Loading...


Πατριώτες, προφανώς ο κ. Στουρνάρας, δεν έχει αντιληφθεί ή δεν θέλει να καταλάβει, ότι η πράξη του τον εντάσσει στην ίδια κατηγορία ενόχων με τους κυβερνώντες και ότι θα δικαστεί και αυτός μαζί τους για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

     Και ο λόγος: Εντός του επόμενου μήνα, η Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να δώσει δύο ακόμη νέες άδειες σε εταιρίες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων. Πρόκειται για τη Financial Planning Services της Eurobank και την Manco. Υπενθυμίζουμε, ότι η πρώτη που έχει δοθεί με την υπογραφή και στήριξη του ως άνω κυρίου είναι στην Aktua Hellas που οσονούπω θα διαχειρίζεται τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, της Alpha Bank.
     Τι ωραία, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Να χαιρόμαστε τους Έλληνες που εκπροσωπούν και υπηρετούν την πατρίδα και τον λαό τους!


     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ 1-5 ΚΑΙ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ 100%!!!!!!


     Ωστόσο κύριοι, όλοι εσείς που παίζετε με τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας, αν πιστεύετε ότι μέσω της ψήφισης κάποιων απαλλακτικών νομοσχεδίων ντροπής θα καλύψετε τα ανομήματα σας, εξαπατάστε οικτρά κι αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα, είτε με την ακύρωση τους από τις Ανώτατες Δικαστικές αρχές της χώρας είτε όταν θα βρεθείτε στο έλεος του λαού αντιμετωπίζοντας την οργή του!!!


     Αν πιστεύετε μαζί με όλους τους άλλους δοσίλογους και προδότες της χώρας ότι κάποια νομοσχέδια θα σας σώσουν, είστε αλλού ξημερωμένοι!      
     Όταν ΕΠΙ ΣΧΕΔΙΩ κλέβετε τις περιουσίες του λαού προσφέροντας τες δώρο (όπως κάνατε και με τις τράπεζες) στους μέντορες σας και στα funds, μην περιμένετε να υπάρξει σωτηρία για κανέναν σας!    


     Διαλύσατε τη χώρα με δυσώδεις συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι και φτωχοποιήσατε με τον πιο περίτεχνο τρόπο όλους τους πολίτες της, καθιστώντας τους ανήμπορους να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Απαξιώσατε μεθοδικά τις περιουσίες τους μετατρέποντας τους σε επαίτες και παρίες και ποινικοποιήσατε την οικονομική τους αδυναμία στην οποία τους οδηγήσατε εσείς
     Και ενώ μπορείτε να τους προσφέρετε μια σανίδα σωτηρίας, ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ FUNDS, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!! 

    
     Δεν έχετε καμία δικαιολογία, πρόκειται περί μιας απίστευτης σε μεθόδευση ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!                 
     ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!


     Κύριε Στουρνάρα, όλοι “φεύγουμε” είτε ως φτωχοί είτε ως πλούσιοι, ωστόσο να θυμάστε, ότι εσείς και οι όμοιοι σας επιλέγετε να φύγετε ως προδότες!

     Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας και τους απογόνους σας; Σκεφθείτε το και πράξτε κατά συνείδηση, η επιλογή δική σας!

    
     Ωστόσο, αναρωτηθείτε μήπως θα πρέπει έστω και τώρα να συσκεφθείτε μετά των άλλων και να προχωρήσετε στην άμεση ψήφιση και εφαρμογή του προαναφερόμενου για τους δανειολήπτες νομοσχεδίου!!!Βασίλης Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

                    

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!