Loading...


Φίλοι μου, σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου και δίχως να νιώθω ότι είμαι απόγονος του Νοστράδαμου, αλλά απλά ένας νοήμων πολίτης, παρακαλώ επιτρέψτε μου να παραθέσω κάποιες από τις προβλέψεις και θέσεις μου που αφορούν τα θέματα της Κύπρου και της Ελλάδος, καθώς πιστεύω ότι οι εξελίξεις θα δικαιώσουν την ιστοσελίδα μας σε πολλά και θα αποδείξουν για άλλη μια φορά την αναλγησία και ανικανότητα των κυβερνώντων να διοικούν τον τόπο!

     Τις επόμενες ημέρες οι διαπραγματεύσεις της Κύπρου θα αποτύχουν! Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά θα χρειαζόταν όντως ολόκληρο βιβλίο να περιγράψουμε αυτό το διαρκές έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της Νήσου επί 43 συναπτά έτη κι αυτό φυσικά δεν είναι δυνατόν να γίνει. Γι’ αυτό, επιτρέψτε μου παρακαλώ συνοπτικά να πω τα εξής: 
     Κύπρος και Ελλάδα θα βρεθούν εντελώς μόνες, δίχως την στήριξη των ισχυρών, όπως επίσης και δίχως την στήριξη των Θεσμών της Ε.Ε και του Ο.Η.Ε., ούτε καν της εγγυήτριας δύναμης Αγγλίας!
   

     Το μήνυμα δε που περνά ο Ερντογάν είναι σαφές, ή δέχεστε να υπογράψετε αυτά που ζητάμε  ως Τουρκία ή προχωρώ στην προσάρτηση των κατεχομένων!
  

    
     Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματική σημερινή εικόνα της κατάστασης! 

     Την ίδια στιγμή η δική μας πλευρά, στριμωγμένη στη γωνία και εγκαταλελειμμένη από όλους, πρέπει  να κάνει την επιλογή της και εδώ πλέον μιλάμε για μια νέα ήττα και Εθνική τραγωδία!  

     Δια της μεθόδου του Χότζα, γνωστής πλέον σε όλους μας, “οι πάντα καλοί μας φίλοι και σύμμαχοι” θα μας σύρουν σε μια νέα συμφωνία τραγική για το Έθνος μας, παρουσιάζοντας την ως το καλύτερο σενάριο για μας και για να μην πάθουμε τάχα τα όποια χειρότερα, θα πρέπει να τη δεχτούμε!  

     Φυσικά αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ, αν η Ελλάδα δεν είχε τη σημερινή κυβέρνηση και ήταν ισχυρή!             

     Ωστόσο αυτή ως εξέλιξη, πέρα από το κακό που θα πάθει όλος ο Ελληνισμός, αποτελεί την μεγαλύτερη ντροπή και τον απόλυτο εξευτελισμό της παγκόσμιας κοινότητας, καθώς πρόκειται περί μιας σκιώδους και υποτελούς πράξης που καταδεικνύει τη γύμνια των ισχυρών και όλων των θεσμών, οι οποίοι προ της αδυναμίας τους να υπηρετήσουν την νομιμότητα, το Διεθνές Δίκαιο, τις Διεθνείς Συνθήκες και τους Δημοκρατικούς θεσμούς, πράττουν το χειρότερο. 
     Υποκύπτουν στον παραλογισμό και στον τσαμπουκά ενός φέρελπι Σουλτάνου, που ονειρεύεται μια δεύτερη νέο-Οθωμανική αυτοκρατορία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο άμεσο μέλλον και για τους δικούς τους λαούς, που σαλταρισμένος κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια διατηρώντας το όραμα του, προετοιμάζει μεθοδικά το έδαφος για την πραγματοποίηση των αλυτρωτικών του σχεδίων, αρχίζοντας από την κατασκευή παλατιών και χρυσών θώκων καταλήγοντας στην επαναφορά της θανατικής ποινής και στην αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας του, καθιδρύοντας την δική του αυτοκρατορία!
 


     Και το κακό δεν σταματά εδώ! Στο Αιγαίο δεν θα αργήσει να υπάρξει εμπλοκή και κάποιο θερμό επεισόδιο. Το μέγεθος δε αυτής της νέας τραγωδίας, θα εξαρτηθεί από τη στήριξη των συμμάχων μας και κυρίως από τη χρονική στιγμή που θα επέμβουν!   

     Δυστυχώς, δεν θα έχουμε έγκαιρα την στήριξη των μεγάλων δυνάμεων όπως και των θεσμών της Ε.Ε., του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και οι οποίοι θα επέμβουν σε δεύτερο χρόνο για λόγους σκοπιμότητος κι αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά! 

     Αν είχαμε σοβαρή κυβέρνηση  και νοήμονες πολιτικούς και όχι αυτούς τους δοσίλογους και ανόητους που μας κυβερνούν, το πρώτο που θα είχαν κάνει θα ήταν, να κτίσουν τις συμμαχίες μας διαφυλάσσοντας τα σύνορα μας.


     Αδέλφια λυπάμαι που γίνομαι μάντης κακών, αλλά η χώρα μας βαδίζει προς μια νέα Εθνική τραγωδία. Οι απώλειες που θα υποστούμε είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τον αριθμό των νησιών μας που θα προλάβουν να  καταλάβουν οι Τούρκοι και από την επιτυχία των πρώτων αναμετρήσεων μας  μαζί τους σε όλα τα μέτωπα, αέρα, θάλασσα και στεριά!

     Κι αυτό θα συμβεί, γιατί εκ των υστέρων θα επέμβουν οι “σύμμαχοι” και οι Θεσμοί, για να λένε τάχα ότι μας έσωσαν  από τα χειρότερα!
  

     Έτσι θα βρεθούμε να μοιράζουμε το Αιγαίο!!!      


     Κι αυτό είναι το “καλό” σενάριο, γιατί υπάρχει και το κακό!
     Να υπάρξει γενική σύρραξη σε όλα τα μέτωπα και εννοώ και στα Β.Α. σύνορα μας, κάτι που το θεωρώ βέβαιο ότι θα συμβεί αν ξεκινήσει κάτι στο Αιγαίο, καθώς είναι αυτό που περιμένουν οι γείτονες για να δράξουν την ευκαιρία, να κατακερματίσουν την Πατρίδα μας, συρρικνώνοντας την στα προ του 1912 σύνορα της!

     Πάντως σημειώστε την άποψη μου και η οποία είναι, ότι σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να μη συμβεί κάτι σοβαρό και ένα από τα ως άνω δυο!     

    
     Σε όλα αυτά προσθέστε ότι, η χώρα θα βρεθεί επισήμως πλέον χρεωκοπημένη και εκτός ευρώ, με δικό της νόμισμα χάνοντας ολοσχερώς την κυριαρχία της, μεταλλαγμένη σε πραγματική αποικία των δανειστών, υποθηκευμένη εσαεί ζώντας στιγμές Αποκάλυψης, που η Βενεζουέλα πλέον θα θυμίζει Παράδεισο!

     Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν γιατί τα λέω αυτά, λυπάμαι, αλλά πρέπει να τα πω γιατί, όλα αυτά κυρίως απευθύνονται σ’ αυτούς που επιμένουν ακόμα στη σημερινή κυβέρνηση.          


     Τώρα, αν οι ίδιοι πιστεύουν ότι αυτός ο ανόητος και δοσίλογος μαζί με τους ηλίθιους και αναρχικούς που τον ακολουθούν, μπορούν να χειριστούν τα ως άνω Εθνικά μας θέματα, καλώς τον στηρίζουν και τον αφήνουν να περνά από δίπλα τους, δίχως να τον φτύνουν και να τον προπηλακίζουν, κάτι που είναι το λιγότερο που μπορούν να του κάνουν πριν τον καθίσει η Δικαιοσύνη στο σκαμνί ή τον ανεβάσει ο λαός στην ψηλότερη κορφή!                 

   
     Τι άλλο μπορεί πλέον να πει κανείς μετά από αυτή την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα και τον λαό, αλλά και εν όψει της επικείμενης συμφοράς και Εθνικής τραγωδίας που οδηγείται η Πατρίδα μας!            
     Λυπάμαι για όλα τα ως άνω και βεβαίως παίρνω μεγάλο ρίσκο αναφερόμενος σ’ αυτά, ωστόσο, ενώ είναι αυτά που πιστεύω ότι θα συμβούν, θα ‘θελα να είμαι αυτός που θα διαψευστεί και ποτέ να μη γίνουν!             
 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό


Β. Αναγνωστου
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!