Loading...


Ναι, αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα μας. Είτε σε “στέλνει” μέσω του Ε.Σ.Υ. στον Αγύριστο είτε σε φτωχοποιεί και σε στέλνει αδιάβαστο στις στοές και στα παγκάκια. Δεν ξέρω πια τι συμβαίνει σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα μας. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει Έλληνας  με αυτούς που μας κυβερνούν και τους άλλους που θα ‘ρθουν, που πιστεύει ακόμα ότι  μπορεί να υπάρξει σωτηρία για τον λαό και τη χώρα!


     ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;       
     ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;                                                                                               
     ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

    
     ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
     ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ  ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!                                                         
     ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

   
     ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!                                         
     ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!                                                                      
     ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΩΝ;       

     ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!                                                                                     
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;


     ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;


     ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ.!         

     Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ!


     ΩΣΤΟΣΟ, ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!                                                                                                         
    
     ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!


Βασίλης Αναγνώστου         
www.manifesto.com.grΥ.Γ. Το παρόν κείμενο εστάλη και προσωπικά προς τους αρχηγούς των ως άνω δυο κομμάτων, ελπίζοντας έστω και τώρα τελευταία στιγμή, να πράξουν ως οφείλουν το καθήκον τους απέναντι στον λαό και το κράτος. Σε περίπτωση περαιτέρω αδράνειας τους και μη ψήφισης του επίμαχου  νομοσχεδίου, το παρόν άρθρο μαζί με προηγούμενες επιστολές κοινοποιηθείσες προς τους ιδίους και άλλα στοιχεία, θα παραδοθούν σε νομικούς προς μελέτη, προκειμένου να απαγγελθούν εναντίον όλων των υπευθύνων, οι βαρύτερες των κατηγοριών, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!!!!


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!