Loading...


Επιτέλους, μέσα σ’ αυτή τη μαυρίλα και την καταχνιά μια αισιόδοξη είδηση. Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η στιγμή της δικαίωσης μας!

    
     Μετά από πολλά χρόνια πίεσης και εκατοντάδες άρθρα προσπαθώντας να πείσουμε ότι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας πρέπει να πληρώσουν για τα ανομήματα τους και τις πράξεις προδοσίας τους, μπαίνει επιτέλους το νερό στ’ αυλάκι!    

     Πιστέψτε, ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του τόπου, γι’ αυτό καλή  αρχή να ‘χουμε κι ας ετοιμάζονται οι επόμενοι!      
  


     Κι αν για πράξεις σαν αυτές που αφορούν κάποιες εκατοντάδες μόνο πολίτες, άρχισαν οι δίκες αυτών που κυβερνούν αυτή τη δόλια χώρα, φανταστείτε τι  περιμένει όλους τους άλλους δοσίλογους και τι θα συμβεί!


     Είναι τόσα πολλά τα ατοπήματα τους και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και εξακολουθούν να διαπράττουν ως κυβέρνηση σε βάρος του λαού και της πατρίδας τους, που σωτηρία γι’ αυτούς καμιά δεν μπορεί να υπάρξει!   
     Και φυσικά μαζί με αυτούς, θα πρέπει να πληρώσουν και οι προκάτοχοι τους που μας οδήγησαν στα μνημόνια και κανείς να μη γλυτώσει!!!    

 
     Έχω πει μύριες φορές, ότι αυτοί οι “άνθρωποι” δεν μπορούν  να παραμένουν στην πολιτική, να πολιτεύονται ή ακόμα χειρότερα να διεκδικούν την εξουσία. Δεν έχουν το δικαίωμα καν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, η θέση τους είναι στα μπουντρούμια!  
 

     Κατέστρεψαν ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, όπως και το μέλλον των επόμενων γενιών, άδειασαν τη χώρα μας απ’ τα νιάτα και τους επιστήμονες και  οδήγησαν τον λαό στη φτώχεια και στην υπογεννητικότητα. Τελικά κατάφεραν να μετατρέψουν έναν υπερήφανο λαό σε μια κοινωνία γερόντων, σε ένα Έθνος που οδηγείται μοιραίως και μαθηματικά προς τον αφανισμό του!   
     Η χώρα έχασε την Εθνική της κυριαρχία έγινε Φέουδο των δανειστών και λειτουργεί πλέον υπό καθεστώς και συνθήκες κατοχής. Χάσαμε φίλους και συμμάχους και κινδυνεύουμε να ζήσουμε στιγμές Μικρασιατικής καταστροφής και ακόμα χειρότερες!!!

     Τελικά, βρισκόμαστε στη χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας μας κι όλα δείχνουν  πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Ωστόσο, ο ΓΑΠ παραμένει στην πολιτική και ελεύθερος, μαζί με όλους τους άλλους ομοίους του!     

    
     Συγγνώμη και πάλι, θα ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι, δεν είναι τυχαίο που χώρα μας καταστράφηκε, κι αυτό οφείλεται στα λάθη μας όπως και στις επιλογές μας!

     Ωστόσο, έστω και τώρα, ας ανοίξουμε όλες τις δικαστικές αίθουσες της χώρας, κι ας πιάσουν δουλειά οι Δικαστές να τους καθίσουν στο σκαμνί να δικαστούν ως δοσίλογοι και προδότες, να πληρώσουν επιτέλους για τα εγκλήματα τους! 
    
     Ας καθαρίσουμε επιτέλους αυτόν τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία!
     Αν δεν έρθουν αυτές οι στιγμές, και δεν κλείσει αυτός ο κύκλος, ελπίδα και μέλλον για την πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές δεν θα υπάρξει!!!

    
     Αν θέλουμε τα παιδιά μας να διαγράψουν την ντροπή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, να φτιάξουν μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ διατηρώντας το όραμα τους, αυτό πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χθες!

 

Βασίλης Αναγνώστου                  
www.manifesto.com.gr                   

    
     Υ.Γ. Και μια απλή ερώτηση προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών:

     Κύριοι, πως νιώθετε ως Έλληνες και υποθέτω θιγέντες για την κατάντια της χώρας σας; Τι κάνατε εσείς έως σήμερα γι’ αυτή και τον λαό σας;                
     Η απάντηση φυσικά είναι τίποτα, κι αυτό δεν σας τιμά!       
     Εκεί που θα ‘πρεπε να είστε μπροστάρηδες επιτελώντας το έργο σας,  σέρνοντας τους στα εδώλια δικάζοντας τους για Εσχάτη Προδοσία, περί άλλων τιτιβίζετε!                                  
     Ντροπή κύριοι, για σας και όλο τον κλάδο σας, ξεχάσατε ότι είστε Έλληνες και πολίτες αυτής της χώρας!!!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!