Loading...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!

     Καταλαβαίνουν τι κάνουν όλοι αυτοί οι απάτριδες κι ανθέλληνες; Καταλαβαίνουν ότι οδηγούν τον λαό στα άκρα και στην παράνοια;                             
     Τι είναι πιο σημαντικό γι’ αυτούς από το να σώσουν την πατρίδα τους, τον λαό τους και τις περιουσίες των συμπατριωτών τους; Πώς μπορούν και βρίσκονται ακόμα σ’ αυτή τη χώρα; Τι έχουν στο μυαλό τους, τι τους υποσχέθηκαν, τι πήραν και τι προσμένουν να πάρουν ακόμα για την προδοσία τους;

    
     Κάποια στιγμή όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν. Ήδη τα “ταξιδάκια και οι προσωπικές επαφές” του πρωθυπουργού και των υπουργών του, στο Παρίσι και στη Λατινική Αμερική και όχι μόνο, προοιωνίζουν κάποια σκάνδαλα και προφανώς είναι η απάντηση σε κάποια μονίμως αναπάντητα ερωτήματα μας, όπως, γιατί δεν ψηφίζουν τον νόμο, να προηγηθούν των funds οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους!!!!!!                    

     Ωστόσο, ούτε καν χρειάζονται τα όποια νέα αυτά στοιχεία, καθώς ο τρόπος διαχείρισης και επιβολής του ΕΝΦΙΑ, σε συνδυασμό με την άρνηση τους να ψηφίσουν το ως άνω νομοσχέδιο, καταδεικνύει τους δυσώδεις σκοπούς τους και τα σχέδια τους, που δεν είναι άλλα, από το να χάσουν τελικά όλοι οι Έλληνες τις περιουσίες τους!                      
     Είναι αυτό που μεθόδευσαν από την πρώτη στιγμή και που τελικά θα συμβεί!

    
     Είναι αυτό που δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι πολίτες ότι θα πάθουν, γιατί αν το είχαν καταλάβει, θα είχαν συσπειρωθεί δίπλα μας αυξάνοντας τη δύναμη μας. Έτσι κι αλλιώς είμαστε το μοναδικό site της χώρας που αγωνιζόμαστε  χρόνια και σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο για τα δικαιώματα των δανειοληπτών, αλλά και οι πρώτοι που θίξαμε το θέμα του ΕΝΦΙΑ και τις επιπτώσεις του βάζοντας τα με την ΠΟΜΙΔΑ και την αναλγησία του πρόεδρου τους, δίχως να σταματήσαμε στιγμή να διατηρούμε το θέμα στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων μας, τεκμηριώνοντας τις θέσεις μας  με εναλλακτικές προτάσεις ζητώντας την απόσυρση του!  
   
     Δυστυχώς, αν και η φωνή μας είναι ισχυρή και θεωρούμε ότι όντως έχουμε βοηθήσει τον τόπο μας, αυτό που αναφέρομαι είναι κάτι άλλο, είναι αυτή η δύναμη  που θα ‘πρεπε να μας είχε δώσει ο λαός να μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, κι αυτό μεταφράζεται σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες!
     Ωστόσο, αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί και δεν ξέρω αν θα συμβεί!


     Φίλοι μου, τα πράγματα γενικά δεν πάνε καλά κι αυτό φυσικά δεν αποτελεί νέο για κανέναν. Ωστόσο, είναι προφανές πλέον και αδιαμφισβήτητο, ότι ο λαός μας αντιμετωπίζει ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης όλων των πολιτών και ιδιοκτητών της χώρας για να χάσουν όλοι Έλληνες τις περιουσίες τους και οι συμφωνίες αυτές φυσικά έγιναν πίσω από τις πλάτες του λαού και κάτω από το τραπέζι!         

    
     Αρχικά θα χαθούν οι περιουσίες αυτών που έχουν κόκκινα δάνεια και εκκρεμότητες στα ταμεία και στο κράτος! Μετά θα ακολουθήσουν αυτοί που εξυπηρετούν έως σήμερα τα δάνεια τους και τις άλλες υποχρεώσεις τους!!!            
                                                              
    
Είναι αναπόφευκτο αυτό να συμβεί, καθώς η υποκατανάλωση και η ανέχεια σε συνδυασμό με την ανεργία, τους μισθούς πείνας, τις μειώσεις των συντάξεων και την παντελή έλλειψη εσόδων από τα απαξιωμένα, άδεια και μη εκμεταλλεύσιμα ακίνητα τους, θα οδηγήσουν στην απόλυτη ανημποριά εκατομμύρια πολίτες που έφτιαξαν  με κόπους μιας ολόκληρης ζωής κάτι για τα παιδιά τους, μετατρέποντας τους ίδιους σε παρίες και την κοινωνία μας σε μια επίγεια κόλαση!


     Αυτό θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα προς τη μεσαία και λαϊκή τάξη και προς όλους τους μικροϊδιοκτήτες της χώρας, δηλαδή σε ποσοστό πολιτών άνω του 95%!              
    
     Και επειδή όλοι αυτοί οι διεθνείς δολοπλόκοι και εγκληματίες της παγκόσμιας elite δεν έχουν μάθει να χάνουν, έχοντας κι άλλα πολλά να σας πω, εις αύριον η συνέχεια!


Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr  

                                                                                                                    
© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!