Loading...


Οι έχοντες κόκκινα δάνεια στη χώρα μας, αυτοί που θα χάσουν τα σπίτια τους και τα σπίτια των παιδιών τους, όπως και τις επιχειρήσεις τους και εννοώ τις μικρομεσαίες και μικρές προσωπικές τους οικογενειακές επιχειρήσεις, αυτοί που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας του κράτους, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι κάποια εκατομμύρια άτομα!

    
     Πού είναι αυτοί οι πολίτες; Έλυσαν όλοι τα οικονομικά τους προβλήματα και αποκατέστησαν τα παιδιά τους ή μήπως περιμένουν να τους σώσουν οι συμπατριώτες τους, το Άγιο Πνεύμα ή τα funds;    

    
     Πράγματι, όχι μόνο είναι απορίας άξιον αυτό που συμβαίνει, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγει από τα όρια της λογικής!  
    
     Τι συμβαίνει πραγματικά και πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν ότι η ζωή όλων μας εξαρτάται από τη φτώχια ή την ευημερία των άλλων;

     Γιατί αδιαφορούν για την ίδια τη ζωή τους, για τη ζωή των συνανθρώπων τους, την οικονομία της χώρας και κυρίως για το μέλλον της πατρίδας τους;

    
     Δεν είπαμε σε κανένα να πάρει το καριοφίλι εναντίον των Τούρκων αν και προς τα εκεί βαδίζουμε δυστυχώς και δεν θα φταίνε οι κυβερνήσεις, αλλά εμείς ως λαός.

     Αυτό που ζητήσαμε είναι, να στηρίξουμε δυνατά όλοι ως Έλληνες τους συμπατριώτες μας, μέσω ενός απλού ψηφίσματος με κόστος για κάθε πολίτη μόνο κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη ζωή του και αυτό που εισπράττουμε είναι η αδιαφορία του λαού μας, όπως άλλωστε κάνουν πάντα οι πολίτες αυτής της χώρας για όλα τα μείζονα θέματα της πατρίδας μας!    

    
     ΖΗΤΗΣΑΜΕ 100.000 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΓΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 200.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ  ΠΙΣΤΩΤΕΣ  ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ 4.000!        


     Καταρχάς, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους καλούς μας φίλους και αναγνώστες  που έχουν αντιληφθεί τις πραγματικές μας προθέσεις και εκτιμούν τον  ανιδιοτελή αγώνα μας, ωστόσο, με τις εκατοντάδες άλλες χιλιάδες των πολιτών μας τι συμβαίνει; Αποφάσισαν συνειδητά να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τις περιουσίες τους υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών τους και της πατρίδας τους, παραδίδοντας τα πάντα στο έλεος των funds και των τραπεζών;  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!            

     Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ, ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!

    
     Ωστόσο, επιτρέψτε μου να πω ότι αυτά που συμβαίνουν δεν μας τιμούν, καθώς το χειρότερο σενάριο για τη χώρα μας βρίσκεται  λίγες στιγμές προ της ολοκλήρωσης του, και ο λαός δείχνει να μην καταλαβαίνει τι τον περιμένει και τι θα συμβεί!

    
     Ίσως υπάρχει ακόμα λίγος καιρός, γι’ αυτό κάνω έκκληση προς όλους!

     Δραστηριοποιηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, γύρω σας και παντού, μην επαφίεστε στους άλλους και μετατρέψτε το ψήφισμα μας σε προσωπικό σας αγώνα.
Δεν πρέπει να εγκαταλείψει κανείς!!!
     Οι μέρες που έρχονται θα ‘ναι μαύρες για τον λαό και τη χώρα, ας δώσουμε τον αγώνα! Πατήστε εδώ και δείτε το ψήφισμα μας, μετά η απόφαση είναι δική σας!

 

Β. Αναγνώστου                                                                                                 
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!