Loading...


Αχρείοι και δοσίλογοι βασανιστές του λαού σας, ξεπουλημένοι εγκληματίες προδότες  και εκτελεστικά όργανα των νέων κατακτητών της πατρίδας μας, το νομοσχέδιο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών το ψηφίζετε μαζί με εκατοντάδες άλλα που καταστρέφουν τη χώρα. Ωστόσο, το νομοσχέδιο που θα σώσει ζωές και τις περιουσίες των συμπατριωτών σας δεν το ψηφίζετε!


     Εσείς δεν είστε Έλληνες πολίτες. Είστε η δεύτερη γενιά των γερμανοτσολιάδων και κουκουλοφόρων της κατοχής!            
    
     Ως εδώ, οι ανοχές μας τέλειωσαν! Γι’ αυτό, κατοχικά μιάσματα, φύγετε απ’ αυτόν τον ιερό τόπο, δεν έχετε πλέον θέση σ’ αυτή την Πατρίδα. Η παρουσία σας και μόνο θα οδηγήσει σύντομα τον λαό στα άκρα και σε πράξεις που ναι μεν σας αξίζουν, αλλά δεν πρέπει να συμβούν σ’ αυτόν τον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία!

    
     Ξεπεράσατε κάθε όριο κι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ακόμα και χαρακτηρισμοί όπως δοσίλογοι και προδότες δεν σας αγγίζουν καν. Η θρασύτητα σας, η αναλγησία σας, η ηλιθιότητα σας και τα τραγικά λάθη σας, επισκίασαν τα όποια άλλα λάθη των προκατόχων σας και βεβαίως, δικαίως πλέον κερδίζετε έναν προς έναν όλους τους ως άνω χαρακτηρισμούς, τους δικαιούστε!

     Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν σας φτάνουν τα έως σήμερα ανδραγαθήματα σας και η καταστροφή που έχετε κάνει στη πατρίδα σας. Γαντζωμένοι στην εξουσία, δεν μπορείτε καν να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε τι που λέτε και κάνετε, οδηγεί τη χώρα όλο και σε μεγαλύτερα οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα.                                                                       
     Σε ποια από τα καθημερινά σας ατοπήματα και πράξεις να πρωτοαναφερθούμε πέρα από τις καταδικαστικές για τη χώρα χθεσινές δηλώσεις του Τόμσεν και του Σόιμπλε; Χάσαμε τον λογαριασμό!                     


     Καταστρέψατε κάθε δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους συνομιλητές σας και συμμάχους μας, γελοιοποιήσατε τους εαυτούς σας και τη χώρα. Χλευάζετε και ειρωνεύεστε αυτούς που εκλιπαρείτε την επόμενη στιγμή και μετά ανέντιμοι, αχρείοι και ψευτόμαγκες της πλάκας, πέφτετε στα τέσσερα σαν τις πόρνες! ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!    


     Υπογράψατε και παραδώσατε τα πάντα κι αυτό τελειωμό δεν έχει. Κάνατε τη χώρα τριτοκοσμική μεταλλάσσοντας την σε αποικία και μας σε σκλάβους. Τι άλλο μεγαλύτερο κακό θα μπορούσατε να κάνετε στην πατρίδα σας; Ξεπουλήσατε τα πάντα μοιράζοντας δώρα παντού και τώρα ολοκληρώνετε την προδοσία σας με τις τελευταίες υπογραφές και παροχές σας, όπως κάνετε με την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντί 45.000.000 €, αν είναι δυνατόν!                                                              
     ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!


     Και επιτέλους, πείτε έστω και για μια φορά στον λαό την αλήθεια.                         
     Πείτε του ότι έχετε ήδη συμφωνήσει να ισχύσει ο κόφτης επί των συντάξεων και μετά το 2018, όπου και θα γίνει η σφαγή των συνταξιούχων!                            
     Επίσης πείτε του, ότι δεχτήκατε ήδη την περικοπή των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας μας, όταν οι Τούρκοι εξοπλίζονται ως αστακοί και ήδη υπερτερούν απέναντι μας, συνεχίζοντας ασταμάτητοι τα εξοπλιστικά τους προγράμματα και όποια στιγμή θέλουν μπορούν να πάρουν όχι μόνο το Αιγαίο και όλη την Κύπρο, όπως άλλωστε δηλώνουν, αλλά και όλη την Ελλάδα!!!


     Δηλαδή πανηλίθιοι, καταφέρατε δια των χειρισμών σας,  να μείνουμε δίχως συμμάχους και να κάνετε πραγματικότητα τα πιο ευφάνταστα όνειρα όλων των γειτόνων μας και εχθρών μας!                              
     Οι σύμμαχοι και εταίροι μας να μας φτύνουν ομαδικά και να σας τιμωρούν ως κυβέρνηση και μας ως λαό, αφαιρώντας μας το στοιχειώδες και αναφαίρετο δικαίωμα μας, να εξοπλίσουμε τη Πατρίδα μας για να υπερασπιστούμε τα σύνορα μας και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!  

     Κι αυτός είναι ένας εκ των όρων που υπογράψατε!!! 

    
     Εδώ λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!         
   

Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

                                                                                                                                         

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!