Loading...

 

Προφανώς χρειαζόταν να περάσουμε τον Ατλαντικό για να πνιγούν και οι τελευταίες ελπίδες ενός ολόκληρου Έθνους!


Κουραστήκαμε πλέον, δεν πάει άλλο. Μας έκαναν μπαλάκι πινγκ- πονγκ από τη μια άρνηση στην άλλη και τελικά βρεθήκαμε να βιώνουμε την πλήρη απόρριψη όλων των εθνικών μας θέσεων και αιτημάτων!


Τέτοια απαξίωση δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ στην ιστορία μας ως Έθνος. Ήρθε πλέον η στιγμή της κρίσης για όλους τους αμετανόητους, αυτούς που επιμένουν να εθελοτυφλούν να πιστέψουν πλέον ότι βρισκόμαστε στις τελευταίες στιγμές μιας Εθνικής τραγωδίας!


Καιρό τώρα με συνεχή άρθρα αναφέρομαι στους κινδύνους που εγκυμονεί η περιθωριοποίηση της χώρας με τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς κανείς δεν ακούει και αυτό δεν ισχύει μόνο για την κυβέρνηση. Ωστόσο, προς τι η δικαίωση του οποιουδήποτε από εμάς, όταν το κακό έχει συμβεί και είναι μη αναστρέψιμο!


Και επιτέλους, να σταματήσουν κάποιοι, έστω κι αν είναι ελάχιστοι, να πιστεύουν ότι τοποθετούμεθα κομματικά. Όποιος μας αμφισβητεί ας δει παλιότερα άρθρα μας, όταν ανέλαβαν για πρώτη φορά τη διακυβέρνηση της χώρας που τους καλωσορίσαμε με τις καλύτερες προθέσεις, έως να μας αποδείξουν την ανικανότητα τους και την παιδεία τους, οδηγώντας τη χώρα στον γκρεμό!


Και για να είμαστε πραγματιστές, δεν ξέρω όντως πόσοι Έλληνες περίμεναν τη δικαίωση των αιτημάτων μας από αυτό το τσίρκο της ντροπής, αυτή την κουστωδία των αναρχικών και γραφικών τύπων, αυτό το συνονθύλευμα των δοσίλογων “πολιτικών” που κυβερνά τον τόπο και που ποτέ δεν κέρδισε έστω και μια μάχη.


Είναι δυνατόν αυτοί οι των Εξαρχείων όντως αχρείοι και αγράβατοι, οι τάχα επαναστάτες του δόγματος “τα βάζω με όλους”, με τις πάντα άθλιες στιλιστικές τους εμφανίσεις να βρεθούν δίπλα στους ομόλογους τους και στους θεσμούς, να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων να διαπραγματευτούν μαζί τους και να πετύχουν κάτι;        


Και που τους βλέπουν βγάζουν σπυράκια. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση τους και η αναξιοπιστία τους σαν άτομα ή η παιδεία τους. Είναι κι άλλα πολλά και μεταξύ αυτών η στοιχειώδης γνώση, αντίληψη και αδυναμία να παράξουν πολιτική και να πράξουν αυτά που πρέπει ως πολιτικοί για να κερδίσουν την εκτίμηση των άλλων!


Αυτή είναι δυστυχώς η κυβέρνηση μας και αυτός είναι ο ηγέτης της χώρας μας. Το τι θα συμβεί πλέον αυτών που βιώνουμε, καθώς αυτός ο Πινόκιο και παρίας της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής βρίσκεται στο τιμόνι της Ελλάδος, αν μπορείτε φανταστείτε το.
Ωστόσο, παρακαλώ επιτρέψτε μου να βοηθήσω και απεύχομαι να δικαιωθώ.


Μετά την απόλυτη ομηρία μας από τις αποφάσεις και τις υπογραφές επί των μνημονίων των δοσίλογων πολιτικών μας, την οικονομική μας εξαθλίωση και τις κόκκινες κάρτες και απορρίψεις που φάγαμε από όλους τους συμμάχους μας στα οικονομικά αιτήματα μας και στα εθνικά μας θέματα στο Αιγαίο και όχι μόνο σ’ αυτό και μετά τις τελευταίες απίστευτες επιτυχίες του Ερντογάν σε διεθνές επίπεδο, να πετύχει έχοντας και τη στήριξη των Η.Π.Α. και της ηγέτιδας της Ε.Ε. Γερμανίας την αμφισβήτηση της συνθήκες της Λωζάννης (γιατί στην ουσία περί αυτού πρόκειται), υποκαθιστώντας ταυτόχρονα τις σχέσεις του και με τη Ρωσία, δεν ξέρω καν αν θα προλάβουμε να φτάσουμε στο Διεθνές Δικαστήριο πριν οι Τούρκοι έχουν καταλάβει τα νησιά μας, όπως έκαναν άλλωστε και με τη Κύπρο και πέρασαν 42 χρόνια κι ακόμη είναι εκεί!                  


Πλέον των άλλων λαθών μας, κατά την χειρότερη περίοδο των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας, είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία μετά τον Β’ Π.Π. να έχουμε τη στήριξη της Ρωσίας και του στόλου της στο Αιγαίο και στα λιμάνια μας ως ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και την απεμπολήσαμε, γιατί βρεθήκαμε με την κυβέρνηση Τσίπρα, τη μεγαλύτερη κατάρα που στοίχειωσε ποτέ τη χώρα μας!             


Αδέλφια, αρχίστε να μετράτε ώρες και νησιά και μετά τα Β.Α. σύνορα μας! Έως και τα υποβρύχια τους τώρα αλωνίζουν στα νερά μας, λόγος “ΑΜΕΣΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ” και εμείς “άκρα του τάφου σιωπή”.
        


Όσοι νομίζετε ότι τα ως άνω είναι λόγια αέρος ή πιστεύετε ότι ενέχουν υπερβολών, κάνετε μεγάλο λάθος και αυτό δεν βοηθάει εσάς, τον λαό και τη χώρα μας, για να αντιμετωπίσουμε τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται υπό το προσωπείο του καταστροφέα της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα.


Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και ας σταματήσουν να τον στηρίζουν κάποιοι γιατί η χώρα καταστρέφεται και χάνεται και σωτηρία με αυτόν δεν υπάρχει!!!


Β. Αναγνώστου                                                                              
www.manifesto.com.gr                        


Υ.Γ. Και τώρα που μας έβαλαν να υπογράψουμε την παντοτινή μας ομηρία, δείτε οι σύγχρονοι εκτελεστές και λεηλάτες της πατρίδας μας, τι προετοιμάζουν και τι ανακοίνωσαν στα ΜΜΕ: “Κούρεμα του Ελληνικού χρέους και μετά Grexit”.             
Δυστυχώς μιλάμε πλέον για τη μεγαλύτερη εξαπάτηση και το απεχθέστερο των εγκλημάτων που διεπράχθη ποτέ απέναντι σε έναν λαό της Ευρώπης από τους συμμάχους και εταίρους του. Μετά και από αυτό μπορείτε βεβαίως να αναρωτηθείτε τι θα ‘ρθει πρώτο, το Grexit ή η συρρίκνωση της Ελλάδος!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!