Loading...


Πατριώτισσες και πατριώτες, ξέρετε, πολλές φορές αναρωτιέμαι πως ο λαός μας μπορεί να είναι τόσο αδιάφορος σε υπαρξιακά θέματα που άπτονται, όχι μόνο των μελλοντικών του προγραμμάτων και οραμάτων του, αλλά και σε θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ζωής του!

   
     Πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε να καταστρέφεται η ζωή μας ή ο διπλανός μας, να βιώνουμε καθημερινά την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία μας (δεν χρειάζονται λεπτομέρειες, όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει), και να ‘μαστε απλοί θεατές των εξελίξεων. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ξορκίζουμε το κακό ελπίζοντας να μας παρακάμψει να πάει στον επόμενο ή περιμένουμε τους άλλους να μας σώσουν.
     Αμ δεν θα επιλυθούν έτσι τα προβλήματα μας, γι ’αυτό και πήραμε την κατηφόρα και βρεθήκαμε στον γκρεμό!

    
     Φίλοι μου, οι εμπνευστές, δημιουργοί και διαχειριστές της κρίσης της χώρας μας, αντίθετα από εμάς οργανωμένοι πάντα στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους, αφού φρόντισαν να πάρουν τις τράπεζες και οσονούπω παίρνουν και όλα τα δάνεια της χώρας κόκκινα και μη μέσω των funds, ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι!

     Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μήπως εμείς ως πολίτες είμαστε οι φορείς του κακού. Οι θιγέντες πολίτες σ’ αυτή τη χώρα είναι κάποια εκατομμύρια, πόσοι από αυτούς γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας;

     Συγχωρήστε με για την αναφορά μου, ίσως να φταίω κι εγώ, αλλά εσείς που μας διαβάζετε και συμφωνείτε με τις απόψεις και θέσεις μας τι έχετε κάνει γι’ αυτό; 
     Αν κοινοποιούσατε κάθε φορά τα άρθρα μας στους φίλους σας κι αυτοί στους δικούς τους φίλους και ο αριθμός των αναγνωστών και φίλων μας έφτανε τελικά να γίνει αντίστοιχος του αριθμού των Ελλήνων που έχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα που εναγωνίως ψάχνουν να βρουν τρόπους να τα λύσουν, αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα είχαμε στα χέρια μας;

     Να είστε σίγουροι, ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα υπήρχαν  σήμερα κι αυτή η χώρα θα ήταν διαφορετική. Αν θα μπορούσε να συμβεί αυτό τις επόμενες μέρες, τα πάντα θα άλλαζαν, ακόμα και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα ήταν διαφορετικό!   
    
    
     Θα αναγκάζαμε αυτούς τους ανάλγητους πολιτικούς μας ακόμα και αυτούς τους  λεηλάτες της χώρας μας ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!     
     Ωστόσο, αυτό δεν έγινε, γι’ αυτό και πληρώνουμε όλοι το τίμημα μας.                                                                                                                                      

     Και μια κι αναφέρομαι στην ασυνέπεια και στην ελαφρότητα που διακατέχει τον  λαό μας, ας δούμε στον αντίποδα τι κάνουν οι “φίλοι” μας οι Θεσμοί και τα funds, αυτά τα βαμπίρ που ήρθαν να μας ρουφήξουν το αίμα. 

     Για να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους, βάζουν επιπλέον μια τελευταία δικλείδα ασφαλείας αντικαθιστώντας τον ΕΝΦΙΑ με έναν «υπερφόρο κατοχής περιουσίας», έναν “ΥΠΕΡΕΝΦΙΑ” όπως θα τον αποκαλούσα, ούτως ώστε αν κάποιοι αντέξουν για λίγο ξεθάβοντας καμιά λίρα μειώνοντας έως και το φαγητό τους για να γλιτώσουν τις περιουσίες τους, δείτε τι κάνουν για να μη γλιτώσουν τελικά κι αυτοί!                                                                                                           

     Εκεί που ο λαός μας είχε αντιδράσει (μακάρι να το είχε κάνει πιο δυναμικά όταν το αποφάσισε), γιατί μας βάλανε να πληρώνουμε για ακίνητα που δεν έχουν εισοδήματα (εδώ υπενθυμίζω τα άρθρα μας με τις τεκμηριωμένες πάντα θέσεις και προτάσεις μας προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις μας, που αφορούσαν τις ακυρωτικές δικαστικές αποφάσεις των Γερμανικών και Γαλλικών Δικαστηρίων εναντίον των κυβερνήσεων τους), τώρα η κυβέρνηση μας όχι μόνο δεν καταργεί τον ΕΝΦΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ!!!


     Μέσω του ηλ\κου πλέον περιουσιολογίου οι αξίες όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών μας στοιχείων θα αθροίζονται και θα φορολογούνται!    
     Ωστόσο, πώς είναι δυνατόν να δεχτεί ένας πολίτης να πληρώσει φόρους για ένα ακίνητο που δεν έχει καν εισόδημα ή να πληρώσει φόρους για κάποιο μεταφορικό του μέσον όταν έχει καταθέσει ήδη τις πινακίδες και πάει με τα Μ.Μ.Μ. μες τις βροχές και στους καύσωνες, γιατί δεν έχει να πληρώσει τα τέλη ή έχει καταθέσει την άδεια της βάρκας-σκάφους του και κοιτάει τα κύματα από τη στεριά;     
                                             

    
     Αν αυτό δεν είναι ένα διαφορετικό καθεστώς ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό αλλάζοντας τις ζωές όλων των πολιτών της χώρας, τι είναι; 
     Αν αυτό δεν λέγεται καταπάτηση κάθε έννοιας Δικαίου σε μια Δημοκρατική, Ελεύθερη και καταναλωτική κοινωνία και δη ανεπτυγμένου κράτους, τι είναι;   
     Πώς είναι δυνατόν να θεωρούν ένοχο κάθε πολίτη που τόλμησε τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του να αποκτήσει  κάποιο αγαθό πληρώνοντας όλους τους φόρους του  και να τον τιμωρούν!                                    
     Ποιος νοήμων και ελεύθερος άνθρωπος πάνω στη γη μπορεί τελικά να δεχτεί αυτό το καθεστώς καταδυνάστευσης, να έχει δουλέψει μια ολόκληρη ζωή αποκτώντας κάτι από αυτά που ονειρεύτηκε και να του επιβάλουν τώρα να τα χάσει!
     Αν αυτό δεν είναι μια πράξη καταδυνάστευσης ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου Σοβιέτ απέναντι στο λαό του, τι είναι; Τελικά, πού οδηγούν τη χώρα και το λαό μας;    

    
     Με ποια έσοδα κύριοι ο λαός μας θα πληρώσει αυτά που του ζητάτε; Με τους κομμένους μισθούς ή τις μισές συντάξεις;
     Με τους άμισθους και απολυμένους της οικογένειας, με τους αυξημένους φόρους και με τον παραλογισμό σας να αυξάνετε τα πάντα και αντίστοιχα να περικόπτετε επίσης τα πάντα; Έως που θα φτάσει η αναλγησία σας;
    
     ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ‘’ΥΠΕΡΕΝΦΙΑ’’ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΤΩΝ FUNDS, ΔΙΔΟΝΤΑΣ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ!
     ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ!


     ΩΣΤΟΣΟ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

 

Βασίλης Αναγνώστου                                         
www.manifesto.com.gr           

 

Υ.Γ. Και εσείς, όποια δόλια αδέλφια μας καρτερείτε από τον πολυδιαφημισμένο Κώδικα Δεοντολογίας τη σωτηρία, είναι μεγάλο λάθος και ουτοπία! Αυτός ο κώδικας είναι φτιαγμένος στα μέτρα των τραπεζών και των funds για να εξυπηρετήσει αυστηρώς τα συμφέροντα τους και να "δέσει" τους δανειολήπτες! Κι αυτό δεν χρειάζεται να σας το επιβεβαιώσει κανείς, σας το λέω εγώ και εσείς θα το διαπιστώσετε δυστυχώς όταν βρεθείτε προ της στιγμής της “κρίσης σας”!                                                                                                                             

Γι’ αυτό ένα είναι το στοίχημα! Βάλτε πλάτη από σήμερα στον αγώνα μας, να παλέψουμε όλοι μαζί, να γλιτώσουμε τις περιουσίες όλων των Ελλήνων και τη χώρα μας!             Εδώ δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο η  Πατρίδα!!!


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!