Loading...


Πατριώτες, ας μας φυλάξουν όλοι οι Θεοί, όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται, γιατί σωτηρία δεν υπάρχει! Δείτε το οικονομικό και κοινωνικό δράμα που βιώνει η χώρα και ο λαός και ταυτόχρονα παρακολουθείστε τα Εθνικά θέματα και τις εξελίξεις, αρχίζοντας από τις νέες αλυτρωτικές δηλώσεις  του Ερντογάν!     

     Σ’ αυτό, προσθέστε την επιθετικότητα της τελευταίας περιόδου των Αλβανών που το ‘βαλαν σκοπό να φτάσουν έως την Άρτα και ολοκληρώστε το πάζλ με τα αλυτρωτικά σχέδια των Σκοπίων και των Βουλγάρων που θέλουν να βγουν στο Αιγαίο!
     Μετά και από αυτό,  βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα για το τι περιμένει την πατρίδα μας!

    
     Και εδώ βεβαίως ταιριάζει η ρήση του λαού μας, “ενός κακού μύρια άλλα έπονται”, έχοντας η χώρα ως πρώτο και κυρίαρχο κακό την κυβέρνηση της!  

      Σε όλα αυτά προσθέστε την πέρα κάθε λογικής απάντηση της Γερμανίας στο διάβημα της Ελληνικής κυβέρνησης η οποία επισήμως απάντησε:

     “Δεν γνωρίζουμε τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου και δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τι είπε. Για τη γερμανική κυβέρνηση μπορούμε μόνο να πούμε ότι μας είναι γνωστό πως υπάρχουν διαφορές εδώ και καιρό, εδώ και δεκαετίες, διαφορές απόψεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας για την οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών”!     

    
     Συγγνώμη, κατάλαβε κανείς από την κυβέρνηση της χώρας και τα ΜΜΕ., ότι Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ;

     Και συνεχίζει: “Η Γερμανία είναι της άποψης, ότι αυτές οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά ενώ κατά τα άλλα θα απέχει μίας έκφρασης άποψης και σίγουρα δεν θα πάρει το μέρος κανενός”!!!   

     Στην επισήμανση ότι ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε σε νησιά και όχι σε σύνορα, απάντησαν χλευάζοντας: “Δεν γνωρίζουμε τη δήλωση του κ. Ερντογάν και δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να αντιδράσουμε σ’ αυτό”!

     Ερωτηθείς δε, εάν η Λέσβος, η Χίος και η Λήμνος είναι ελληνικά νησιά, απάντησε: “Επαναλαμβάνω αυτό που είπα”!

    
     Έλληνες, μετά τα ως άνω, δείτε την άμεση και “ρηξικέλευθη” αντιμετώπιση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος : Μπλά, μπλά, μπλά!!! Λυπάμαι, αλλά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να αναφερθώ στην απάντηση του, δείτε τη στα Μ.Μ.Ε! 

     Το αποκορύφωμα δε ήταν η μετέπειτα αντίδραση του στις δηλώσεις των Γερμανών, η οποία δεν υπήρξε ποτέ, απόλυτη σιωπή!
     Αν υπήρχε έστω και μια στοιχειώδη κυβέρνηση στον τόπο, θα ’πρεπε από την επόμενη στιγμή να έχει απαιτήσει την ανασκευή των δηλώσεων τους, απαιτώντας ταυτόχρονα και τη συμπαράσταση όλων των μέλλων κρατών της Ε.Ε.!

    
     Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να διαπράξει σε βάρος της χώρας μας αυτός ο λαός το έκανε, αμφισβητώντας περισσότερο και από την Τουρκία τα Ελληνικά σύνορα, καταργώντας κυριολεκτικά ακόμα και τα σύνορα της Ευρώπης!!!  

     Δηλαδή κατά τους Γερμανούς, τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι πλέον Ελληνικά και τα σύνορα της Ελλάδος και της Ευρώπης αρχίζουν από την Ηπειρωτική Ελλάδα!!!!!!   

    
     Δεν νομίζω να μπορούσε να υπάρξει χειρότερη δήλωση για την Ελλάδα και πιο προδοτική στάση εκ μέρους της ηγέτιδας δύναμης της Ευρώπης άλλα και όλης της Ε.Ε. αν τα υπόλοιπα κράτη δεν αντιδράσουν άμεσα και θετικά για τη χώρα μας!    

     ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!


     Ωστόσο φίλοι μου, επειδή για μένα ήταν αναμενόμενη και δεδομένη η στάση του πρωθυπουργού, μια στάση ντροπής και υποτέλειας,  μιας κυβέρνησης ανύπαρκτης και ανίκανης να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας, όπως άλλωστε έκανε και με τα οικονομικά της χώρας καταστρέφοντας την, λίγες ώρες πριν της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ την Παρασκευή, θυσίασα λίγα λεπτά από τη ζωή μου στελνοντάς του ως ένας απλός και νοήμονας Έλληνας την κάτωθι προσωπική επιστολή. Δείτε εδώ.

    
     Τέλος, μετά την αναφορά όλων αυτών, αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που μπορεί να σκεφτεί ότι αυτός ο ανίκανος και ανυπόληπτος σε όλους τους ομολόγους του πρωθυπουργός, είναι ικανός να διαφυλάξει τη χώρα και ταυτόχρονα να την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες, τότε συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική!


     Αδέλφια, δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κάποιος αυτούς που μας κυβερνούν, χαρακτηρίστε τους όπως θέλετε και απαξιώστε τους, τους αξίζει.

     Ωστόσο, αυτό δεν φτάνει, γιατί πρώτον, πρέπει να φύγουν χθες, και δεύτερον θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για να σωθεί η χώρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση!


Β.Αναγνώστου                                                     
www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!