Loading...
ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΣ & ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


      Τι άλλο πρέπει να σας πουν και να κάνουν για να τους στείλατε στα βάθη της Ανατολίας; Που είναι η πυγμή σας ως χώρες και ηγέτες;  Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε ότι είναι θέμα χρόνου πλέον οι Τούρκοι να βάψουν στο αίμα όλη την Ευρώπη και όχι μόνο αυτή!
      Κύριοι ολιγωρείτε, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

      Θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά. Οι λανθασμένες και ανεπαρκείς πολιτικές σας οδηγούν την ανθρωπότητα σε μια νέα παγκόσμια σύρραξη που όμοια της κανείς σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν θα ‘θελε ποτέ να ζήσει ούτε καν στα χειρότερα όνειρα του!       
      Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ποια θα είναι η συμπεριφορά τους μετά από έναν χρόνο έχοντας πλέον ενταχθεί ως χώρα στις πυρηνικές δυνάμεις και ποιες θα ‘ναι οι απειλές που θα εξαπολύουν εναντίον σας, όταν ήδη έχουν δηλώσει ευθέως τις προθέσεις τους να επαναχαράξουν τα "πάλαι ποτέ" οθωμανικά τους σύνορα  επανακαταλαμβάνοντας τις χώρες σας;
      Επιτέλους, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε; Ξυπνήστε από τον λήθαργο κι αντιδράστε ως χώρες άμεσα πριν είναι αργά. Ο Σουλτάνος δεν μαζεύεται πια, το οφείλετε στους  λαούς σας, στους νεκρούς σας και στην ιστορία σας!

      Αντιμετωπίστε τα γεγονότα και τις εξελίξεις βάζοντας τέλος στις γελοίες δικαιολογίες και προσχήματα, εθελοτυφλώντας και υπεκφεύγοντας κάθε φορά προβάλλοντας την άστοχη και ακραία εκδοχή ότι δήθεν ο Θεσμός δεν διαθέτει στρατιωτική ισχύ, λες και αναφέρεστε σε μια άλλη οντότητα και όχι στην Ε.Ε. που συμμετέχετε όλοι ως χώρες με ένοπλες δυνάμεις! 
      Παρακαλούμε μη προκαλείτε τη νοημοσύνη των λαών σας, πλέον του ότι ευθύνεστε όλοι γι αυτό και πρέπει να απολογηθείτε στους λαούς σας γιατί είστε υπεύθυνοι που αφήσατε τη Γερμανία να πετύχει άλλον έναν επί πλέον στόχο της!                
      Ήρθε η στιγμή, έως να δημιουργήσετε τις επίσημες Εν. Δυνάμεις της Ε.Ε., να διαθέσετε άμεσα και από κοινού ένα μέρος από τις Εν. Δυνάμεις σας στον Θεσμό, καθώς ήδη διαθέτει όλη τη δομή να πάρει τις αποφάσεις του, οδηγώντας αυτές τις δυνάμεις εναντίον της Τουρκίας, αν αυτή δεν σταματήσει τις προκλήσεις και τις απειλές εναντίον των λαών μας, δίνοντας τους το μάθημα που τους αξίζει!!!

      Κύριοι, ‘’ο κόμπος έφτασε στο χτένι’’ όπως λέμε εμείς οι Έλληνες, δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον για την Ευρώπη, κάντε το άμεσα πριν είναι αργά! 
      Έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε το λάθος σας, η απόφαση σας λείπει και το τσαγανό όπως λέει ο λαός μας για να πράξετε το σωστό ως ηγέτες απέναντι στους λαούς σας και στον Θεσμό, αυτόν που αποτελεί και την μοναδική σας ελπίδα για να διαφυλάξετε τώρα και στο διηνεκές τις πατρίδες σας και τα σύνορα της Ε.Ε., δηλαδή τα κοινά σύνορα όλων μας! 
      Το ‘’χειρότερο’’ σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί οδηγώντας τις δυνάμεις μας εναντίον των Τούρκων είναι, να υπάρξουν αρχικά μόνο κάποιες ελάχιστες απώλειες έως να παραδοθούν. Ωστόσο το πιθανότερο που θα συμβεί είναι, ο λαός τους προ του κινδύνου να πάθει τα χειρότερα θα σπεύσει να σωθεί στρεφόμενος τελικά εναντίον του παράφρονα ηγέτη του, που πλέον όλων των άλλων τους φτωχοποίησε ζώντας ο ίδιος στη
χλιδή και στα παλάτια του, ως ένας στυγνός δικτάτορας και Σουλτάνος, οδηγώντας τους τυφλωμένος από την αμετροέπεια του και την τρέλα του στα μονοπάτια της καταστροφής τους!
      Είναι αυτοί τελικά που θα προκαλέσουν και το οριστικό του τέλος όμοιο με αυτό του Καντάφι, θάβοντας μαζί και τα όποια παρωχημένα και γραφικά οράματα του! 
      Επιτέλους, κάντε τη σωστή κίνηση ενεργώντας ως πραγματικοί ηγέτες των χωρών σας τιμώντας και διαφυλάσσοντας τους λαούς σας!!!           

           
      Μιλώντας με τη φωνή της ψυχής ως ένας Ευρωπαίος πολίτης για την διαφύλαξη της Ειρήνης, την διάσωση της Ε.Ε. και την σωτηρία των λαών της!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr   
     

ΥΓ - Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους, όπως επίσης προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο!             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!