Loading...

Φίλοι μου, βιώνοντας καθημερινά όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, δεν μπορώ όντως να δεχτώ, πως ο λαός μας έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!        

     Μπορώ ίσως να δεχτώ ότι, την πρώτη φορά αγανακτισμένος και ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση από την ήδη υπάρχουσα άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, βρέθηκε ευάλωτος στη λαίλαπα των υποσχέσεων και των ψεμάτων ενός επίδοξου και φέρελπι νέου πολιτικού και τον ψήφισε κάνοντας λάθος μην ξέροντας τι θα του βγει.      
     Ωστόσο, στη δεύτερη αναμέτρηση, όταν ήδη όλοι είχαμε  διαπιστώσει τα απίστευτα ψέματα του και την ανειλικρίνεια του, την αδυναμία του να διαχειριστεί τα κοινά και να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και δανειστές μας τα αιτήματα, τις θέσεις και τα προβλήματα της χώρας, πώς είναι δυνατόν ο λαός μας να έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο τραγικό λάθος;

     Μαύρη μέρα να ‘τανε και να γινόταν να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω!
     Να γλίτωναν εκατομμύρια Έλληνες, συνταξιούχοι και μισθωτοί, επαγγελματίες, εργαζόμενοι και άνεργοι όπως και το ίδιο το κράτος, απ’ αυτόν τον Μεσσία των Εξαρχείων που ήρθε και έπεσε ως Αρμαγεδδώνας πάνω στη χώρα  να καταστρέψει τα πάντα!    

     
      Και να ‘ταν αυτό το τέλος της καταστροφής!                                                  
      Λυπάμαι, αλλά δεν είναι, καθώς μόλις τώρα μοιάζει να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα και τα χειρότερα είναι μπροστά μας!

    
     Αδέλφια, δεν είναι ότι οι προηγούμενοι τα πήγαν καλά, εξάλλου όλοι ξέρετε τις ευθύνες που έχουμε αποδώσει σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.         
      Ωστόσο, αυτό το συνονθύλευμα των αναρχικών και ανόητων, των περιθωριακών ψευτοαριστερών, αυτής της κοινοβουλευτικής συμμορίας των Πινόκιων, αυτών των τσαλακωμένων και αγράβατων τύπων, μιας ομάδας γραφικών περιηγητών τσαρλατάνων που ούτε μεταξύ τους καν δεν επικοινωνούν θυμίζοντας πύργο της Βαβέλ, όλες αυτές οι γραφικές φιγούρες, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    
     ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ!
    
     Ήδη βιώνουμε την πρώτη τραγωδία σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο, καθώς χάσαμε την Εθνική μας κυριαρχία, βάζοντας ταυτόχρονα υποθήκη και προς πλειστηρίασμα όλο τον πλούτο της χώρας και του λαού!


     Είναι ο πιο ανώριμος, ανόητος και επικίνδυνος πολιτικός που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει, είναι πάντα εκτός τόπου και χρόνου όπως και τώρα, με ανοικτά θέματα οικονομικά και εθνικά, όπως της Κύπρου, του Αιγαίου και των Β.Α. συνόρων μας, έχοντας μονίμως αδειανά ταμεία και έναν λαό εξαθλιωμένο κι ανεβασμένο στα κάγκελα, με χαμένο το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων, δίχως φίλους στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα, απορριπτέος από τους πάντες έχοντας τον όλοι ως ανυπόληπτο άτομο και παρία της διεθνούς πολιτικής σκηνής απομονωμένο στη μιζέρια του, κάνοντας ανεπανόρθωτο κακό στη χώρα και στον λαό του!                           
    
Μετά από όλα αυτά, το ηλίθιο, ανάλγητο, ασόβαρο και υπεροπτικό αυτό αγοράκι όταν η χώρα χάνεται, θεωρεί ότι έχει χρόνο να διαθέσει σε προεκλογικές περιοδείες για να μοιράζει δώρα και χαμόγελα, να βγάζει λογύδρια προς τους πρόσφυγες και τους υποτακτικούς του, διαβεβαιώνοντας τους πάντες  ότι όλα  πάνε καλά και η χώρα ανακάμπτει!                                                                         

      Πού ζει ο άνθρωπος και σε ποιους πιστεύει πλέον ότι απευθύνεται;            
      Ειλικρινά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό το άτομο είναι καλά!!!


     Και επειδή δεν θα ακούσετε ποτέ αλήθειες από αυτόν και την συμμορία του, διαβάστε στο επόμενο άρθρο τι πρόκειται να συμβεί στον τόπο μας!               
     Και έως να τα ξαναπούμε, δυστυχώς μόνο ένα έχω να πω!


     Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!


Β.Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!