Loading...


Η επόμενη μέρα για σας, θα είναι η ημέρα της κρίσης σας και της παραπομπής σας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ό,τι κι αν σκαρφιστείτε αν δεν αλλάξετε μυαλά και ρότα, η τύχη σας είναι προδιαγραμμένη κι αυτό να το καταλάβετε!


     Όλες αυτές τις πομπώδεις εξαγγελίες περί της δημιουργίας ειδικών κέντρων ενημέρωσης και “εξυπηρέτησης” των δανειοληπτών για ρυθμίσεις και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς έως και κούρεμα των δανείων, να τις πείτε σε τριτοκοσμικούς πολίτες και όχι στους Έλληνες!

     Αυτές είναι έωλες προτάσεις και λύσεις ανεφάρμοστες, μη δεσμευτικές για τις τράπεζες και τα funds που βρίσκονται από πίσω τους ως κυρίαρχοι πλέον και ιδιοκτήτες των τραπεζών, διεκδικώντας τη νομιμοποίηση του κράτους να εξαγοράσουν όλα τα δάνεια του λαού με 1-10% της αξίας τους, για να τα διεκδικήσουν στο 100%!!!

     Ποιος νοήμων άνθρωπος πάνω στη γη, μπορεί να δικαιολογήσει και να δεχτεί αυτή την επιβαλλόμενη πραξικοπηματικά προδοτική πράξη μιας κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες της και ποια Δικαστική Ανωτάτη Αρχή σ’ αυτόν τον πλανήτη, θα μπορούσε να δικαιολογήσει την πράξη σας και να μη σας δικάσει για Εσχάτη Προδοσία!

     Ενώ έχετε το δικαίωμα κατά την επίσημη θέση της Κομισιόν και του κ. Γιούνκερ, να αποφασίσετε και να ψηφίσετε ως κυβέρνηση να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds με τους ίδιους όρους της εξαγοράς των δανείων τους, δίδοντας τους την ευκαιρία να διαφυλάξουν όσοι μπορέσουν από αυτούς τις περιούσιες τους, κερδίζοντας επιπλέον φορολογικά το κράτος, ενισχυόμενες ταυτόχρονα οικονομικά και οι τράπεζες ελαχιστοποιώντας το πρόβλημα τους, εσείς παρακάμπτετε το καθήκον σας, καταπατάτε κάθε στοιχειώδη αξία και αρχή Δικαίου και τα προσφέρετε ως ΔΩΡΟ στα funds, για να έρθουν αυτοί να τους πάρουν τα πάντα!           
     Και όλα αυτά, όταν εσείς ως πολιτικοί τους οδηγήσατε δια των επιλογών σας στην ανέχεια και ανημποριά, να μην μπορούν καν να σιτιστούν αυτοί και τα παιδιά τους!
 

     Κύριοι, ακόμα κι αν διαφυλάξετε δια νομοθετήματος όπως διαρρεύσατε χθες τις πρώτες κατοικίες των πολιτών, ακόμα κι αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να παραμείνετε στην ίδια πολιτική φτωχοποιώντας τους, κλέβοντας τα σπίτια των  παιδιών τους για να τα παραδώσετε στα funds!


     Σεβαστείτε επιτέλους τον λαό και τις τελευταίες σας στιγμές. Ταυτόχρονα, σεβαστείτε και τους απογόνους σας, που θα φέρουν για πάντα τη ρετσινιά του προδότη πατέρα τους και που θα ντρέπονται να βγουν ακόμα και στους δρόμους.       
     Σεβαστείτε τελικά αν όχι τον εαυτόν σας, τα παιδιά σας και την πατρίδα σας και επιτελέστε έστω και για μια φορά το καθήκον σας!


    Ωστόσο, αν αυτό δεν συμβεί, αυτό που πρέπει να ειπωθεί για να καταλάβει όλος ο Ελληνικός λαός το μακάβριο σχέδιο σας (και πιστέψτε ότι αυτό θα φροντίσουμε να γίνει) είναι, ότι ακολουθείτε την ίδια τακτική των Ναζί!

     Κάνετε το ίδιο που έκαναν κι αυτοί δίνοντας ελπίδα ζωής στους μελλοθάνατους, πριν τους οδηγήσουν στους θαλάμους αερίων, καθησυχάζοντας τους ότι “θα μπουν να κάνουν το ντουζάκι τους”, παίρνοντας τους και ό,τι άλλο έβρισκαν πάνω τους!     

     Μάθετε λοιπόν ανέντιμοι και ανθέλληνες, ότι ο λαός μας σας έχει μάθει. Αντιλαμβάνεται πλέον ότι όλα αυτά είναι παραπλανητικές κινήσεις ίδιες της προαναφερόμενης τακτικής των Γερμανών Ναζί, αυτών που τους έχετε ήδη παραδώσει τα κλειδιά της χώρας μας, τον πλούτο της και τη διακυβέρνηση της και τώρα ολοκληρώνετε το τελικό σχέδιο της προδοσίας σας, προσπαθώντας δια του ίδιου τρόπου να εφησυχάσετε τον λαό μας, ότι τάχα θα τον βοηθήσετε να αποπληρώσει τα δάνεια του!


     ΜΕ ΤΙ; ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ  ΚΑΤΟΧΗΣ! ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!


     Τέλος, ως προς τις εξαγγελίες σας: Κύριοι, πρώτα προσπαθούμε να  διασφαλίσουμε τις περιουσίες του λαού και μετά προχωράμε στα νέα μέτρα “σωτηρίας” των δανειοληπτών που εξαγγείλατε, για να σώσετε τάχα τις περιουσίες τους. 
      Ναι, ίσως θα μπορούσαν αυτά σε δεύτερη φάση να βοηθήσουν αυτούς που δεν θα μπορέσουν να εξαγοράσουν τα δάνεια τους, προέχει όμως αδιαμφισβήτητα η ψήφιση του νομοσχεδίου να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds!
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!

    
     ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΗ!!!

    
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    
     Ωστόσο, επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί άλλο, να είμαστε θεατές σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου και στη δήμευση των περιουσιών όλων των Ελλήνων, από μια κυβέρνηση ανάλγητων και ανέντιμων “πολιτικών”, αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι, ότι ετοιμάζεται ήδη ομάδα Νομικών να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια της Ελλάδος και της Ευρώπης!      

    
     Είναι αυτό που μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε και ελπίζω ο χρόνος να 'ναι σύμμαχος μας!Βασίλης Αναγνώστου               
www.manifesto.com.gr                   

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!