Loading...


Από το κακό στο χειρότερο, και τολμάνε οι δοσίλογοι και φονιάδες του λαού μας να κυκλοφορούν στους δρόμους, να βγαίνουν στα κανάλια και να μιλάνε για αξίες, ιδεώδη και αρχές, για τις μεγάλες μάχες που δίνουν να σώσουν τη χώρα!

    
     Τέτοια θρασύτητα, κοροϊδία και ξεδιαντροπιά πολιτικών δεν έχω δει και δεν έχω ζήσει ξανά ποτέ σ’ αυτόν τον τόπο, ούτε και στις χειρότερες περιόδους του.        
     Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και δεν μπορώ να το δεχτώ άλλο!     
     Τι κάνουμε ως λαός και γιατί το δεχόμαστε ως πολίτες;

    
     Από 6 έως 24 μήνες θα πρέπει να περιμένουν πλέον οι ασθενείς στα  δημόσια
νοσοκομεία να χειρουργηθούν, όπως ανακοίνωσε αυτός ο απερίγραπτος τραμπούκος υπουργός Υγείας Π. Πολάκης. Κι αυτό, λόγω των ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και λόγω της ανεπάρκειας των υλικών και των διαγνωστικών μηχανημάτων που δεν λειτουργούν λόγω της έλλειψης συντήρησης τους. 

     ΝΑΙ, ΓΙ’ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ !!! 

      Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι επεμβάσεις για περιστατικά χωρίς “γρήγορη εξέλιξη”, δηλαδή όσων δεν κρίνονται άμεσα απειλητικά για την υγεία τους “κατά όπως θα κρίνουν οι γιατροί”, θα προγραμματίζονται μετά από 24 μήνες, χωρίς όμως να ορίζεται καν ανώτατο χρονικό όριο μέσα στο οποίο το χειρουργείο θα πρέπει να γίνει!

    
     Ταυτόχρονα, δεκάδες χιλιάδες ασθενείς όπως ανακοινώνεται, παρά του  Ιατρικού συλλόγου, μένουν δίχως νέα φάρμακα περιμένοντες από 2 – 4 χρόνια για να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας, σε σχέση με τον αντίστοιχο Ευρωπαίο ασθενή που του παρέχονται άμεσα! Αυτή φυσικά η καθυστέρηση της θεραπευτικής διαχείρισης της νόσου τους, έχει ως αποτέλεσμα να οδηγούνται στον θάνατο χιλιάδες συμπατριώτες μας, μη έχοντας την πρόσβαση σ’ αυτές τις νέες καινοτόμες θεραπείες!

    
     Λοιπόν, πατριώτες, πατριώτισσες και φίλοι μου, μαζέψτε τα από τώρα και φύγετε να γλυτώσετε εσείς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, γιατί ελπίδα δεν υπάρχει καμιά με τους διαπιστευμένους πλέον δοσίλογους, αναρχικούς, ψεύτες και φονιάδες που μας κυβερνούν!
     Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν θα υπάρξετε αύριο, ούτε καν αν θα υπάρξει χώρα. Αυτό που θέλουν είναι αυτό που κάνουν σήμερα, να έχουν την εξουσία να βολεύουν τους δικούς τους και την πάρτη τους, έστω κι αν θυσιάζουν τον λαό τους και την πατρίδα τους.                              
   

     Ωστόσο, αν δεν  μπορείτε να το κάνετε ή δεν θέλετε να φύγετε γιατί υπάρχουν όντως χίλιοι δυο λόγοι να παραμείνουμε στη δόλια αυτή πατρίδα και πριν προλάβουν να φύγουν νύχτα και ματσωμένα αυτά τα παλικάρια που μας κυβερνούν κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα, ας σπεύσουν οι Εισαγγελείς και οι Ανώτατες Δικαστικές αρχές του τόπου να τους συλλάβουν να τους καθίσουν στο σκαμνί με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

   
     Τι άλλο πια πρέπει να κάνουν στην πατρίδα τους και στον λαό τους για να τους πετάξουν στα μπουντρούμια να σαπίσουν μαζί με τις μαύρες ψυχές τους; Και έως που μπορούν να φτάσουν πια οι ανοχές αυτού του λαού;
   
     Ας κινητοποιηθούν λοιπόν άμεσα αυτοί που μπορούν να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτό το μαρτύριο και στην καταστροφή της χώρας, γιατί αν αυτό δεν συμβεί, σύντομα θα πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και θα βιώσουμε στιγμές άλλων εποχών, που σίγουρα κανείς μας δεν θα ‘θελε να ζήσει!

    
     Γρηγορείτε Έλληνες Δικαστικοί, αλλά και απλοί Πολίτες!

      Κουράστηκα να λέω, ότι  μ’  αυτούς που μας κυβερνούν τα χειρότερα είναι μπροστά μας  και δεν πρέπει να συμβούν!!!Β. Αναγνώστου            
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!