Loading...


Δείτε τι απάντησε ο μέγας ανήρ και πρόεδρος της ΤτΕ. κ. Στουρνάρας, στο μονίμως αναπάντητο καυτό ερώτημα του λαού μας, “γιατί δεν ψηφίζεται ο νόμος να προηγηθούν των funds οι δανειολήπτες”.


Όντως είναι εκπληκτική η γνώση και η σοφία του και πρέπει να τον θαυμάσουμε. Τι απόφθεγμα κι αυτό, τι μελέτη και τι στομφώδη και αποστομωτική απάντηση!         


Δείτε την απάντηση του: “Κύριοι, ένας στους έξι κόκκινους δανειολήπτες είναι μπαταχτσής και εμείς δεν θέλουμε να κερδοσκοπήσουν κάποιοι σε βάρος των άλλων”.


Τι Έλληνας! Μπράβο μπαταχτσή και ανόητε, πρώτε των δολίων! Μεγάλε και σοφέ πρόεδρε που μετά των άλλων ομοίων σου τιμίων και σοφών της κυβέρνησης και υπό την εποπτεία του μεγάλου μας αρχηγού και ηγέτη Αλέξη, πήρατε όπως πάντα τις σωστές αποφάσεις να σώσετε εκατομμύρια πολίτες και την πατρίδα μας!                                    
Αυτή κι αν δεν είναι η πλέον σοφή αντιμετώπιση του μεγαλύτερου προβλήματος της χώρας μας, "ικανή να ανατάξει την οικονομία μας και να σώσει τον λαό μας"!                                                                                                  


Και αναλύω: Για ένα ποσοστό που μετά από τόσα καταστροφικά χρόνια δεν μπορεί να είναι πάνω από 2-3 %, άντε να είναι 5 ακόμα και 10% αν αυτό σε βολεύει κύριε Στουρνάρι, πρέπει το υπόλοιπο 98 ή έστω και 90% να καταστραφεί; Να χάσει ο κόσμος τις περιουσίες του, να δυστυχήσει και κάποιοι εξ’ αυτών να χάσουν ακόμα και τη ζωή τους μη βρίσκοντας πλέον κάποιο λόγο να ζουν γιατί τα ‘χασαν όλα;          


Έχετε πάρει είδηση ότι ο λαός είναι έτοιμος να μπει στη Βουλή; Τα μηνύματα που μας έρχονται καλύτερα θα είναι να μην τα γνωρίζετε, πιστέψτε το!


Αμετανόητοι, ακόμα και τους πιο μεγάλους εγκληματίες αθωώνουν όταν δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχεία να τεκμηριώσουν τα εγκλήματα τους, για να μην υπάρξει περίπτωση λάθους να καταδικαστεί έστω και ένας αθώος. Εσείς κάνατε ακριβώς το αντίθετο. Καταδικάζετε αθώους, έχοντας την υπόνοια ότι κάποιοι ελάχιστοι θα κερδοσκοπήσουν.


Είστε απίστευτοι αν νομίζετε ότι μπορείτε να πείσετε τον λαό ότι αυτό είναι το κίνητρο σας για την ανομολόγητη πράξη σας!                  

Και εσύ ανόητε και εμπαθή που έχεις εξασφαλίσει τη ζωή σου σε βάρος των δικών μας ζωών, το παίζεις δικαστής και Θεός μαζί με κάποιους άλλους ομοίους σου οδηγώντας στον Καιάδα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, για να εξυπηρετήσεις τους στόχους και τα οφίτσια σου, βάζοντας υποθήκη για το μέλλον να το παίξεις γερμανοτσολιάς και τσιράκι των ισχυρών!


Και βεβαίως μην ξεχάσω να σου μεταφέρω εκ μέρους όλων των δανειοληπτών και δη των εχόντων πάνω από μια κατοικία, αυτών που έφτυσαν αίμα μια ζωή να φτιάξουν κάτι για κάθε παιδί τους, τις ευχαριστίες τους, που είσαι υπέρμαχος και εσύ μετά των άλλων της κυβέρνησης της πανανθρώπινης αυτής θέσης σας να χάσουν τα σπίτια τους όλοι, εξασφαλίζοντας τους βέβαια κάποιο δωμάτιο στο σπίτι των γονιών τους, αν μπορέσουν φυσικά να το διατηρήσουν κι αυτό, πληρώνοντας μέσω των εσόδων της ανεργίας τους και των υπέρογκων άλλων εσόδων του συνταξιούχου γονέα τους τον ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ!


Κύριε Στουρνάρα, ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να περάσετε μαζί με τους ομοίους σας και κατ’ εντολή των μεντόρων σας;    

Τι προσπαθήστε να κάνετε, να διαφυλάξετε τάχα κάποιους για να μη χάσουν τις πρώτες κατοικίες τους και να δημιουργήσετε μια δεύτερη γενιά και αργότερα μια τρίτη εξαθλιωμένων πρώην μικροϊδιοκτητών, οι οποίοι θα χάσουν τα 2α, 3α και 4α σπίτια τους, αυτά που έφτιαξαν για κάθε ένα από τα παιδιά τους, ίσως και ένα για τα γεράματα τους, για να έχουν ένα αποκούμπι, μήπως προλάβουν και σωθούν πριν τους “στείλετε” από υποσιτισμό, κρυοπαγήματα και από ανεπάρκεια του συστήματος υγείας, ενός καταρρέοντος συστήματος που καθημερινά αδυνατεί να νοσηλεύσει τους δυστυχείς συμπολίτες μας καρκινοπαθείς και άλλους, αφήνοντας τους να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά αβοήθητους, δυστυχείς και ανήμπορους να αντιδράσουν;  


Εσείς βεβαίως, η οικογένεια σας και όλοι οι άλλοι “ειδικοί στην επιβίωση” εις βάρος των συνανθρώπων σας δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε! Ωστόσο μάθετε ότι, αν δεν αλλάξετε μυαλά θα βρεθείτε και εσείς πολύ σύντομα στο εδώλιο, μαζί με τους άλλους υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας, αν βεβαίως προλάβετε να φτάσετε σ’ αυτό!!!


Αναρωτηθείτε λοιπόν, μήπως θα πρέπει να συναντηθείτε άμεσα με τον Πρωθυπουργό και τους ΥΠΟΙΚ συζητώντας το πρώτο θέμα που άπτεται της προτεραιότητας των δανειοληπτών, αλλά και για να καλύψετε ταυτόχρονα δίχως αστερίσκους και τους προαναφερόμενους της δεύτερης και τρίτης φουρνιάς δύστυχους δανειολήπτες, προλαμβάνοντας τις επερχόμενες καταστροφικές εξελίξεις, που 1000% θα υπάρξουν και που τότε το πρόβλημα θα είναι άλυτο και μη αναστρέψιμο για όλους!


Το όλο θέμα προφανώς χρήζει περισσότερης ανάλυσης, ωστόσο, επειδή ο χρόνος μας τελειώνει θα σταματήσω εδώ!        


Μάθετε όμως, ότι αυτό που πιστεύει όλος ο Ελληνικός λαός είναι, ότι εξυπηρετείτε τα προσωπικά και δυσώδη συμφέροντα σας και τις δεσμεύσεις σας έναντι των δανειστών και πάψτε να προσβάλετε τη νοημοσύνη του!!!


Ωστόσο, επειδή απαντήσεις πειστικές δεν υπάρχουν να δώσετε και ο λαός πλέον δεν πείθεται, γι’ αυτό θυμηθείτε 15-11-1922 τι συνέβη σ’ αυτή τη χώρα. Και για όσους ξεχνούν, θα τους θυμίσω ότι, για να οδηγηθούν κάποιοι στο Γουδί χρειάστηκε μόνο μια συγκέντρωση 100.000 πολιτών! Με εσάς φαντάζεστε τι πάρτι έχει να στηθεί;  


Β. Αναγνώστου                                                                                               
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!