Loading...


Μου είναι αδύνατον να το δεχτώ, νομίζω ότι ζω σε μια εικονική πραγματικότητα, σε μια κοινωνία πλασμένη όχι για κανονικούς ανθρώπους, αλλά σε έναν κόσμο ελεγχόμενο από υπανθρώπους και δυνάμεις ανίκητες, που ολοκλήρωσαν πλέον τα σχέδια τους και απολαμβάνουν από τον θώκο τους τους βαμμένους με αίμα καρπούς των επιτυχιών τους! 

    
     Και δεν αναφέρομαι σ’ αυτά που συμβαίνουν μόνο στη δική μας χώρα, ωστόσο, ας παραμείνουμε σ’ αυτή!

     Το άρθρο μας σήμερα θα αγγίξει το δεύτερο εκ των μεγάλων προβλημάτων του λαού μας και της παραπαίουσας οικονομίας μας, τον καινούργιο ΕΝΦΙΑ, αυτόν τον νέο «υπερφόρο κατοχής περιουσίας»  που ετοιμάζουν να περάσουν αυτοί οι μη σκεπτόμενοι μονίμως ανόητοι καταστροφείς μας που κυβερνούν τον τόπο (και ελπίζω αυτό να τύχει της στήριξης μόνο της κυβέρνησης και όχι της Ν.Δ και των άλλων κομμάτων), κάτι που θα φέρει σίγουρα την πλήρη κατάρρευση όλων των αξιών της όποιας περιουσίας του λαού μας, κινητής και ακίνητης και που θα τους βγάλει τελικά τα πάντα στο σφυρί!

    
     Τίποτα δε θα κινείται πλέον στην αγορά, θα χάσουν ό,τι έχουν, είτε από τις εφορίες και τα ταμεία είτε από τις τράπεζες και τα funds!
     Αυτό θα είναι και το τέλος της οικονομίας μας!!!                  
    
     Οι πολίτες θα πάψουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος και τις τράπεζες, η χώρα θα πάψει με τη σειρά της να πληρώνει τους πιστωτές της και τροφοδότες της, όπως και όλες τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές, κι αν το τελευταίο είναι κάτι που ακούγεται ευχάριστα από την πλευρά μας, θα πάω στο επόμενο, ότι πλέον της εξόδου μας από το ευρώ και της επίσημης χρεωκοπίας μας, θα πάψουν να καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις και τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ζωές όλων μας και τη χώρα!

 
     Δυστυχώς, οι αποφασίζοντες για τη ζωή μας, δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτό που ζουν σήμερα όλοι οι επαγγελματίες του τόπου, ότι κάθε μέρα οι πωλήσεις τους βυθίζονται (οι λόγοι είναι γνωστοί), και κυρίως δεν έχουν καταλάβει, ότι αυτοί είναι που αποτελούν τον πνεύμονα της οικονομίας μιας χώρας και δη της δικής μας!!!                 

     Κάποιοι πρέπει να τους πουν ότι, όταν πάψουν οι αγοραπωλησίες σε μια ενεργή κοινωνία, όσο οικονομικά δυνατή και υγιής κι αν είναι δεν μπορεί να σταθεί, θα καταρρεύσει. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για μια οικονομία μη παραγωγική όπως της χώρας μας!
     Ωστόσο, αυτοί οι “άνθρωποι” φαίνεται πως ζουν στην δική τους εικονική πραγματικότητα, δείχνοντας να μην επικοινωνούν καν με το περιβάλλον.

     Ή έχουν υποβληθεί σε μαζικές επεμβάσεις λοβοτομών ή ενεργούν συνειδητά. Ωστόσο, ό,τι κι αν συμβαίνει η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!!

    
     Και για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες, πλέον του ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε πολλές φορές θα σας παρακαλούσα όλους να ρίξετε μια ματιά στο συγκεκριμένο νομοθέτημα.     

     Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι αυτό το έκτρωμα που ετοίμασαν αυτοί οι  δοσίλογοι που μας κυβερνούν και που θέλουν να το φέρουν προς ψήφιση γκρεμίζοντας την οικονομία και τον λαό μας, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μόνο ως “νομοσχέδιο εξόντωσης, φρίκης και καταστροφής”!
     Τέλος και προ της όποιας κρίσης σας, θυμηθείτε μεταξύ όλων των άλλων αβυσσαλέων ψεμάτων τους, την υπόσχεση τους ότι θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ!   

    
     Και κλείνοντας, πολύ απλά θα συμπληρώσω ότι, αυτό που κάνουν σε συνδυασμό με την άρνηση τους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, για να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, θα είναι η επικύρωση του τέλους της οικονομικής μας καταστροφής και δη μη αναστρέψιμης, τουλάχιστον για αρκετές εκατονταετίες!!!

    
     Ωστόσο, υπάρχει ένα τελευταίο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί:

     Αναίρεσαν όλες τις υποσχέσεις τους απέναντι στον λαό. Έχασαν όλες τις μάχες, υπέγραψαν τα μνημόνια και ό,τι τους ζήτησαν. Τους έδωσαν τις τράπεζες και τους παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία και μέρος του πλούτου της χώρας μας. Τους επέτρεψαν να φτωχοποιήσουν τον λαό μας και ό,τι μας απέμεινε ετοιμάζονται να το παραδώσουν τώρα, βάζοντας ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! 
 
     Παρ’ όλα  αυτά δεν τους σεβάστηκαν καμιά στιγμή, τους απέρριψαν όλες τους τις θέσεις και τα αιτήματα, αφού τους διέσυραν και τους φέρθηκαν απαξιωτικά γυρίζοντας τους την πλάτη, όπως θα φέρονταν στον τελευταίο πολίτη μιας χώρας και σε κάθε ανυπόληπτο άτομο και όχι σε έναν πρωθυπουργό και σύμμαχο τους κι αυτοί που το κάνουν, προφανώς κάτι γνωρίζουν που αγνοεί έως και σήμερα ο Ελληνικός λαός!                   
    

    
     Μετά από όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να αναρωτηθούμε όλοι:
     Τι είναι αυτό που φοβάται ο πρωθυπουργός και τα εκάστοτε ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης και δεν υπογράφουν τον νόμο να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ, αντιθέτως θα επανακτήσουν μέρος της χαμένης τους αξιοπιστίας!       
    
     Όποιος δεν ξέρει, να πυροβολήσει τις γάτες που θα νιαουρίζουν τη νύχτα στα κεραμίδια του, να προσέξει μόνο μην είναι ο Τσίπρας και η κομπανία του!!!


Βασίλης Αναγνώστου       
www.manifesto.com.gr      

             

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!