Loading...


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ΠΡΩΤΟΣ στις 19 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπανδρέου για απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για κάποιες προεκλογικές του εξαγγελίες το 2009, όπως αυτή με τα «λεφτά υπάρχουν» και άλλες, με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους!

    
     Μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι; Αν ναι, βρήκατε με τη μία, ποιος Πρωθυπουργός θα είναι ο επόμενος που ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!
    
     Ωστόσο, τον πρώην πρωθυπουργό ΓΑΠ έστειλε στα δικαστήρια μετά από μήνυσή του ο απόστρατος πλωτάρχης του ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης και μπράβο του, ο οποίος ζητά να του καταβληθούν 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και για την παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς του λόγω των προεκλογικών εξαγγελιών του, οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν.

    
     Παράλληλα, η αγωγή του πρώην πλωτάρχη κατά του πρώην πρωθυπουργού στηρίζεται και στη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Σταμάτης καταλογίζει στον πρώην πρωθυπουργό τα αδικήματα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της εξαπάτησης των εκλογέων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων, κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως και ισόβια κάθειρξη!
    
     Ο κ. Παπανδρέου δικάζεται χωρίς να ζητηθεί από τη Βουλή η άρση της ασυλίας του, καθώς το διάστημα κατά το οποίο πραγματοποίησε τις χειμαρρώδεις προεκλογικές εξαγγελίες του δεν είχε τη βουλευτική ιδιότητα, αφού η Βουλή είχε διαλυθεί και ήταν απλώς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    
     Παράλληλα, υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πληθώρα σημαντικών παροχών που δεν υλοποίησε ποτέ, αντιθέτως εξαπάτησε τον λαό ο οποίος έχασε τις περιουσίες του, πλέον του ότι χιλιάδες πολίτες έχασαν ακόμα και τη ζωή τους καθώς καταστράφηκαν, είτε αυτοκτονώντας είτε από παθολογικά αίτια προξενηθέντα από την καταστροφή που υπέστησαν με υπεύθυνο αυτόν και τις πράξεις του!

    
     Ειλικρινά πιστέψτε, ότι αξίζει όλοι να διαβάσουμε το κατηγορητήριο αυτής της μήνυσης και θέλω να πιστεύω ως ένας Έλληνας πολίτης μεταξύ όλων των άλλων θιγέντων εκατομμυρίων πολιτών της χώρας μας, ότι, ο κ. Παπανδρέου θα εισπράξει αυτό που του αξίζει ως δοσίλογος και προδότης, υπεύθυνος της καταστροφής του κράτους και του λαού!!!

    
     Και το μετέωρο ερώτημα που περιίπταται από προχθές!         
     Γιατί η κα. Γεννηματά του άνοιξε την πόρτα και τον έβαλε υπό τη σκέπη του κόμματος λίγες ημέρες πριν της δίκης του;   

     Αδέλφια, έως που θα φτάσει αυτή η ξεδιαντροπιά τους και σε ποιους νομίζουν πλέον ότι απευθύνονται;

    
     Κυρία Γεννηματά, κάνατε το μεγαλύτερο ατόπημα της καριέρας σας κι αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα! ΝΤΡΟΠΗ για σας και το κόμμα σας, δυστυχώς δεν τιμάτε τον πατέρα σας και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!                                              

    
     Ωστόσο, ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων να απαντήσει δια της απόφασης της και σε σας, όπως και σ’ αυτόν τον διεθνή γυρολόγο βολεμένο και ανάλγητο ανθέλληνα, έναν καταστροφέα και προδότη της χώρας του, πληρώνοντας τον όπως του αξίζει!!!!!!Β.Αναγνώστου                                                
www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Και προς τους Δικαστές μας: Δύναμη και καλή αρχή να καθαρίσετε την κόπρο του Αυγεία! Ο Ελληνικός λαός στηρίζεται πάνω σας!!!

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!