως χώρα τρομοκράτης και οι τζιχαντιστές της HTS περιμένουν από κοινού ανυπόμονα την άτακτο και ντροπιαστική  πάλι φυγή σας από τη Συρία να σφάξουν τον λαό τους!!!
     
Την ίδια περίοδο αφήνετε κάθε μέρα τους Τούρκους, ακόμα και αυτόν τον γελοίο Τατάρ των Κατεχομένων να σας επιτίθενται από κοινού, αψηφώντας αμφότεροι τις αποφάσεις των Παγκοσμίων Θεσμών ως Διεθνείς τρομοκράτες, διασύροντας σας όλους φερόμενοι ως πλανητάρχες και εσείς τους το επιτρέπετε! Ντροπή, μεγάλη ντροπή για σας και το έθνος σας!!!
      Σκεφθήκατε αν τώρα οι Τούρκοι κάνουν αυτά, τι θα κάνουν σε 1-2 χρόνια όταν θα έχουν  αποκτήσει πυρηνικές εγκαταστάσεις από την Ρωσία και όπλα, έχοντας παραλάβει και τα υποβρύχια από τους Γερμανούς - που πρώτοι έσπευσαν να τορπιλίσουν την Ε.Ε. προδίδοντας τους συμμάχους τους καταπατώντας κάθε κώδικα δεοντολογίας και ένα από τα βασικότερα άρθρα του θεσμού, σαμποτάροντας όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέα έως και σήμερα την πρόταση του Γάλλου προέδρου Μακρόν, αρνούμενοι την δημιουργία Ένοπλων Δυνάμεων στην Ε.Ε.! 
      Κύριοι, χρόνια τώρα έχει "μαλλιάσει" η γλώσσα μας, επιτέλους, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΣ & ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ &ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ!!!                                       

      Τέλος, ήρθε η στιγμή να απαντήσετε στους λαούς σας στο καυτό ερώτημα: Αν δεν αντιμετωπίσετε τώρα από κοινού την επιθετικότητα της Τουρκίας κι αυτόν τον Δικτάκτορα, εθνικιστή ψυχοπαθή και φανατισμένο Τούρκο, όταν θα έχει στα χέρια του πλέον πυρηνικούς πυραύλους αποτελώντας παγκόσμια απειλή, τότε τι θα κάνετε; 
                    
      Αφυπνιστείτε επιτέλους, βγαίνονας από τον λήθαργο σας, στέλνοντας τους όλοι μαζί στα πάτρια εδάφη τους στα βάθη της Ανατολίας εδώ και τώρα, ΠΡΙΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr   
  
   

ΥΓ - Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, όπως και προς τα Μ.Μ.Ε. Επίσης προσωπικά και προς κάθε αρχηγό κράτους!  

READ THE ARTICLE IN ENGLISH        

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!