Loading...


Αδέλφια, ειλικρινά λυπάμαι που το πρώτο άρθρο της χρονιάς αρχίζει με αυτόν τον τρόπο. Και ποιος δεν θα ‘θελε να είναι τα πράγματα διαφορετικά, αλλά αυτοί θα μας κάνουν πλέον να λέμε ότι δεν είμαστε Έλληνες.       


     Δεν φτάνει που είναι προδότες και σέρνουν αλυσοδεμένο τον λαό τους προς τη σταύρωση, ταυτόχρονα πάνε και στην αντίπερα όχθη κάνοντας αυτό που θα έκανε ο κάθε δοσίλογος για να γλυτώσει τη ζωή του, να γίνουν δηλωσίες, ξεχνώντας ότι η πράξη τους δεν αφορά μόνο το δικό τους τομάρι, αλλά χαρακτηρίζει και όλον τον Ελληνικό λαό!!!


     Κι αυτό, υπό την κάλυψη και σκέπη της δικής τους Αριστεράς!                       
     Ποιας Αριστεράς βρε χαμένα και αναρχικά παλιόπαιδα και εσείς όλοι οι άλλοι γέροντες και γερόντισσες πάσχοντες από άνοια και αλτσχάιμερ;                       
     Αυτής που την κάνατε μανδύα σας για να κρύβετε τις ντροπές σας;    
     Πάψτε επιτέλους να αυτοχαρακτηρίζεστε Αριστεροί και Πατριώτες, γιατί αποτελείτε τη μεγαλύτερη ντροπή για την Αριστερά και την Πατρίδα σας!


     Σεβαστείτε τουλάχιστον τους νεκρούς πατεράδες μας και αγωνιστές, αυτούς που γέμισαν τα ξερονήσια της εξορίας, αυτούς που προτίμησαν να πεθάνουν για να μη γίνουν δηλωσίες, όπως και όλους τους άλλους πατριώτες που πήραν τα βουνά υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους απέναντι στους Γερμανούς, όταν εσείς σήμερα τους τα παραδίδετε όλα, ούτε καν για να γλυτώσετε τη ζωή σας, αλλά για να βρεθείτε στην εξουσία να ολοκληρώσετε τα αρρωστημένα και δυσώδη προσωπικά σας σχέδια, υπογράφοντας και παραχωρώντας τα πάντα, παραδίδοντας τους και τα τελευταία δυο οχυρά, αυτά που έχει ως ύψιστα ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας, την αξιοπρέπεια του και την περιουσία του!


     Πατριώτες και Πατριώτισσες, όταν πρόκειται για την Πατρίδα, δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί και τίποτα δεν πρέπει να μας χωρίζει. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα μας είναι, έναν λαό ενωμένο και μια ηγεσία αποτελούμενη από πολίτες νοήμονες, τίμιους και πατριώτες!!!      
     Το πρόβλημα σ’ αυτόν τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ήταν ένα και παραμένει, οι πολιτικοί μας, αυτοί που οδήγησαν την πατρίδα μας στην απόλυτη ένδεια και κατοχή των δανειστών, μετατρέποντας μας πλέον σε παρίες και αποικία!


     Ωστόσο, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνει ο ίδιος ο λαός!                                                                                                                                               

     Δεν θα επαναλάβω τις θέσεις μου καθώς έχουν ειπωθεί επανειλημμένως  έως και στα τελευταία μου άρθρα και βεβαίως παραμένω σ’ αυτές.                         
     Ωστόσο και πάλι, επειδή δεν υπάρχει κάποια ηγετική μορφή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να βοηθήσει να βγάλει την πατρίδα από τα αδιέξοδα και να αναλάβει να σώσει τον τόπο, θα επιμείνω δίχως ίχνος οιασδήποτε ιδιοτέλειας στη συγκεκριμένη πολιτική πρόταση της ιστοσελίδας μας, για να φτάσουμε στις επόμενες εκλογές με ένα νέο πολιτικό σχήμα, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ!

    
     Φίλοι μου, σύντομα πάνω σ’ αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε. Έως τότε, ας ελπίζουμε να μη μας εύρη κάποιο χειρότερο κακό, είτε στα Εθνικά μας θέματα είτε στα οικονομικά μας, κάτι που δυστυχώς δεν φαντάζει να είναι ιδιαίτερα απόμακρο και απίθανο!


Με εκτίμηση


Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr       
                                                                                                              

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!